- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.261
Ayy eşlerimiz hep sporcuO zaman tamam cnm
Ben yenı ogrendım ya bılgıyı
Satayım dedım ehehehe
Bnm eşimde kaslıdır, spor yapariyi bilir
Iyi gecelr kuzugmmmm loooveee uİyi geceler bebekim yarin görüşüruk
İyigeceler canım ArvKitap okurken kendini kaptirmisim nolcak nolcak diyee yariya gelmisimsonunu merak edince sinir geliyo tepeme
Ama uykumda geldi simdi yatiyorummmmm iyi geceler bebekler
Laaaaavvv yaauuuuu bebehhhIyi gecelr kuzugmmmm loooveee u
Oo super , vucutta temelı var işteAyy eşlerimiz hep sporcubenim esimde 15 sene boks yapmis simdi sporun s'sini yapmiyo ama olsundu
10 paket 25 eyrö canimmm ayrıca teşekkür ederim labneli makarnaya bayildimmmUcuz mu kiz bunlar ay keske burda da olsa Harika görünüyo makarnaağğğ
Parte sen calısıyor musun? Meslegın nedır?Kitap okurken kendini kaptirmisim nolcak nolcak diyee yariya gelmisimsonunu merak edince sinir geliyo tepeme
Ama uykumda geldi simdi yatiyorummmmm iyi geceler bebekler
Muckkkkkkkkkkİyigeceler canım Arv
ayeme green eyesLaaaaavvv yaauuuuu bebehhhayem bitiful yes bitifull hee bitifullll tabihiii bitifulll ayem ingilizce süpering
Bende ayniydim canim kas denen bisey yoktu ama 2 senedir spor yapiyorum zaten bayanlar erkekler gibi kaslanmiyo simdi de 3 aydir agirlik çalışıyorum bacak kalca kasi hafiften kol kasi mide kisminda 2 baklavamsı kasim var şükürOo super , vucutta temelı var işte
Bende 33 yıldır jöle kıvamındayım
Kas denılen sey yok bende ya
O kadar gucsuzum kı
Bıngılımm
Sıkılaşcaam inşaallahh
Guuut nayt girin eyes bebehhhMuckkkkkkkkkk
ayeme green eyesayeme bitifilimmmm ayyy byssssss
Harıkasın yaaBende ayniydim canim kas denen bisey yoktu ama 2 senedir spor yapiyorum zaten bayanlar erkekler gibi kaslanmiyo simdi de 3 aydir agirlik çalışıyorum bacak kalca kasi hafiften kol kasi mide kisminda 2 baklavamsı kasim var şükürben once zayifladim sonra spora agirljk verdim
Muhooosebe mezunuym.Parte sen calısıyor musun? Meslegın nedır?
Iyı gecelerr tatlı ruyalarrr
Biz öyrooo bilmerik10 paket 25 eyrö canimmm ayrıca teşekkür ederim labneli makarnaya bayildimmm
Sporu sevmeli ask yasamaliHarıkasın yaa
Hayalımm
Bende senın gıbı yapcam
En çok ben kas yapcam
Çok baklava yapcam
Aynen cnm biraz pahali annemde kızdı pahalı diye. Bunlara paranı harcayacağına boğazını tut dedi ahahahahaBiz öyrooo bilmeriktlye vurunca coh yapar istemiyom almicam afiyet olsun bebegim
Ay ınsallah cnm yaaSporu sevmeli ask yasamaliben cok emek verdim vucuduma cok sarkmışti yani boyle yumos yumos olmustum simdi gören spor mu yapiyosun diyo anliyo hemen en cok faydayi da ağırlık çalıştığımda gördüm vucudu acayip fitlestiriyo
Hadi kilolari verde kapışalim senle ağırlıkda
Ahahhahahaah analar her zaman haklidirAynen cnm biraz pahali annemde kızdı pahalı diye. Bunlara paranı harcayacağınız boğazını tut dedi ahahahahaiyigeceler
Süpersin ya...İyi geceler evde yoktum yeni geldim eve İnternetim yok yazamadım misafirlikteydim beni kendilerine benzetmeye çalıştılar ben onları kendime benzettim onu yemeyin zararlı bunu yemeyin kalorisi yüksek milleti diyete soktum hep beraber spor yaptık pilates topu vardı gittiğim yerde spor yaptık gelirken de kendi evime getirdim yarın pilatese de başlıyorum inş
Yemedim kuzum 250 ml ayran 1 kase salata yedim ananas bilem yemedimPersembe aksamlari az yiyoruz takimca o yuzden kabulümdür bebegimama suan cok gec ne yidin
Günaydın kuzumgünaydın bebekleeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?