Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

harika canim ya süper olmus ooooh iyi gelmistir. Evet canim cok iyioldu hem degisiklik oldu... bakalim artik esimin sinavlarida bittiya biraz gezeriz artik diye düsünüorum:) hafta sonu biraz planlarimiz var, aylarca SIkinti cektik vallah nisanda basladi daha yeni gecen hafta bitti stressimiz ama bizde bitmisiz resmen... TV karsina gecip de bi dizi izlemek bile asiri lüx geldi dün

Haa 60 benim boyunda biraz balik etli duruyo 4 cmlik farkla sende balik etlisindir o kiloda spor daraltiyo demi insani 5 li kilolar iyidir iyi

Hahahah spor olsun deyi çıkıp iniyon dimi
Bir bakıyolar buki bir aşağı bir yukarı
Ama 15 gün sonra bırakın diyorlar böbrekleri yoruyormuş haberin olsun
hahaah evet caktirma:) ay yok asansörümüz yok gerci olsada binmem asiri korkum var
zaten 10 yapmayi hedeflemistim cqanim tadi cok igrenc gercekten b en bide esimede iciriom mutfakda kaynatirken icerden seslenio genemi maydonoz tamam sen icion anliomda beni neden zorluon dio ama anca beraber kanca beraber dimi hahahahaha

dimik 7lerden kurtuldun dimik sindi artık zayıfsın dimik hedefine az kaldı dimik 3lere bir adım daha yaklaştın

hoşgeldin canım

olsundu kışa kadar zayıflarsak kışın içeriz arada bir de olsa

Ya ahahahahaha

Bak nasıl gırgır geçiyor

Su boğazıma kaçıyordu hele

Anoreksik olurum ya tövbeler olsun 30lar ne

Ben önceden de yapmıştım hamileliğe kadar almamıştım hamilelik te çok aldım malesef

Aynen valla tatil gibi geldi bana da bunalmışım evde inşallah guzel geciyodur esinin sinavlari ağzınızın tadiyla gezip tozarsiniz ev keyfi de baska tabi ama ac ac tv keyfi cok cekilmiyo gı

adet olunca bende 7 gün boyunca maydonoz içicem yeşilçay eski etkiyi yapmıyor bende

Hee yiyom yalan yoh terapi gibi geliyo o haftada bir gün bana
Demi kiz o 69 u kaybetmeyim diye daha da dikkat etmissindir işte hedef kiloya gelince de oyle oluyo hele de biraz kiloya takintiliysan hedef kilodan 2 kilo bile çıksam cinnet geliyo kilo korumanın sırrı cinnet

süpersin

Ben önceden de yapmıştım hamileliğekadar almamıştım hamilelik te çok aldım malesef
Demekki benim arkadaşlar nasilsa verdim diye cok yedi aldi hepsini bende hamilelik oncesi diyetle zayiflamistim ama hamilelikte 24 kilo aldim ben verdim hepsini 3 senedir zayifim kilomu koruyorum buralarda darisi sizlere inşallah

Haa 60 benim boyunda biraz balik etli duruyo 4 cmlik farkla sende balik etlisindir o kiloda spor daraltiyo demi insani 5 li kilolar iyidir iyi

Heğ hesap et işte 4 cmcik var aramızda ben yıllarca kendimi 165 sanıyordum
Geçen yıl dedim beni bir ölçün
161mişim meğersem
Ama ben şey istiyorum o kum saati yapısı bozulmasın
O bozulursa geri kilo alırım birkaç ona göre ayarlayacağım
Gerçi biraz altına inmek iyidir kilo alacak yer bırakırsın
Selülitler ve çatlaklara nasıl etki etti senin 1 senelik spor

Dar yerden mi korkuyorsun yoksa asansöre has mı
Yani travmatik bir şey olduysa tabi
Bari dolaba koy da soğusun ya ahahah adama yazık
Hakkaten ona niye içiriyon ben acı çekiyorum o çeksin diye mi
onu nasıl içeceksin

Biz maydanoz suyu içen insanlarız bize vız gelir tırıs gider değil mi Buki_89

Ben önceden de yapmıştım hamileliğe kadar almamıştım hamilelik te çok aldım malesef

Ama şu anda da güzel bir noktada dur demişsin 66 inan çok değil hedef kilona sadece 2-3 ay içerisinde ulaşacaksın inanıyorum sonra da istediğini giyersin

Fotokopi işlerini babama yıktım
Gitmişken şunları da çekiverir misin dedim o halledecek
Bir öğleden sonra aşağı sokağa inip vesikalık çektireceğim bir de form dolduracağım işte bugünlük

Aynen valla tatil gibi geldi bana da bunalmışım evde inşallah guzel geciyodur esinin sinavlari ağzınızın tadiyla gezip tozarsiniz ev keyfi de baska tabi ama ac ac tv keyfi cok cekilmiyo gı
hahaha evet ja hic Hemde ama napalim kilo sabitlenip hedef kiloya ulasinca yavas yavas arada tv karsisinda yerik birseyler abartmamak sartiyla tabikide

insallah canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…