Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende makarnayı özledim tam buğdaylı varsa diyet bitiminde yicim yoksa yememeye devam birden aldırıyor çünkü

Ben de pilavı ya bulguru bile yememiştim ben 2 aydır bugün yedim ilk

Salıya kadar böyle calisicam canım ya belki öğleden önce hazırlarsam işyerinde yiyebilirim :/

Aynen gitmeden hazırlarsın hem daha az acıkırsın öyle hem daha sağlıklı olur
Hint çorbasıyla akşam mı geçer
Atacaktın bir tikka tavuk altına biryani ahahahahah
Tövbe de sakın şaka yapıyom

Iki kilo paketlermisiniz rica etsem

Nişandan sonra kızlar yemeğe kalkarsam dövün beni tamammi daha sevgilim yani ozaman nisanlimla kapadokyaya gidicez. Balonlara bindirmezler birde siskoyum diye rezil olurum
Kapadokyayı düşün o zaman balonları düşün rezil olmamak için yememen gerekli

Ben ara ara yedim bulgur pilavını diyetide destekliyor ama o gün ekmeği kısmak gerekli

Valla yemeye korkuyorum ben arada krizim tutuyor ama yine usulüne uygun kaçamak yapıyorum

Aman bu hafta yapma kaçamak bak çok yaklaştın artık 6lara

Ben ara ara yedim bulgur pilavını diyetide destekliyor ama o gün ekmeği kısmak gerekli

Evet yenebiliyormuş siz dediydiniz ilk geldiğimde de bana ama pek pişmiyor artık bizde öyle şeyler
Ekmek yiyorum yersem tam tahıllı

Aman bu hafta yapma kaçamak bak çok yaklaştın artık 6lara

Evet yenebiliyormuş siz dediydiniz ilk geldiğimde de bana ama pek pişmiyor artık bizde öyle şeyler
Ekmek yiyorum yersem tam tahıllı
Bundan sonra kaçamak yapamam mesela dondurma keşkül gibi şeylerde şeker var diye yiyemicem yersem hurma kuru meyve gibi şeyler birde bal yicem kalorisini takipteyim ...
Birde sabahları 2 yumurta yapacam artık yanına 1 dilim ekmek ve 200 ml kadar süt yağsız en geç çarşambaya 69u görmüş olacam
Regliykende maydonoz içsem 68e bayağı yaklaşmış olacam rüya gibi benim için

Hah şöyle işte ya neşeli ve umutlu ol kuzum taktıkça veremiyoruz o ilk hafta nasıl takır takır verdiysen bu hafta da çok güzel yaparsın sen yeter ki bozma moralini

Kızlar patlamış mısır yiyebilirmiyom deli ricem yemezsem bi tabak yesem ne olurki çok aşırı güzel kokuyor

Bir porsiyonu 130 kalori üstelik de yağsız olanı saat 10 buçukta patlamış mısır mı yenirmiş
Neyle yakacaksın onu

Sabah 8:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 4 adet sıyah zeytin, 3 adet yesil zeytin, 1 adet salatalik1 dilim ekmek

Ara ogun 1o:30
2 adet kuru incir ve rezene cayi bir kupa

Oglen 13:00
Bulgur pilavi ve taze fasulye tek tabakta toplami bir porsiyon kadar
Bır dilim ekmek

Ara ogun 15:45
2 adet kuru incir

Aksam 17:45
Bulgur pilavi taze fasulye
Bir dilim ekmek

Ara ogun 22:30
1 adet seftali

Bebegim durmuyor bunlari zor yedim

Çekirdek yesem

Afiyet olsun cnm guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…