- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.521
Böyle daha ii oluyor foto paylaşıncaEvet ama o da yasakmış bildiğim kadarıyla anca su serbest galiba bir de oksijen
Zaten hangi marka olsa yememek lazım ki bunları
Ben çok severim nutella
Bir de zerdecal vardı ama uğramadı bir daha kalıcı olmıcak bence o
Kalorisi ne kadar peki
Marka ver yatırım yapalım
Süt olur akşama en iyi sanırım
Ay ne güzel olmuş o öyle çiçek gibi
Ben de resim paylaşmak istiyorum ama sunum yeteneği yok işte
Aynen öyle de çay ve kahve içmeyince stres oluyorumEvet ama o da yasakmış bildiğim kadarıyla anca su serbest galiba bir de oksijen
Ben çok severim nutella
Kalorisi ne kadar peki
Emzirdigin için normal kurabiye olmayabilirdi sadeceSabah 8:30 kahvalti
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet sıyah zeytin, 4 adet yesıl zeytın 1 dilim ekmek
Ara ogun 1o:30
Ikı adet ıncır ve bır kupa rezene cayı
Oglen 13:00
Bezelye yemegı bır tabak dolusu
Bır adet yesıl sogan
Bır adet domates
Bır dılım ekmek
Bır bardak ayran
Ara ogun 14:30
3 adet kurabıye (sut ıcın)
Aksam 18:15
2 kofte buyuklugu haslanmıs tavuk
Ikı yk pılav
8 yk patates kavurması
Bır adet yeşil sogan (tuzsuz)
Bır bardak ayran
Ara ogun 21:3o
Aksam yemegı fazla geldı, mıdem kuculmus, ara ogun yapamıyrm
Bol su ıcıyrm suan
Light süt içmişsin tebrik ederim tadı nasıl geldi akşam karpuz yedim meyve yememistim bugünSabah 11
Yarım hellim kızarmış - 360
Saat 15
1 az şekerli türk kahvesi -25
2 avuç karışık çerez - 140
Saat 18
1 tabak börülce - 188
Yoğurtlu elmalı tarçınlı karışım - 173
1 kase salata - 25
Saat 20
1 az şekerli Türk kahvesi - 25
Saat 21
1 şeftali - 39
1 bardak light süt - 46
Toplam: 1021
Bugün normal şeyler yemeye döndüm yine
2 lt de su içtim
Maydanoz suyunda 8. günüm
Tavuk markası mı şu köz tavuk pişiren yerler varya ordan aldık kuzum ben göğüs kısmını yedimEvet ama o da yasakmış bildiğim kadarıyla anca su serbest galiba bir de oksijen
Ben çok severim nutella
Kalorisi ne kadar peki
Döneri servis mi yedin ekmek arası mıkızlar bugün gerçekten talihsiz Bi gün geçirdim yani diyet açısından her şey çok güzel gidiyordu ki ....
Sabah 8.30 da kalkmayı başardım limonlu suyumu içtim 3 kaşık falan yulaflı Müsli ve yarım yağlı sütle kahvaltımı yaptım
Sabah ara öğünümde çeyrek yeşil elma yedim
Öğle yemeğimde bir buçuk dilim tam buğday ekmeği ve menemen yedim iki çatal peynir aldım
Sonra dışarı çıkmak zorunda kaldım . garsonun yanlış anlamaları sonucu fuse tea içtim .
Öğle ara öğünüm de o olmuş oldu
Akşamsoslu döner yedim ayran ve salata eşliğinde malesef babamı kıramadım
Sonra karpuz ve yeşil çay
Bugün çok hareket ettim ve gelince 3 mil Leslie yaptım hala da spor yapacağım an itibariyle 600 kalori yakmış oldum 700 yapmayı planlıyorum aldığım kalori 1400 :/
Binevi iskenderdiDöneri servis mi yedin ekmek arası mı
Bugün büroda hiç oturmadım nerdeyse sürekli harekrt halindeydim iş yerimden anneme yürüdüm annemden dk kadar dolmuşa yürüdüm eve geldim duş aldım ve çok yorulmuşum spor yapmak istiyordum ama gözüm kesmedi
Bende o kadını takip ediyorum birde 40 dk 500 kalori var zenci bir adam var sarı bir kadın ile onu yapıyorum hiçte sıkılmıyorum dediğin videoya bakayım sabah sporumu yaparım onunlaSıcaklarda spor zor oluyor squat girlün 100 kcal yakma videosu var 19 dk lık pek zor da değil tavsiye ederim
Tavuk göğsü deyince sütlü tatlı zannedip sevinen bi benimdir heraldeKızlar tavuk göğsünde ki protein i görünce şok oldum 150 gram da 34 gr protein varmış yag oranı da 1.34 gibi bisi
Bugünlük protein alımım 58 yağ 23 oha istesem tutturamazdim bu şekilde
Yemedim tabikisi pişmemişti çünkü pişmiş olsa da yemezdim.. çiğ götürüp pişirip yicektik ama almadım
@Vanillav kuzum sende tatlı sanmadın dimiTavuk göğsü deyince sütlü tatlı zannedip sevinen bi benimdir heralde
Bende o kadını takip ediyorum birde 40 dk 500 kalori var zenci bir adam var sarı bir kadın ile onu yapıyorum hiçte sıkılmıyorum dediğin videoya bakayım sabah sporumu yaparım onunla
Tavuk göğsü deyince sütlü tatlı zannedip sevinen bi benimdir heralde
Basla canim ben 1tatli kasigi hayit otunu kaynattiktan sonra iliyinca icine 1tatli kasigi poleni kattim rengi sari kola gibi oluyordu 2 ay ictim ;2ci tup bebekte onda hayit degilde sadece polen ve havuc suyu nar suyu findik ceviz kullanmistim cunku durum cok kotuydu jalitesi düşük 3 yumosum olduydu ;3cu tupte hayit otu polen findik havuc tukettim iki ay kadar 6yumosum oldu yani kesinlikle polen ve hayit cok faydasi olduydu hatta kaliteli yumoslar olduydu kesinlikle kullan canim allahin izniyle sifani bulursun bol bol dua kuran oku inş rabbim gonlunun muradini versinnyarın başlayım o zaman kuzum erkenden .. 1 .cide polen karışım kullanmıştım ama pek etki etmedi düzenli beslenme olayım yoktu
Yuzlesmegunu nerdesin?
15gun yokum demissin. Izne ayrilamiyosun ve cumalari bildirim yapmak zorundasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?