- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.241
kendimi hiç iyi hissetmiyorumeder kuzum birde hava sıcak ya sökerse rahatlatır seni yürüyeceksin birde harekette iyi gelir
1.ci günün sıkıntısı berbat bişikendimi hiç iyi hissetmiyorum
yok kuzum sadece geçen ki gibi tansiyonum oynar diye korktumda bişey olmadı şimdilik şkür1.ci günün sıkıntısı berbat bişi
başka bişi yok dimi
BOL SU İÇ BUGÜN DENGELER DERLERyok kuzum sadece geçen ki gibi tansiyonum oynar diye korktumda bişey olmadı şimdilik şkür
ben az kaldı kafamı duvara vurcamçok sıkılıyorum
bu hırsla 1,5 ayda bence 60 ı bile görebiliriz aç ve spora ile tabi ki şok diyetler yapmıcaz arada kalori düşürcez o kdar
bende seni
isveç diyeti nasıldı okumuştum dün sanki
ben az kaldı kafamı duvara vurcam
hiç gerek yok ona kuzum biz protein sıvı karbonhidrat gideriz yeterBir tanesiniz ya dündür öyle umutsuzdum ki bir de şuradan wcye gitmek bile zor geliyor acıyorken nasıl güzel geliyor böyle şeyler duymak
Yani geçecek evet ama insan da böyle oturmaya yatmaya bağlı kalınca sinir oluyor
Eli ayağı tutmanın kıymetini çok iyi anladım valla şükrediyorum
İsveç diyeti attımdı ya hani size 13 günlüktü
konu başlığı ne bakıyorumBDVde kocasını haplayan bir kadın var ben şok
hiç gerek yok ona kuzum biz protein sıvı karbonhidrat gideriz yeter
şükür halimize ellerimiz ayaklarımız tutuyor ..sende bir tanesin tatlım bk sayende motivem arttı
konu başlığı ne bakıyorum
Olabilir kuzum sürekli 800 yorar değiştirmeli daha iyi taktik1200 çok spor ile de çok sporu arada yapıyorum duraklara yol uzatarak gidiyorum genelde .... 800 yapmayı bile düşünyorum 7 günde 2 gün 800 2 gün 900 yaparsan kalan günler 1000 olabilir
bu bdv çok acayip bir yer zatenBDVde kocasını haplayan bir kadın var ben şok
ok mecbur kalırsan bende eşlik ederim tedavide illa 1 2 kilo alırım onlar vermiş olurum en azımdanAy evet sen böyle çok iyi oldun ya neşe kaynağı oldun resmen moraller düşünce tedavine de az kaldı ya o da etkiliyor tabi böyle seni
Ben son hafta gitmeden bakıcam çaresiz kalırsam yapıcam valla
Kızlar bakar mısınız +18 gibi bir şey
yani arada doyma imkanım olacakOlabilir kuzum sürekli 800 yorar değiştirmeli daha iyi taktik
bu bdv çok acayip bir yer zaten
ok mecbur kalırsan bende eşlik ederim tedavide illa 1 2 kilo alırım onlar vermiş olurum en azımdan
..
tedavi etkiliyor az kaldı ne giderse kar benim için ..
konuyu gördüm manyak kadın ya mavi hap diyor birdeadamı öldürcek haberi yok
gebelikte dikkat ederim mecburen ama ilk 3 ay bağlanmak istemiyorum amniyosentez yapılcak sonlandırma işlemi olabilirSorma
Ay boşver hamile falan kalırsan riskli öyle aç kalırsın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?