Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu hırsla 1,5 ayda bence 60 ı bile görebiliriz aç ve spora ile tabi ki şok diyetler yapmıcaz arada kalori düşürcez o kdar
bende seni
isveç diyeti nasıldı okumuştum dün sanki

Bir tanesiniz ya dündür öyle umutsuzdum ki bir de şuradan wcye gitmek bile zor geliyor acıyorken nasıl güzel geliyor böyle şeyler duymak
Yani geçecek evet ama insan da böyle oturmaya yatmaya bağlı kalınca sinir oluyor
Eli ayağı tutmanın kıymetini çok iyi anladım valla şükrediyorum

İsveç diyeti attımdı ya hani size 13 günlüktü

hiç gerek yok ona kuzum biz protein sıvı karbonhidrat gideriz yeter
şükür halimize ellerimiz ayaklarımız tutuyor ..sende bir tanesin tatlım bk sayende motivem arttı

hiç gerek yok ona kuzum biz protein sıvı karbonhidrat gideriz yeter
şükür halimize ellerimiz ayaklarımız tutuyor ..sende bir tanesin tatlım bk sayende motivem arttı

Ay evet sen böyle çok iyi oldun ya neşe kaynağı oldun resmen moraller düşünce tedavine de az kaldı ya o da etkiliyor tabi böyle seni

Ben son hafta gitmeden bakıcam çaresiz kalırsam yapıcam valla

konu başlığı ne bakıyorum

Kızlar bakar mısınız +18 gibi bir şey

1200 çok spor ile de çok sporu arada yapıyorum duraklara yol uzatarak gidiyorum genelde .... 800 yapmayı bile düşünyorum 7 günde 2 gün 800 2 gün 900 yaparsan kalan günler 1000 olabilir
Olabilir kuzum sürekli 800 yorar değiştirmeli daha iyi taktik

ok mecbur kalırsan bende eşlik ederim tedavide illa 1 2 kilo alırım onlar vermiş olurum en azımdan
..
tedavi etkiliyor az kaldı ne giderse kar benim için ..
konuyu gördüm manyak kadın ya mavi hap diyor birde adamı öldürcek haberi yok

bu bdv çok acayip bir yer zaten

Sorma

Ay boşver hamile falan kalırsan riskli öyle aç kalırsın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…