- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.661
harika canim ya süper olmus ooooh iyi gelmistir. Evet canim cok iyioldu hem degisiklik oldu... bakalim artik esimin sinavlarida bittiya biraz gezeriz artik diye düsünüorum:) hafta sonu biraz planlarimiz var, aylarca SIkinti cektik vallah nisanda basladi daha yeni gecen hafta bitti stressimiz ama bizde bitmisiz resmen... TV karsina gecip de bi dizi izlemek bile asiri lüx geldi dünBugun bitti canim cok guzel dolu dolu gecirdik 8 gün tatildiBen eşim evde yatar falan cok sıkılırım diye düşünüyodum ama hic evde oturmadik hep gezdik dışardaydık cok güzel gecti sende dinlenmissindir 2 gun bile olsa canim
Hayallerimde neler var benim ah bir bilsen canım
Kebaplar, hamburgerler, kzarmış pattisler of susuyorum
Ah onları hiç sayma
Hahahah spor olsun deyi çıkıp iniyon dimi
Bir bakıyolar buki bir aşağı bir yukarı
Ama 15 gün sonra bırakın diyorlar böbrekleri yoruyormuş haberin olsun
69.6ydı canım bu sabah
Kakaonun kalorisi varmış kuzum ben de baktım kahve gibi değil maalesef
Bence oralarda 60 varımdır belki daha fazla
Hiç tartılmıyordum ki yıllardır tamam işte normal göbek popo deyip geçiyordum
Ama şu anki kilomdan azsam bile daha yayılmış duruyordum o da spor etkisi diyorum ben
Haa 60 benim boyunda biraz balik etli duruyo 4 cmlik farkla sende balik etlisindir o kilodaHayallerimde neler var benim ah bir bilsen canım
69.6ydı canım bu sabah
Ama şu anki kilomdan azsam bile daha yayılmış duruyordum o da spor etkisi diyorum ben
hahaah evet caktirma:) ay yok asansörümüz yok gerci olsada binmem asiri korkum varHahahah spor olsun deyi çıkıp iniyon dimi
İnşallah yadimik 7lerden kurtuldundimik sindi artık zayıfsın dimik hedefine az kaldı dimik 3lere bir adım daha yaklaştın
hoşgeldin canım
olsundu kışa kadar zayıflarsak kışın içeriz arada bir de olsa
dimik 7lerden kurtuldundimik sindi artık zayıfsın dimik hedefine az kaldı dimik 3lere bir adım daha yaklaştın
hoşgeldin canım
olsundu kışa kadar zayıflarsak kışın içeriz arada bir de olsa
hahaha bende bilmiom bakcaz artikhee ne kadar tok tutcaksa artık
onu nasıl içeceksin
Ben önceden de yapmıştım hamileliğe kadar almamıştım hamilelik te çok aldım malesefHayallerimde neler var benim ah bir bilsen canım
69.6ydı canım bu sabah
Aynen valla tatil gibi geldi bana da bunalmışım evdeharika canim ya süper olmus ooooh iyi gelmistir. Evet canim cok iyioldu hem degisiklik oldu... bakalim artik esimin sinavlarida bittiya biraz gezeriz artik diye düsünüorum:) hafta sonu biraz planlarimiz var, aylarca SIkinti cektik vallah nisanda basladi daha yeni gecen hafta bitti stressimiz ama bizde bitmisiz resmen... TV karsina gecip de bi dizi izlemek bile asiri lüx geldi dün
adet olunca bende 7 gün boyunca maydonoz içicem yeşilçay eski etkiyi yapmıyor bendeevet busefer iyi topladim canim ama cok hareketli gecti tüm son günler biraz onunda etkisi vardir diorum, is yerinde bile sürekli kosturmaca halindeyim günde kac defa 5 kat in cik yapiyorum normalde oturdugum yerden kalkmazdim hic buaralar baya yogunbenimde isime yario böylelikle
evet tatlim bende iciyorum ve cok iyi geldi bana yani sabahlari acayip dümdüz bi karinla uyaniyorum siskinlik yok hic:)
Ben önceden de yapmıştım hamileliğekadar almamıştım hamilelik te çok aldım malesefEn iyisini yapiyosun canim benim bi kac arkadaşım yapti ama geri aldi verdiklerini sen kendine gore biraz esneterek yap yine kilo iner zaten
Hee yiyom yalan yohSus sen yiyon mis gibi haftada bir gömüyon ne güzel
Ama dediğin doğruydu psikolojik sınır bazı kilolar resmen
69u ilk gördüğüm gün (birkaç sn sonra yine 70e çıktı)
Hızlı bir şekilde gitmeye başladı
Hatta şaşırdım kas mı gidiyor diye
Demek ki psikolojik olarak insan taktıkça kafaya işte
Buradan yürür giderim ben tutmayın beni
Her yerde dicem 6yla başlıyor kilom diye
süpersinHayallerimde neler var benim ah bir bilsen canım
69.6ydı canım bu sabah
Demekki benim arkadaşlar nasilsa verdim diye cok yedi aldi hepsiniBen önceden de yapmıştım hamileliğekadar almamıştım hamilelik te çok aldım malesef
Haa 60 benim boyunda biraz balik etli duruyo 4 cmlik farkla sende balik etlisindir o kilodaspor daraltiyo demi insani 5 li kilolar iyidir iyi
hahaah evet caktirma:) ay yok asansörümüz yok gerci olsada binmem asiri korkum var
zaten 10 yapmayi hedeflemistim cqanim tadi cok igrenc gercekten b en bide esimede iciriom mutfakda kaynatirken icerden seslenio genemi maydonoz tamam sen icion anliomda beni neden zorluon dioama anca beraber kanca beraber dimi hahahahaha
onu nasıl içeceksin
Ben önceden de yapmıştım hamileliğe kadar almamıştım hamilelik te çok aldım malesef
hihih bilmiyorum ama internette tadi iyi diye yazioonu nasıl içeceksin
hahaha evet ja hic Hemde ama napalim kilo sabitlenip hedef kiloya ulasinca yavas yavas arada tv karsisinda yerik birseyler abartmamak sartiyla tabikideAynen valla tatil gibi geldi bana da bunalmışım evdeinşallah guzel geciyodur esinin sinavlari ağzınızın tadiyla gezip tozarsiniz ev keyfi de baska tabi ama ac ac tv keyfi cok cekilmiyo gı
Ay simit dime bana
Resmin var şu an elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?