Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O tutulan su birden gider dimi ya yoksa ben her gün 200-300 veriyordum yani haftada 1,2 gidiyordu benim
65 olsam da mezun olabiliyorum zaten
İzne ayrılırsam sıkıntı esas seneye kadar artık belki sene içinde kilo verir dönerim tabi onca koşturmacaya ama bakalım
Sen buralarda olacak mısın o zamana

Velvette tam olarak nereye gidiodun sen? Ticino yakinlarimi?

Yazıyorum özelden dur küçük bir yer ifşa olmayayım

bugün o karışım işe yaramadı bende ya çok su içmedim bugün menemei çok acı yapmışlar midem kötü oldu kalkıp 2 bardak daha içeyim bari ....
yok pişman olma diyeti bozmayacak şekilde tüketecem ama kriz geliyor özellikle yemek sonraları
...
sevdiğim araştırmayı yparsan daha çok bşarılı olursun tabi

Yuzlesmegunu öyle acik artimiz olunca listeten cikmakda neymis? böyle bi takim degiliz bence biz, destekle herseyi basaririrz... artida olacagiz ekside olacagiz moralimiz bozukda olcak hersey olcak bence bi takimi takim yapanda budur

Teşekkürler :) haftaya toparlamaya calısacagım ben de alışkın değilim artıya :)

Ben daha ondan az içtim bakalım akşama kadar bitiririm
Kavunla çıktım bugün
Biz sigarayı bırakmışız çikolata ne ki bize

Güzel yemedin mi öğleyi veya arada ne atıştırdın

Bir daha alma bence boşver bak ne güzel bırakmışsın gitmiş
Tam tedavi öncesi sağlıklı gidiyorken lüzmu yok
1 haftadır aklıma gelmedi ama bazen istiyor canım yakıp kenara koyuyorum daha çok zaten doğru diyorsun

Saat 9

Salçalı, salam ve peynirli sandviç - 257
1 kayısı - 50

Toplam: 307

Saat 11

10 kiraz - 40

Saat 13

4 dilim kavun - 200
4 kayısı - 200

Toplam: 400

Saat 15

10 tane fındık - 88

Akşam 18

1 tabak börülce - 101
1 bardak ayran - 41
Salata - 25
Yarım su bardağı pul biberli yoğurt/bir kase çorba - 74

Toplam: 241

Saat 21

1 su bardağı süt - 46

Gün toplam: 1122

Akşam sütün yanına bir şey düşünüyorum ama bulamadım belki meyve olabilir bakalım veya bir tane bisküvi atarım

cok asiri ac olmassan sütün yaninda baska birsey yeme derim ben yarina daha etkili olur

bende yazim yediklerimi

Sabah peynirli sandvic 290 kalori
öglen cappucino ictim sütü az yagliydi 69kalori

aksamda arkadasima gitcem bakalim orda ne yicem bilmiyorum ama insallah cok bisey yemeden tamamlarim günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…