- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.041
bendeesıkıldııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bide eski şarkılara bak bakimhala bulamadım şarkı
bide eski şarkılara bak bakim
ya evet onuda cok seviyorum ama onuda geçen ay nısanı olan bı akrabamz kullandı özenti gibi olcak sankiponcikbirgelincik bana ellerini ver de güzel bence
ay şükür ki kredi kartm kapalı oksa bende yapardmbugün bende sIkildim, alismisim kosturmacaya bugün azcik islerim rahatti gün gecmek bilmioacik alisverismi yapsam ne internetten
bencedefikrimin ince gülü mü yapsammmm ama ondanda
anladim yok ozaman alma daha özel olsun:)ya evet onuda cok seviyorum ama onuda geçen ay nısanı olan bı akrabamz kullandı özenti gibi olcak sankiyoksa ben onu düsünüyodum ilk danss
ay şükür ki kredi kartm kapalı oksa bende yapardm
bencededaha orjinal şeylere bak cem karaca müzeyyen senar fln
dur onuda dinliyim sende ne caldı bende eski seviyorumponcikbirgelincik biz nisanda ask sana benzer sarkisiyla dans etmistik... ben biraz eski sarkilara takik oldugum icin dügünümdede nisanimdada nostaljik takildim
cok tehlikeli gercekten:) neyse az daha tutim kendimi ödülüm var nasilsa esimin morali acik düzelsin islerimiz yoluna girsin direk alisverise gitcem;ay şükür ki kredi kartm kapalı oksa bende yapardm
anladim yok ozaman alma daha özel olsun:)
dinliyırummmponcikbirgelincik dilberim de olablir celikden onuda cok severim
poncikbirgelincik
bende bunlar calmisti sende bi bak istersen bunlara
Nisan: Ask sana benzer
Dügün: Seviyorum seni ekmegi tuza banip banip yer gibi.... lalalala
ardindanda yabanci calmisti ikisindede herkezin dans etigi sarki Seydi tarkanin asla sarkisi varya onun yabanci versionu calmisti cok hos olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?