Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

69 mu oldun sen
4 cmin lafi mi olar aramizda sende 50 ol anlaşak

Hele şükür tartıda 7 görmekten kusmuk gelmişti

Aslında pazartesi falan daha düşüktü ama sonra birden çıktı hemen önlem aldım çok yimiyorum

Bugün de açız hayırlısıyla inş
Supersin kuzum simdi gözümüz 65 in alti her 5 kiloda bi parti hep açız inşallah hayırlısıyla

İyi hadi ama şaşırdım çabucak toparlayabilmişsin bravo bu cuma iyi gidiyoruz şimdilik sizden güzel sonuçlar bekliyorum
Sen de mi maydanoz suyu içiyorsun yoksa beni mi kastettindi
evet busefer iyi topladim canim ama cok hareketli gecti tüm son günler biraz onunda etkisi vardir diorum, is yerinde bile sürekli kosturmaca halindeyim günde kac defa 5 kat in cik yapiyorum normalde oturdugum yerden kalkmazdim hic buaralar baya yogun benimde isime yario böylelikle
evet tatlim bende iciyorum ve cok iyi geldi bana yani sabahlari acayip dümdüz bi karinla uyaniyorum siskinlik yok hic:)

şimdi kaçsın tartıldın mı ?
kakaonun kalorisi vr mı acaba sen yap bende yarın akşam yemeği yerine yapayım

SekerPancarii bu arada dün eski fotolarıma bakıyordum ben fit falan değilmişim tabii ki
Yani normal kilodaymışım ama öyle vauv vücuda bak gibi değilmişim balık etli işte
Kac kilosun o fit olmayan fotolarinda ayy gercekten zayiflik guzel vücut demek degil bende yeni evliyken zayiftim 51 kiloydum ama 26 beden kot falan giymiyodum sporla en fit halimizde olcaz inşallah cok ozledim agirlik kaldirmayi

Supersin kuzum simdi gözümüz 65 in alti her 5 kiloda bi parti hep açız inşallah hayırlısıyla

Sus sen yiyon mis gibi haftada bir gömüyon ne güzel

Ama dediğin doğruydu psikolojik sınır bazı kilolar resmen
69u ilk gördüğüm gün (birkaç sn sonra yine 70e çıktı)
Hızlı bir şekilde gitmeye başladı
Hatta şaşırdım kas mı gidiyor diye
Demek ki psikolojik olarak insan taktıkça kafaya işte
Buradan yürür giderim ben tutmayın beni
Her yerde dicem 6yla başlıyor kilom diye

Valla onerilere acigim ne ekleyebilirim
Sut urunleri tuketemiyrm
Kuruyemis alerji yapabilir risk alamiyrm
( sutten bebege gectigi icin)
anladim canim ay anne olmak hem güzel hem zor:) vallah bende suan bilmiorum süt ürünleri yasak demissin peynir falanda yasak ozaman, belki kuru meyve olabilir yada normal meyvede yiyebilirsin yanina kahvaltinin?

dimik 7lerden kurtuldun dimik sindi artık zayıfsın dimik hedefine az kaldı dimik 3lere bir adım daha yaklaştın

merhaba ben ilk defa katılcam nereyey kaydolmam lazım arkadaslar
hoşgeldin canım

Hayaller sıcak çikolata hayatlar şekersiz kahve hemide kahvaltı yerine
olsundu kışa kadar zayıflarsak kışın içeriz arada bir de olsa

Hayaller sıcak çikolata hayatlar şekersiz kahve hemide kahvaltı yerine

Hayallerimde neler var benim ah bir bilsen canım
Kebaplar, hamburgerler, kzarmış pattisler of susuyorum

Hahahah spor olsun deyi çıkıp iniyon dimi
Bir bakıyolar buki bir aşağı bir yukarı
Ama 15 gün sonra bırakın diyorlar böbrekleri yoruyormuş haberin olsun

şimdi kaçsın tartıldın mı ?
kakaonun kalorisi vr mı acaba sen yap bende yarın akşam yemeği yerine yapayım

69.6ydı canım bu sabah
Kakaonun kalorisi varmış kuzum ben de baktım kahve gibi değil maalesef

Kac kilosun o fit olmayan fotolarinda ayy gercekten zayiflik guzel vücut demek degil bende yeni evliyken zayiftim 51 kiloydum ama 26 beden kot falan giymiyodum sporla en fit halimizde olcaz inşallah cok ozledim agirlik kaldirmayi

Bence oralarda 60 varımdır belki daha fazla
Hiç tartılmıyordum ki yıllardır tamam işte normal göbek popo deyip geçiyordum
Ama şu anki kilomdan azsam bile daha yayılmış duruyordum o da spor etkisi diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…