Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hemde cok sallantili oldu bu hafta aslinda bi cuma aksami ekmek yedigim icin kaçırdım bide sali günü oglen cok yedimdi ama regl seysi diyelim kaptan bu hafta daha iyi olcak bide iki gün sonra falan yatili misafirim olacak cok dikkat etmem lazimmmmmmmmmm

insallah tatliskom, sen nasilsin nasil gidiyo hazirliklar özletion kendini:)
iyiyim kuzumm idare ediyoruzzz valla ugrayamadım biraz boşladm da hafta sonu da geçsn sonrası buralardayım yine öle cok işim yok bu ara
sende liste hazırlamayı mı özledin naptın kuzum

Eşim yine kahvaltiya katmer istedi iyi alıştı o da ha izin gunlerimde guzel kahvaltilar istiyom diyo ama esimde diyette belirtmek isterimama hep hamur isi tatli istiyo minicik bi hamur yogurdum ki bana kalmasin gözüm dönmesin

ödem o ödem bi anda bu kadar cıkmş olamam bugün regl 2. günü normal dimi binci normal
bencede burdaym gibi sanki bi kaç ay daha keyfini sürer sonra başlarm diyeter tekrardn
Hee odemdir ama az yi sen yine de odem yağa gecis yapmasin sonra cok da salma evlendim diye ne kadar az alsan kâr

Eşim yine kahvaltiya katmer istedi iyi alıştı o da ha izin gunlerimde guzel kahvaltilar istiyom diyo ama esimde diyette belirtmek isterimama hep hamur isi tatli istiyo minicik bi hamur yogurdum ki bana kalmasin gözüm dönmesin
ona kahvaltıyı hazırla ve evden kaç o zaman yada odaya kitle bitirmeden cıkmak yok de
sonucta ata sözümüz bilem var biri yer biri bakar diye

Hee odemdir ama az yi sen yine de odem yağa gecis yapmasin sonra cok da salma evlendim diye ne kadar az alsan kâr
az yiyom cok hareket ediyom ama az hasta gibiyim çaktırma bogazım fln hep acıyo burnum tıklaı limonlu su içiyom şimdi şii duyurma hasta değilim ben

**14. TAKIM 527. ETAP***

poncikbirgelincik(58,6///%)
senad(59.6/59.3/0.3/%0.50)
Buki_89(68,9///%)
Vanillav(70.7///%)
Yuzlesmegunu(86.7///%)
Sekerpancarii(53.4///%)
sabit
denetim(71/70.6/0,4/%0.11)522. Etapta izne ayrilan uye geri döndü yüzdesi 5'e bölündü

14. Takım Ortalama:%

Ayy yok yemicem ben artik kacamak yapa yapa aldigim kiloyu anca veriyom hep sabit kaliyom bu hafta ekside olmaliyim ama esimin evde olmasi beni zorluyo yemek konusunda hep dışarı çıkıyoz felan disarda kendimi zor kontrol ediyom
Düğün arefesi hasta olunmaz iyi bah kendine ahilli gizim ic limonlu suyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…