Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kotu mu olmus sucuk
Cok tatlisin ya
Az kaldi cnm hedefine
Hadi bakalim

Regli haftasında psikoliji çöküyor benim sürekli ağlama nöbetlerim oluyor bu ay daha az sıkıntılı sporu nasıl yapacam kafam ona takılmış durumda
Kim mısır yedi ben haşlamadım zararı var diye patlamış yemişler

Afiyet olsun rezene yi pek sevmem fakat sende göre göre canım istedi alayım da nir kups bende içeyim

Kaptan ve yardımcıların görevi kacamak yapildiginda uyarmaktir ki ben kaptanken kacamak yapıldığında 3 gün karbonhidrati yasakliyodum yani her kaptanin bi ceza stili vardir burasi yarisma ortami kaptanin ve yardımcılarının dediklerine uyulmali.

Kızlar moral bozukluğu yaşıyorum şuan dün 63,900 geliyordum bugün 64.200 bir kurabiye Bu kadar etki etmiş olamaz ya gerçi lavabo ya çıkamadım daha ama hiç düşüş yok ya offff sabah kahvaltısında sadece bir kupa çay var pazar olduğu için eşim evde evde belki yanında salatalık yerim sadece

Kuzum kendin bilirsin ama keske normal diyet yapsan boyle şok diyetlerde liste dışı en ufak bisey bile kilo artışı yapiyo herseyden az ve dengeli yiyerek cok guzel kilo verecegine inanıyorum ben

Bak yazmistim buraya ufacik bisey, lighta alismis kisi normale dondugun bile hemem oynama oluyor. Sen isveci birakincada olucak. Cnku daha az yemeye alisiyosun biraz fazla bisey yediginde hemen arti oluyor. Cok soyledim bunu malesf

Günaydin kizlar, dünki menüm
Sabah iki dilim ekmek salcali ve peynir zeytin yanina
Öglen tek kahve ictim ve bi avuc findik yedim
Aksam arkadasdaydim pilav ve. Tavuk sote yapmisti soteden yedim pilavdan tek yarim kasik kadar aldim
Aksamda muzlu top yedim tatliyi ben yapmistim kalorisi düsük bi tatli yaptim:)

Valla senin beslenme tarzin cok degisik :)
Ben dayanamam oglen mesela o kadarcik seye
Illa yemek olacak :)

Günaydın kızlar

Tadını beğenirsen çok güzel kilo verirsin. Ben ikikez yiyip bırakmıştım daha fazla dayanamamıştım tadına, ki ben lahana seven biriyim ( niye öyle oldu bilmiyorum

Valla senin beslenme tarzin cok degisik :)
Ben dayanamam oglen mesela o kadarcik seye
Illa yemek olacak :)
Ben tek iki ögün yiyorum canim bu hep öyleydi ama o yüzden zor gelmio cok:) ögle yersem aksam yiyemem aksam yemek istersemde ögle yemem zaten yemekle pek aramda yoktur benim tüm gün ekmekle beslenebilirim:) ve ivir zivir tabiki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…