Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Niye sucuklu? peynirli domatesli olabilirdi bide neden hep tost?

Kötü mü olmuş sucuk
Yumurtadan kusmuk geldi galiba bana tostu da geçenlerde denedim çok özlemiştimdi

Tehtidi hic sevmem herhalde çok saf davranıyorum neyse iyi geceler

Kimse tehdit etmiyor ki canım
Yani kurallar var ve kilo veremezsek takımın yüzdesi düşüyor
Sonra ceza alırız ve takımca uğraşmamız gerekir
İlk geldiğinde bazı yanlışlar olur ben hala bazı yanlışlar yapıyorum
Başta da yapıyordum ama öğrendim burada öğreniyorum ne nedir ne değildir

Tehtidi hic sevmem herhalde çok saf davranıyorum neyse iyi geceler

Anladım galiba beni almaması gerekiyor ben yeni başladım diyete alışmaya çalışıyorum herkesten özür dilerim

Ama çok çabalıyorum dediğim gibi düşünemeyip saf gibi buraya yazmakla çok büyük hata ettim
sen ne diyosun pardon ben anlayamiyorum.
Kimi tehdit etmisim? Listeye almam diyerek mi? Zayiflamaya gayretli insani bunlar hirslandirir. Bak bir arkadasi cuma yazmadigi icin tarifini ileriye attim. O niye atarlanmadi?
Safmisin ya da degilmisin bilemem de suan yaptigin konusmalar cok yanlis. Ben disiplinle ilgileniyorum bastan uyariyorum uymayan cikar gider bu kadar basit.
Banane sen zayiflamissin zayiflamamissin burda benim ne karim var? Yokkk sadeceeece yardimci oluyorum.
Boyle seylerde netim buraya gelende beni cozmustur.
Yeri gelir makara yapariz yeri gelir dertlesiriz yeri gelir menuye kizarim ya da uyaririm kimse atar yapmiyo. Takim gayet huzurlu.
Cekirdek yeme patlamis misir yeme dedim diyee ben kotuysem eyvallaah zaten senin ozaman burda yapabilecegini sanmiyorm
Kirmak istemiyorum istersen sen dedigin gibi safff gibi buraya yazma kendin devam et.

Kuşum senin açlık başına vurmuş alsaydın keşke 5 6 tane citletseydin en azından tadına varirdin
Aslında yiyip sonra buraya yazabilirdim yada dediğin gibi yapabilirdim ama grupta yim diye buraya yazmadan yemek istemedim ben normal hayattada böyleyim mesela bişey yapicam eşim e yaptıktan sonra söylesem aslında bişey demez ama ben o şeyi yapmak için gidip ona soruyorum yada danisiyorun ondan haber siz bisey yapmamak icin ama hep ters tepiyor

Yeeeee mi deseydik ben cozemedim yahu seni ne istiyosun ?

Canım parte iyiligimiz için öyle diyor kötü bi niyet yok banada buna benzer şeyler söyledi ama ben güveniyorum yanlışta anlamiyorum ve inanılmaz motive oldum bu grupta. Ben her aklımdan geçen yemeği buraya yazsaydım ohoooo

Yani iyi ki de uyarıyor ve söylüyor insanlar zaten birbirine
Menülerimiz tabi ki eleştirilecek ki doğrusunu öğrenelim birbirimizden
Bu aslında birbirimizi daha yukarı taşımamızı sağlıyor
Buradan çıkınca da aklımızda kalacak bunlar

yeme dediğin için kötüsün demedim başka tarafa çekiyorsun su anda ben gruba almam seni dediğin için kızdım ben daha yeniyim diyet yapmis biri degilim sen gruba almam seni dersen bu tehtiddir vanillav misir yeme dedigi anda misirdan tamamen yüzümü cevirdim demekki güzellikle oluyormuş o şekil davranarak bişey kazanamazsın ben tekrardan buradaki herkesten defalarca özür dilerim insallah irademe de daha fazla sahip çıkmayı öğreneceğim

Oylemi bana nasil davranilmasi gerektigini ogrettigin icin cok tesekkur ederim.

