Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

5 böldük kız yüzdeyi doğruydu

ayyy o ne öyle saat başı
kuzu bizim baktıgımız evin cevresinde ciğ köftecisinden tut lahmacuncuya kadar hersey var tam çarşı içi ve cok tehlikeli
en tehlikeliside sevdiğimiz tatlıcıya yakın
ben,m dibimde avm var içinde neler olduğunu saymıcam avm civarında kokoreççi tantuni dönerci tatlıcı var birde ünlü paklavacı da açtı ynına adana kebabta var ama yemiyok neden biliyon mu para para para dağ dayanmıyor o yüzden hergün yiyemiyorsun sıkıntı yok

sıkı tutup 65 in altına inmek istiyorum
ama sen bu kadar spor ile kilonu koruyamıyorsun ya ben nasıl koruyacam onu bilmiyorum
Bencede hedefin 2 kilo altina dusmek en iyisi bi iki kilo hep geliyo çünkümm ayy kilo korumak zor yaa ama diyetten kolay en azından aldigin 1 kiloyu veya 2 kiloyu vermeye çalışıyosun hep az yicez biz bacim bu bizim kaderimiz

Sakin izinde 60 olma tohatı yin valla

Yememdim bennn yihhuu tam bugdayimi yidim oturdum

Kiz 5e bolduk biz onu ya

Bencede hedefin 2 kilo altina dusmek en iyisi bi iki kilo hep geliyo çünkümm ayy kilo korumak zor yaa ama diyetten kolay en azından aldigin 1 kiloyu veya 2 kiloyu vermeye çalışıyosun hep az yicez biz bacim bu bizim kaderimiz
az yemek mümkün mü yaa ... valla senden görünce azcık tırsıyorum açıkçası benim hedef 65ten sonra 60 olmak ama o da çok zor gibi geliyor .. ki sen kaçtan 5lere düştün valla idolümsün

Tamam canım

hesapladım ama kontrol edersen sevinirim
ya evet 69 u görmedim ama olsun cumaya direk 68 olcaz Velvette ile

Benim çok umudum yok pazartesiden bu yana gram oynamamışım
70.5 hala
Gerçi çarşamba 72lerde olduğumu düşünürsek yine iyi ödem attım ama bakalım ilaçlar bitse de kurtulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…