- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.781
Bende makarnayı özledim tam buğdaylı varsa diyet bitiminde yicim yoksa yememeye devam birden aldırıyor çünkü
Salıya kadar böyle calisicam canım ya belki öğleden önce hazırlarsam işyerinde yiyebilirim :/
Valla yemeye korkuyorum ben arada krizim tutuyor ama yine usulüne uygun kaçamak yapıyorumAynen ya şurada ne çektik o kiloları vereceğiz diye
Bir daha uğraşamam ben bu kadar obez olur giderim
-20 alır mısın birkaç yüz gram
Kapadokyayı düşün o zaman balonları düşün rezil olmamak için yememen gerekliIki kilo paketlermisiniz rica etsem
Nişandan sonra kızlar yemeğe kalkarsam dövün beni tamammidaha sevgilim yani ozaman nisanlimla kapadokyaya gidicez. Balonlara bindirmezler birde siskoyum diye rezil olurum
Ben ara ara yedim bulgur pilavını diyetide destekliyor ama o gün ekmeği kısmak gerekliBen de pilavı ya bulguru bile yememiştim ben 2 aydır bugün yedim ilk
Aynen gitmeden hazırlarsın hem daha az acıkırsın öyle hem daha sağlıklı olur
Hint çorbasıyla akşam mı geçer
Atacaktın bir tikka tavuk altına biryani ahahahahah
Tövbe de sakın şaka yapıyom
Valla yemeye korkuyorum ben arada krizim tutuyor ama yine usulüne uygun kaçamak yapıyorum
Ben ara ara yedim bulgur pilavını diyetide destekliyor ama o gün ekmeği kısmak gerekli
Balon kalkmiyormus yerindenKapadokyayı düşün o zaman balonları düşün rezil olmamak için yememen gerekli
Bundan sonra kaçamak yapamam mesela dondurma keşkül gibi şeylerde şeker var diye yiyemicem yersem hurma kuru meyve gibi şeyler birde bal yicem kalorisini takipteyim ...Aman bu hafta yapma kaçamak bak çok yaklaştın artık 6lara
Evet yenebiliyormuş siz dediydiniz ilk geldiğimde de bana ama pek pişmiyor artık bizde öyle şeyler
Ekmek yiyorum yersem tam tahıllı
Ayy dur kız düşünemiyorum bayan siz inin derlermişBalon kalkmiyormus yerinden
Nisanlimda beni tanımıyor gibi yapıyormuş ahahahhaAyy dur kız düşünemiyorum bayan siz inin derlermiş
Bundan sonra kaçamak yapamam mesela dondurma keşkül gibi şeylerde şeker var diye yiyemicem yersem hurma kuru meyve gibi şeyler birde bal yicem kalorisini takipteyim ...
Birde sabahları 2 yumurta yapacam artık yanına 1 dilim ekmek ve 200 ml kadar süt yağsız en geç çarşambaya 69u görmüş olacam
Regliykende maydonoz içsem 68e bayağı yaklaşmış olacam rüya gibi benim için
Kızlar patlamış mısır yiyebilirmiyom deli ricem yemezsem bi tabak yesem ne olurki çok aşırı güzel kokuyor
Hah şöyle işte ya neşeli ve umutlu ol kuzum taktıkça veremiyoruz o ilk hafta nasıl takır takır verdiysen bu hafta da çok güzel yaparsın sen yeter ki bozma moralini
Bir porsiyonu 130 kalori üstelik de yağsız olanı saat 10 buçukta patlamış mısır mı yenirmiş
Neyle yakacaksın onu
Yediklerim...
Gec kahvaltim
1 kupa limon çayı
2 kaşık elma sirkesi
2 köfte
1 Kase Karnıbahar ve brokoli
Ara öğün
1 activia yoğurt meyveli
2 kaşık psyllium
Akşam yemeği
1 bardak curryli hint çorbası 60 kalori
1 ısırık miniminnacik lahmacun
Gün içerisinde 2 ltr detoks suyu ve bol bol su
Afiyet olsun cnm guzelSabah 8:30 kahvalti
Bir haslanmis yumurta, cay, 4 adet sıyah zeytin, 3 adet yesil zeytin, 1 adet salatalik1 dilim ekmek
Ara ogun 1o:30
2 adet kuru incir ve rezene cayi bir kupa
Oglen 13:00
Bulgur pilavi ve taze fasulye tek tabakta toplami bir porsiyon kadar
Bır dilim ekmek
Ara ogun 15:45
2 adet kuru incir
Aksam 17:45
Bulgur pilavi taze fasulye
Bir dilim ekmek
Ara ogun 22:30
1 adet seftali
Bebegim durmuyor bunlari zor yedim
Sabah kahvaltısı: Saat11.30 bir tane haşlanmış yumurta 7tane siyah zeytin 4tane çeri domates
Ara ögün yapmadım saat 16:30 bir kaşık patates salatası
2kaşık taze fasulye salatası 2tane mercimek köftesi 7bardak şekersiz açık çay 2litre su kapanışı yatmadan önce biberli yogurt veya zencefilli zerdaçallı yogurtla biririm
HayiiuiiiiiiiiiiirrrrrrKızlar patlamış mısır yiyebilirmiyom deli ricem yemezsem bi tabak yesem ne olurki çok aşırı güzel kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?