- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.861
Kotu mu olmus sucukKötü mü olmuş sucuk
Yumurtadan kusmuk geldi galiba bana tostu da geçenlerde denedim çok özlemiştimdi
Kimse tehdit etmiyor ki canım
Yani kurallar var ve kilo veremezsek takımın yüzdesi düşüyor
Sonra ceza alırız ve takımca uğraşmamız gerekir
İlk geldiğinde bazı yanlışlar olur ben hala bazı yanlışlar yapıyorum
Başta da yapıyordum ama öğrendim burada öğreniyorum ne nedir ne değildir
Ahhaahh ay tam dövmelik: DNisanlimda beni tanımıyor gibi yapıyormuş ahahahha
Regli haftasında psikoliji çöküyor benim sürekli ağlama nöbetlerim oluyor bu ay daha az sıkıntılıHah şöyle işte ya neşeli ve umutlu ol kuzum taktıkça veremiyoruz o ilk hafta nasıl takır takır verdiysen bu hafta da çok güzel yaparsın sen yeter ki bozma moralini
Bir porsiyonu 130 kalori üstelik de yağsız olanı saat 10 buçukta patlamış mısır mı yenirmiş
Neyle yakacaksın onu
Afiyet olsun rezene yi pek sevmem fakat sende göre göre canım istedi alayım da nir kups bende içeyimSabah 8:30 kahvalti
Bir haslanmis yumurta, cay, 4 adet sıyah zeytin, 3 adet yesil zeytin, 1 adet salatalik1 dilim ekmek
Ara ogun 1o:30
2 adet kuru incir ve rezene cayi bir kupa
Oglen 13:00
Bulgur pilavi ve taze fasulye tek tabakta toplami bir porsiyon kadar
Bır dilim ekmek
Ara ogun 15:45
2 adet kuru incir
Aksam 17:45
Bulgur pilavi taze fasulye
Bir dilim ekmek
Ara ogun 22:30
1 adet seftali
Bebegim durmuyor bunlari zor yedim
Ekmekcik marka çok tahıllı ekmekler oluyor ya ondan 26 gr dı 1 tanesi normol tost büyüklüğünde değilTost ne kadar boyu
Valla miAfiyet olsun rezene yi pek sevmem fakat sende göre göre canım istedi alayım da nir kups bende içeyim
Supeer tebriklerrrrGunaydin
Yine birden gitti
82.7
Aslinda simdi tam bi hafta oluyor bnm
84,9'dan 82,7 ye
Ptesi baslamkstim
Haftada 2,2 kilo superrr
Anladm canimEkmekcik marka çok tahıllı ekmekler oluyor ya ondan 26 gr dı 1 tanesi normol tost büyüklüğünde değil
Kaptan ve yardımcıların görevi kacamak yapildiginda uyarmaktir ki ben kaptanken kacamak yapıldığında 3 gün karbonhidrati yasakliyodum yani her kaptanin bi ceza stili vardir burasi yarisma ortami kaptanin ve yardımcılarının dediklerine uyulmali.yeme dediğin için kötüsün demedim başka tarafa çekiyorsun su anda ben gruba almam seni dediğin için kızdım ben daha yeniyim diyet yapmis biri degilim sen gruba almam seni dersen bu tehtiddir vanillav misir yeme dedigi anda misirdan tamamen yüzümü cevirdim demekki güzellikle oluyormuş o şekil davranarak bişey kazanamazsın ben tekrardan buradaki herkesten defalarca özür dilerim insallah irademe de daha fazla sahip çıkmayı öğreneceğim
Kuzum kendin bilirsin ama keske normal diyet yapsan boyle şok diyetlerde liste dışı en ufak bisey bile kilo artışı yapiyo herseyden az ve dengeli yiyerek cok guzel kilo verecegine inanıyorum benKızlar moral bozukluğu yaşıyorum şuan dün 63,900 geliyordum bugün 64.200 bir kurabiye Bu kadar etki etmiş olamaz ya gerçi lavabo ya çıkamadım daha ama hiç düşüş yok ya offff sabah kahvaltısında sadece bir kupa çay var pazar olduğu için eşim evde evde belki yanında salatalık yerim sadece
Bak yazmistim buraya ufacik bisey, lighta alismis kisi normale dondugun bile hemem oynama oluyor. Sen isveci birakincada olucak. Cnku daha az yemeye alisiyosun biraz fazla bisey yediginde hemen arti oluyor. Cok soyledim bunu malesfKızlar moral bozukluğu yaşıyorum şuan dün 63,900 geliyordum bugün 64.200 bir kurabiye Bu kadar etki etmiş olamaz ya gerçi lavabo ya çıkamadım daha ama hiç düşüş yok ya offff sabah kahvaltısında sadece bir kupa çay var pazar olduğu için eşim evde evde belki yanında salatalık yerim sadece
Gunaydinn bebegim ozledimmm dun yoktunnGunaydin kizlar mutlu pazarlar
Evet bebikim bende ozledimGunaydinn bebegim ozledimmm dun yoktunn
Valla senin beslenme tarzin cok degisik :)Günaydin kizlar, dünki menüm
Sabah iki dilim ekmek salcali ve peynir zeytin yanina
Öglen tek kahve ictim ve bi avuc findik yedim
Aksam arkadasdaydim pilav ve. Tavuk sote yapmisti soteden yedim pilavdan tek yarim kasik kadar aldim
Aksamda muzlu top yedim tatliyi ben yapmistim kalorisi düsük bi tatli yaptim:)
Tadını beğenirsen çok güzel kilo verirsin. Ben ikikez yiyip bırakmıştım daha fazla dayanamamıştım tadına, ki ben lahana seven biriyimGünaydın kızlar yeni bir güne yine musmutlu başlıyorum dünden bu güne 300gr daha gitmiş bugün lahana çorbasına başlıycam dün misafir gittiğim ev sahibi tavsiye etti aranızda deneyen varmı tavsiye edermisiniz
Ben tek iki ögün yiyorum canim bu hep öyleydi ama o yüzden zor gelmio cok:) ögle yersem aksam yiyemem aksam yemek istersemde ögle yemem zaten yemekle pek aramda yoktur benim tüm gün ekmekle beslenebilirim:) ve ivir zivir tabiki:)Valla senin beslenme tarzin cok degisik :)
Ben dayanamam oglen mesela o kadarcik seye
Illa yemek olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?