- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.281
evet o yüzden sordumya canim, ama yinede arada yazarsin habersiz birakmassin özleriz yoksaaaaa ozaman demekki sen italyaya gidene Kadar hedefine ulasman gerekio yani 60 kg olcan gidene Kadar 1,5 ayin kaldiysa bi 6 hafta demekdir her hafta 1,6 kg verirsen hedefine nerdeyse ulasmis olacaksinnnnn
Velvette tam olarak nereye gidiodun sen? Ticino yakinlarimi?
bugün o karışım işe yaramadı bende yaSen ofiste iyi dayanıyorsun bu karışımı içip de yerinde oturup çalışabiliyorsan ne iyi ben 5 dk ders video izliyorum sonra çiş
Çikolatalı püskütü yemediğime pişman olacaktım sen bozdun ben niye bozmadım diye
Ay teşekkür ederim ben oldum olası severim yabancı dil öğreneyim falan ilgimi çekiyor psikolojiyle birleştirince ilgimi çeken bir şey üzerinde çalışmış olurum hem zevkli olur benim için
Yuzlesmegunu öyle acik artimiz olunca listeten cikmakda neymis? böyle bi takim degiliz bence biz, destekle herseyi basaririrz... artida olacagiz ekside olacagiz moralimiz bozukda olcak hersey olcak bence bi takimi takim yapanda budur
bugün o karışım işe yaramadı bende yaçok su içmedim bugün menemei çok acı yapmışlar midem kötü oldu kalkıp 2 bardak daha içeyim bari ....
yok pişman olma diyeti bozmayacak şekilde tüketecem ama kriz geliyor özellikle yemek sonraları
...
sevdiğim araştırmayı yparsan daha çok bşarılı olursun tabi
bende tam tersi araa içmeye başladımBen daha ondan az içtim bakalım akşama kadar bitiririm
Kavunla çıktım bugün
Biz sigarayı bırakmışız çikolata ne ki bize
Ben de çok acıktım
evet geçen haftalarda paket aldım hafta 1 2 içiyorumSigarayı mı
acayip bişeyler yiyesim geliyor
gözlerim kararıyo
evet geçen haftalarda paket aldım hafta 1 2 içiyorum
1 haftadır aklıma gelmedi ama bazen istiyor canım yakıp kenara koyuyorum daha çok zaten doğru diyorsunGüzel yemedin mi öğleyi veya arada ne atıştırdın
Bir daha alma bence boşver bak ne güzel bırakmışsın gitmiş
Tam tedavi öncesi sağlıklı gidiyorken lüzmu yok
Benimde canım dondurma istiyiiiBen de çok acıktım
1 haftadır aklıma gelmedi ama bazen istiyor canım yakıp kenara koyuyorum daha çok zaten doğru diyorsun
Benimde canım dondurma istiyiii
toplarin tabikide arada öyle artida oluo sabitde kalinio:) birlikde basarcazTeşekkürler :) haftaya toparlamaya calısacagım ben de alışkın değilim artıya :)
cok asiri ac olmassan sütün yaninda baska birsey yeme derim ben yarina daha etkili olurSaat 9
Salçalı, salam ve peynirli sandviç - 257
1 kayısı - 50
Toplam: 307
Saat 11
10 kiraz - 40
Saat 13
4 dilim kavun - 200
4 kayısı - 200
Toplam: 400
Saat 15
10 tane fındık - 88
Akşam 18
1 tabak börülce - 101
1 bardak ayran - 41
Salata - 25
Yarım su bardağı pul biberli yoğurt/bir kase çorba - 74
Toplam: 241
Saat 21
1 su bardağı süt - 46
Gün toplam: 1122
Akşam sütün yanına bir şey düşünüyorum ama bulamadım belki meyve olabilir bakalım veya bir tane bisküvi atarım
Valla yarın tartıdan sonra dayanamayacağım herhalde daha fazlaOnu da iç at madem boşver ihtiyacıımız yok sigaraya bizim tartıya çıkalım sonra çikolata var bak
Onu benim de istiyor ya ama yarın cuma diye yiyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?