Anladım galiba beni almaması gerekiyor ben yeni başladım diyete alışmaya çalışıyorum herkesten özür dilerim
Alışma surecini geçtım uzun süre yapilan diyette bile kaçamak hata oluyo buranin amacı da bunları engellemek değil mi zatennnn

Ama çok çabalıyorum dediğim gibi düşünemeyip saf gibi buraya yazmakla çok büyük hata ettim
Hata etmek demeyelim ona bizde bazen canımız şunu istiyo diye yazıyoruz gelen tepkiler sayesinde yemekten vazgeciyoruz yani bende çok işe yariyo bu durum sizi bilmem de

Yeeeee mi deseydik ben cozemedim yahu seni ne istiyosun ?
Senle pek anlaşamıyoruz ben onu anladım bakış açın benimkinden farklı ben ona söyleyince haketmedigim muameleyi yapıyor sadece yok demiyor ki iki saat böyle biseyi neden dediği mı sorguluyor mesela buda ters tepme oluyor bende dediği me pişman oluyorum .pisman ediyor gibi

Tamam ozaman sana uygun yerde devam et basarilar dilerim.

• Sevgili grubum rapor veriyorum pek yüzüm yok ama neyse bugün kayınvalideme gittim öğleden sonra yarın misafirleri gelecek miş ikram hazırladım çay demledi yaptıgım kurabiyeler den koydu bi tane kurabiye yedim akşama yemekte misafirleri vardı güveç pilav çorba ve salata yaptık pilavı sadece yaparken tadına baktım olup olmadığına akşam İsveç menüm de salata ve haşlama et vardı salata diyetiminkinden biraz daha yağlı ve tuzluydu ondan yedim artık baya ve güveçin etlerinden almaya çalıştım dometesinden ve suyundan yemedim sonra da bi yeşil elma hep diyet dışı ama napim ya diyemiyorum orda sıkı bi listem var ona uymak zorundayım diye yapılanları kendi menüme göre yemeğe çalışıyorum yarın tartıda inş kaçamak olan kurabiye ve haşlama yemem gereken eti güveç şeklinde yemem çok etkilemez inşallah ya. Bu arada İsveç diyeti ile başladığım soda limon suyu yeşil çay üçlüsüne devam ediyorum yorumlarınızı bekliyorum ne olacak bnm bu isvçle imtihanım

Valla senin isvec agir biraz ve ben bugunde cok kotu bisey goremedim super atlatmissin cnm hem sana ufak motive olur belki

Tamam ozaman sana uygun yerde devam et basarilar dilerim.
Şahsi hislerin kendi nefsin sebebiyle su an beni buradan gönderiyormusun hâlbuki senle anlaşıyoruz deseydim beni burdan çıkartmazdın .keske kendi duygularını bu gorevine katmasan . Kaptan yada patron gibi değil arkadaş gibi kardeş gibi ol ozaman sevilirsin de sayılırsın da bide kime nasıl davranacağını bilirsin ama ben yinede sunuda diyeyim senle samimi olmadım hiç bi zaman hep mesafeliydim dolayısı ile seni listeye almam ilk haftadaki birine denmez samimiyet yoksa hiç denmez soğutmaktan başka biseye yaramaz iyiliklerin ve desteklerin için teşekkür ederim cok konuştum hakkınızı helal edin iyi yağ erit meler sizede banada.ayrica buradaki herkesi nidense sevdim çok teşekkürler özellikle keptin vanillav denetim sizlere sevgiler

Biz sucuğu yiyemezken sucuklu tost yiyenler var evet yerken çok iyi gidiyor sucuklu kaşarlı tost ahh ahhh erimiş kasar neyse yıllarca bol bol yedik. Canim ceksede tadımlık alırım asla öyle normalde yedigim gibi yok
Sen o tostculari bosver helee vanillav uyariyi aldi daha yapmaz. Belki hafta sonu icin bi iki dilimcik yagsiz olabilir
Kötü mü olmuş sucuk
Yumurtadan kusmuk geldi galiba bana tostu da geçenlerde denedim çok özlemiştimdi

sen anladi beni

Bence suan vanillavda keptin de benim gibi dusunuyo. Seni sevmek veya sevmemek ne alaka komik olma. Ki biz takim ici degerlendirmesi yaptigimizda senin uyumlu oldugunu belirtmistim.
Senin tavrin cok yanlisti benim soylemek istedigimi anlayamadin. Ben burda adam dovmuyorum bence herkes tepkimi almasi gerektigi gibi aliyor.
Ayrica ohoo siz boyle yaparsaniz dedim senden baska burda yenilerde var sen ama bence bana nem kapmissin patlicak yer aramissin burdan patlatym dedin.

Bana aynen senin gibi cikisan bir sahisla tartistikkk ama sonra ozelden konusup halletmistik ve o kisi aylarca burda takima devam etti ben sohbet dahi etmedim karismadimda kaptinn da sahittir. Oyuzden bu senin dusunceni çürüttu malesf..
Neyse konuyu uzatmaya gerek yok fikirlerinde ozgursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…