Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 kayısı nasıl 50 kalori oluyor şok oldum hurma varsa süt ile güzel olur
Salçalı sandviç nasıl oluyo biber salçası mı sürüyorsun

bende yazim yediklerimi

Sabah peynirli sandvic 290 kalori
öglen cappucino ictim sütü az yagliydi 69kalori

aksamda arkadasima gitcem bakalim orda ne yicem bilmiyorum ama insallah cok bisey yemeden tamamlarim günü
Hafif sağlıklı atistirmaliklardan ye 1 elma doğra varsa kuş kadar ısırarak akşamı tamamlarsın

he anladim, sen bilirsin canim ama yemiyebilirsin bisey olmaz illa tam 1200 yapma persembeleri hele daha az yesek galiba cok daha iyi olcak

Ben az yiyince depo yapıyor bana yaramıyor kalori azaltmak

24 saatten az kaldı bak

1 kayısı nasıl 50 kalori oluyor şok oldum hurma varsa süt ile güzel olur
Salçalı sandviç nasıl oluyo biber salçası mı sürüyorsun

Off bana da saçma geliyor
S Health 8 kalori diyor diyetkolik 50 bilemedim diyetkoliğinkiler devasa mı nasıl bi boy

Ben az yiyince depo yapıyor bana yaramıyor kalori azaltmak

24 saatten az kaldı bak

Off bana da saçma geliyor
S Health 8 kalori diyor diyetkolik 50 bilemedim diyetkoliğinkiler devasa mı nasıl bi boy
Kayısı aldığımda gram olarak hesaplayacam bende de 17 kalori göstermiş 1 kayısıyı

Bugün saçma bir menü ile burdayım
Sabah
1 peynirli omlet
19 gr jambon
1 dilim ekmek çok tahilli
Ara
Limonata ve çilek suyu karışımı aldığım yer el yapımı yapıyor
1 türk kahvesi
Öğlen
3 yk kadar yumurtasız menemen 1.5 yk kadar lor peyniri 1 dilim ekmek
Ara
1 türk kahve
2 granola bar
Aksam
1.5 köz patlıcan 1 k.biber tost mak. Pişti yarım domates tost mak pişti 1 dilim ekmek
Kalorim 949
25 dk kadar spor yapma planım var

Kayısı aldığımda gram olarak hesaplayacam bende de 17 kalori göstermiş 1 kayısıyı

Hesaplayınca bana da de bakalım tutuyor mu

Protein diyetinin üstüne bıkmadın mı yumurtadan

Tokluk ile 71.60 çıktım şok oldum

Bikmamı ya belki yarın salamli kaşarlı tost yerim ama doyurucu oluyordu 1e kadar pek acıkmıyordum

Kız!!!
Ben de tokken 71.6 çıktım
Bakalım açken ne olacağız
Ay ben de mi yapsam ki ya nasıl canım istedi bak yarın ekmeği tost makinesinde ay yapıcam araya da domates koyarım sonradan aovv

@keptinn tatlımmmm düğünün oluyomuş
Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Bir ömür boyu mutluluklar

Velvette seninde kaptanlığın hayırlı olsun cnm
Ben 9.takımdan Zühal
Başlangıçta Yardıma ihtiyacın olursa haber etmen yeterli

Kız!!!
Ben de tokken 71.6 çıktım
Bakalım açken ne olacağız
Ay ben de mi yapsam ki ya nasıl canım istedi bak yarın ekmeği tost makinesinde ay yapıcam araya da domates koyarım sonradan aovv
Hadi canım
Yarın ne olcaz acaba merak ettim tost yiyelim ama ya net kalorisini de hesap ederiz ödülümüz olsun

Çok teşekkürler mefkurem hem güzel dileğin hem de yardım önerin için, tanıştığıma memnun oldum

Hadi canım
Yarın ne olcaz acaba merak ettim tost yiyelim ama ya net kalorisini de hesap ederiz ödülümüz olsun

Geceden senin mucize çayın son bardağı ve maydanozu içip yatacağım artık sabaha ne çıkarsa bakalım

Ay evet 1 dilim kaşar ne kadar acaba hiç yemiyordum ki kaşar hep beyaz peynir araya hindi füme salam koyarım ben onun kalorisi az domates zaten tamamı 14 kalori bence 1 öğüne sığar o

1 dilim 28 gr protein 7 yağ 7.28 kalori 91

***14. TAKIM 527. ETAP***

poncikbirgelincik(58,6///%)
senad(59.6///%)
Buki_89(68,9///%)
Vanillav(70.7///%)
Yuzlesmegunu(86.7///%)
Sekerpancarii(53.4///%)
denetim(71///%)

14. Takım Ortalama:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…