- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.301
cok asiri ac olmassan sütün yaninda baska birsey yeme derim ben yarina daha etkili olur
Valla yarın tartıdan sonra dayanamayacağım herhalde daha fazla
he anladim, sen bilirsin canim ama yemiyebilirsin bisey olmaz illa tam 1200 yapma persembeleri hele daha az yesek galiba cok daha iyi olcakAcıkmam ya süt tok tutuyor da 1200 olsun diye şey ettim ben
ÇİKOLATAOnu da iç at madem boşver ihtiyacıımız yok sigaraya bizim tartıya çıkalım sonra çikolata var bak
Onu benim de istiyor ya ama yarın cuma diye yiyemem
1 kayısı nasıl 50 kalori oluyor şok oldumSaat 9
Salçalı, salam ve peynirli sandviç - 257
1 kayısı - 50
Toplam: 307
Saat 11
10 kiraz - 40
Saat 13
4 dilim kavun - 200
4 kayısı - 200
Toplam: 400
Saat 15
10 tane fındık - 88
Akşam 18
1 tabak börülce - 101
1 bardak ayran - 41
Salata - 25
Yarım su bardağı pul biberli yoğurt/bir kase çorba - 74
Toplam: 241
Saat 21
1 su bardağı süt - 46
Gün toplam: 1122
Akşam sütün yanına bir şey düşünüyorum ama bulamadım belki meyve olabilir bakalım veya bir tane bisküvi atarım
Hafif sağlıklı atistirmaliklardan ye 1 elma doğra varsa kuş kadar ısırarak akşamı tamamlarsınbende yazim yediklerimi
Sabah peynirli sandvic 290 kalori
öglen cappucino ictim sütü az yagliydi 69kalori
aksamda arkadasima gitcem bakalim orda ne yicem bilmiyorum ama insallah cok bisey yemeden tamamlarim günü
he anladim, sen bilirsin canim ama yemiyebilirsin bisey olmaz illa tam 1200 yapma persembeleri hele daha az yesek galiba cok daha iyi olcak
ÇİKOLATA
1 kayısı nasıl 50 kalori oluyor şok oldumhurma varsa süt ile güzel olur
Salçalı sandviç nasıl oluyo biber salçası mı sürüyorsun
Kayısı aldığımda gram olarak hesaplayacam bende de 17 kalori göstermiş 1 kayısıyıBen az yiyince depo yapıyor bana yaramıyor kalori azaltmak
24 saatten az kaldı bak
Off bana da saçma geliyor
S Health 8 kalori diyor diyetkolik 50 bilemedim diyetkoliğinkiler devasa mı nasıl bi boy
Kayısı aldığımda gram olarak hesaplayacam bende de 17 kalori göstermiş 1 kayısıyı
Bugün saçma bir menü ile burdayım
Sabah
1 peynirli omlet
19 gr jambon
1 dilim ekmek çok tahilli
Ara
Limonata ve çilek suyu karışımı aldığım yer el yapımı yapıyor
1 türk kahvesi
Öğlen
3 yk kadar yumurtasız menemen 1.5 yk kadar lor peyniri 1 dilim ekmek
Ara
1 türk kahve
2 granola bar
Aksam
1.5 köz patlıcan 1 k.biber tost mak. Pişti yarım domates tost mak pişti 1 dilim ekmek
Kalorim 949
25 dk kadar spor yapma planım var
Bikmamı yaHesaplayınca bana da de bakalım tutuyor mu
Protein diyetinin üstüne bıkmadın mı yumurtadan
Tokluk ile 71.60 çıktım şok oldum
Bikmamı yabelki yarın salamli kaşarlı tost yerim ama doyurucu oluyordu 1e kadar pek acıkmıyordum
Hadi canımKız!!!
Ben de tokken 71.6 çıktım
Bakalım açken ne olacağız
Ay ben de mi yapsam ki ya nasıl canım istedi bak yarın ekmeği tost makinesinde ay yapıcam araya da domates koyarım sonradan aovv
Hadi canım
Yarın ne olcaz acaba merak ettimtost yiyelim ama ya net kalorisini de hesap ederiz ödülümüz olsun
1 dilim 28 gr protein 7 yağ 7.28 kalori 91Geceden senin mucize çayın son bardağı ve maydanozu içip yatacağım artık sabaha ne çıkarsa bakalım
Ay evet 1 dilim kaşar ne kadar acaba hiç yemiyordum ki kaşar hep beyaz peynir araya hindi füme salam koyarım ben onun kalorisi az domates zaten tamamı 14 kalori bence 1 öğüne sığar o
Günaydın 70.60 çıktımGünaydın topic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?