- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.621
Bi 49 u gormek nasil olurdu merak etmiyo degilimYani zaten bence de 52 iyidir sana
Ben önümüzdeki sene 48e kadar düşsem mi diye planlıyorum
Çünkü 50lere düştüm 6lar bitti 4ler kaldı ahahahaha
Kızlar 69.6 çıktım
tm evet bitmez dogru didin bugün yarın pazartesi yeter sana o zaman madem kiAy simit dime bana
Yarın hepsini bitiremem ki ya
Resmin var şu an elimde
arge elemanıyım kuzum üretim planlamaNe is yapiosun cnm sen
bende 28 giyiyorumKot denedim 26 bol geldi acik zayıflığımı anlatiyim istersensen kaşındın
250 desek değer bence soğuk soğuk bir yap güzel olursa bende yarın ypayımBir kasenin 3te biri diyordu
100 gdan 33 glık aldım
hee abartttt 3ların da hatrı kalır sonraYani zaten bence de 52 iyidir sana
Ben önümüzdeki sene 48e kadar düşsem mi diye planlıyorum
Çünkü 50lere düştüm 6lar bitti 4ler kaldı ahahahaha
Bi 49 u gormek nasil olurdu merak etmiyo degilimyüzüm cok küçülüyo yoksa kesin devam ederdim yüzüm cok zayiflayinca da hasta gibi duruyom ama vucut olarak seviyorum cok zayifligi 52.3 52.2 falan o civarlarda gezzem cok mutlu olacim ama ağırlık calismaya devam hemde daha agir
Ama bana 26 bol oluyo bazenleritm evet bitmez dogru didin bugün yarın pazartesi yeter sana o zaman madem ki
bend e tamamlıcaktm şarkıyıda yapmayım dediydim
arge elemanıyım kuzum üretim planlama
bende 28 giyiyorumbende 26 ya düşcem ki bekle sen beniiii listeden de cıkıyomşsn
Bura cidden faydalı oldu bana ya 9 kg da gidecek inşallahSeninle aynıyız bugün
Tebrik ediyorum
Hadi yaBen biliyorum
İnanmıceğsın ama 47 kilo olduğum zamanlar var idi
Gerçi çirkin duruyor evet ama heves işte
evet canim kilolar yerlesmeden yolladimBu kadar çabuk toparladın mı kız
Benim de iyi durumlar şu an hedefteyim
Ahahhahahahhee abartttt 3ların da hatrı kalır sonra
oooo gitmezmiiiii Burda ki arkadaslara bi baksana kac 9 kilolar gitmis:) incecik olcaz hepimiz ohhhhBura cidden faydalı oldu bana ya 9 kg da gidecek inşallah
Bugün dördüncü güne başladım sabahları hep böyle kahve genelde öğle ve akşam protein ve salata sonra zaten mide baya küçülüyor dikkat edersen almıyor sun pek geriye genelde zaten arkasından iki günlük ayran detoksu yapıyorum ödem atayım diyeBugun kaçıncı gun
Sonra nasil olacak
ay yok öyle smothie icmem ben:) Burda ispanakli bilmem neli var yani kalorisiz smothielerNasıl olacak kız bir muz zaten 140 kalori
Bir şey katmıyorum heğ ben evde yapıyorum
tm evet bitmez dogru didin bugün yarın pazartesi yeter sana o zaman madem ki
bend e tamamlıcaktm şarkıyıda yapmayım dediydim
arge elemanıyım kuzum üretim planlama
bende 28 giyiyorumbende 26 ya düşcem ki bekle sen beniiii listeden de cıkıyomşsn
250 desek değer bence soğuk soğuk bir yap güzel olursa bende yarın ypayım
hee abartttt 3ların da hatrı kalır sonra
69 u gördün mü sen
Bura cidden faydalı oldu bana ya 9 kg da gidecek inşallah
Hadi yaboy 165 bende sen minnos msn ben en az 51 oldum baska inemedim
evet canim kilolar yerlesmeden yolladimHemde reglm yakinkene nasil becerdim bende bilmiom ama maydonoz suyu fayda edio galiba cok normalde benim suan bir iki kilo fazlam olmasi gerekiodu
Harikasin canim masallah
ay yok öyle smothie icmem ben:) Burda ispanakli bilmem neli var yani kalorisiz smothielersuyla karistirilio onlardan tadi nasildir bilemem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?