- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.341
Supersin kuzum bende eskide olcam bu haftahesapladım ama kontrol edersen sevinirim
ya evet 69 u görmedim ama olsun cumaya direk 68 olcaz @Vanillav ile
bu daha iyi oldu teşekkür ederim
Hemde cok sallantili oldu bu haftaBen de senin çayı içeceğim bugün
Dün içmedim bu sabah yine 71.1
Biz seninle aynı gideceğiz ben sana diyeyim
Yeme düzenin de çok sallanıyor ondan mı acaba veya gereğinden fazla şoklama yapmış olabilirsin son dönemler
Yani haftada 1 okay demiştik ya onu diyorum
Oradaki malzemeler ucuz çok güzel oluyor kız yurtdışında daha da ucuz oranın kremlerini çok seviyorum mis gibi kokuyorlar
iyiyim kuzumm idare ediyoruzzz valla ugrayamadım biraz boşladm da hafta sonu da geçsn sonrası buralardayım yine öle cok işim yok bu arainsallah tatliskom, sen nasilsin nasil gidiyo hazirliklar özletion kendini:)
sende liste hazırlamayı mı özledin naptın kuzum***14. TAKIM 527. ETAP***
poncikbirgelincik(58,6///%)
senad(59.6///%)
Buki_89(68,9///%)
Vanillav(70.7///%)
Yuzlesmegunu(86.7///%)
Sekerpancarii(53.4///%)sabit
denetim(71/70.6/0,4/%0.11)522. Etapta izne ayrilan uye geri döndü yüzdesi 5'e bölündü
14. Takım Ortalama:%
Eski gunleri yaad ediyomiyiyim kuzumm idare ediyoruzzz valla ugrayamadım biraz boşladm da hafta sonu da geçsn sonrası buralardayım yine öle cok işim yok bu ara
sende liste hazırlamayı mı özledin naptın kuzum
Eski gunleri yaad ediyom
sen,n hedefe son 3 kilo kalmış benim hedefime de5 kilo kaldıSupersin kuzum bende eskide olcam bu hafta
55 kilo olmussungüzel oluyo be ben sevyorum kaptanlıgı düğünden sonra muhtemelen kaptanıga da takıma da dönüş yapcam
Az kaldi kizsen,n hedefe son 3 kilo kalmış benim hedefime de5 kilo kaldı
ödem o ödem bi anda bu kadar cıkmş olamam55 kilo olmussundikkat etsaane balayindan sonra kesin burdasin bence
Hee odemdir ama az yi sen yine deödem o ödem bi anda bu kadar cıkmş olamambugün regl 2. günü normal dimi binci normal
bencede burdaym gibi sankibi kaç ay daha keyfini sürer sonra başlarm diyeter tekrardn
ona kahvaltıyı hazırla ve evden kaç o zamanEşim yine kahvaltiya katmer istediiyi alıştı o da ha izin gunlerimde guzel kahvaltilar istiyom diyo ama esimde diyette belirtmek isterim ama hep hamur isi tatli istiyo minicik bi hamur yogurdum ki bana kalmasin gözüm dönmesin
az yiyom cok hareket ediyomHee odemdir ama az yi sen yine deodem yağa gecis yapmasin sonra cok da salma evlendim diye ne kadar az alsan kâr
Güzel yemedin mi öğleyi veya arada ne atıştırdın
Bir daha alma bence boşver bak ne güzel bırakmışsın gitmiş
Tam tedavi öncesi sağlıklı gidiyorken lüzmu yok
Ayy yok yemicem ben artik kacamak yapa yapa aldigim kiloyu anca veriyom hep sabit kaliyomona kahvaltıyı hazırla ve evden kaç o zamanyada odaya kitle bitirmeden cıkmak yok de
sonucta ata sözümüz bilem var biri yer biri bakar diye
az yiyom cok hareket ediyomama az hasta gibiyim çaktırma bogazım fln hep acıyo burnum tıklaı limonlu su içiyom şimdi şii duyurma hasta değilim ben
Gunaydin poncikaGünaydın kızlarrr
gunaydin canimGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?