- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #223.221
Pureyi nasıl dilimledin kız? Ben beğendim menünü en çokta sonunuBugun yedıklerımın az olduguna daır cok elestırı aldıgımdan bıraz daha esnek davrandım. Hedefım ınsallah şaşmaz. Cok buyuk esneklık yok tabıkı
İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:30 kahvalti
Bir haslanmis yumurta, cay, 3adet sıyah zeytin, 2 adet yesil zeytin, Yarım salatalik, yarım kırmızı bıber, yarım yesıl bıber, 1 dılım ekmek
Ara ogun 1o:30
2 adet kuru incir ve rezene cayı
Oglen 12:00
Yumurtalı fasulye
Kucuk dılım patates püresi
Bır dilim ekmek
Ara öğün 16:20
Küçük dilim patates püresi ve nektarin
Aksam 17:30
iki adet kıymalı biber dolması
4 yk yumurtalı fasulye
1 dilim ekmek
Ara ogun 21:00
1 adet mınık kornet (çok cnm çekti)
Canım hindi füme ama tavuktan işte dur fotosunu atıyımSenın bu tavuk göğüslerın ne merak ediyrm:)
Borcama basmıştım :)Pureyi nasıl dilimledin kız? Ben beğendim menünü en çokta sonunu
Bu slmanların ne guzel seylerı var :)Canım hindi füme ama tavuktan işte dur fotosunu atıyım
Eki Görüntüle 2029427
Yanı kaç gündür bukdr ekmek yemedım bugun bıraz çok geldı.dereotu maydanoz acı bıber domates konserver ekşi oluo sirkede var içinde yemeklerin yanında ıyı oluyor çig dereotundan cok guzel.yada bu maalzemelerı pişirip kavanoza koyup bıkaç gunde tuketebilirsinYok cnm normal
Doyetısten anne ekmeklerımı az bulmuştu bnm
Emzırıyrz ya
Dometesşı dereotu sosu nasil bırsey
Şarkuterı urunlerı ıyı degıl ben pek yemıyorum cnmNilar cnm bız füme yıyebılırmıyız acep
Evet canim iyi yanlarıda var bu uyuz almanların Allah icinBu slmanların ne guzel seylerı var :)
İyi geceler evde yoktum yeni geldim eve İnternetim yok yazamadım misafirlikteydim beni kendilerine benzetmeye çalıştılar ben onları kendime benzettim onu yemeyin zararlı bunu yemeyin kalorisi yüksek milleti diyete soktum hep beraber spor yaptık pilates topu vardı gittiğim yerde spor yaptık gelirken de kendi evime getirdim yarın pilatese de başlıyorum inş
Hallerini görsen çok komikti gülmekten spor yapamadık plates plates olalı böyle eziyet görmemiştirHarikasınız :))))
Cnm bizdede var diyet boyunca yedim n ile baslayan markanin ki en iyisi turkiyedeBu slmanların ne guzel seylerı var :)
Ben hıc bılmıyrm yaa :) emzırırken yıyenılırmıyız acabaCnm bizdede var diyet boyunca yedim n ile baslayan markanin ki en iyisi turkiyede
Kardiyo yapidum ya sadeceduramıyom hatceeeeeee
öyle düşünme uslu bir cocuk olursan belki sende 5 li rakamları görebilirsin
bide spor yaptın mı dadından yinmezzzz
neysemsusacaaam yarın görüşürük
alakası bilem yookkkk
ay cokk fit cidden ona lafım yokdiğerlerine ölümüne inkar
tabisiiideeee ben dha güzeliiiimm
kız ne ara yidin ben niye görmedim sen menü yazmıyo musun
Agırlık calısılınca ıkı gun spor yapılmıyormus esım oyle dedıKardiyo yapidum ya sadeceBugun itibariyle agirlik calismaya da basladim yarin büyük ihtimal yuruyemicem agridan ama mutluyum
Persembe aksamlari az yiyoruz takimca o yuzden kabulümdür bebegimbugün yemeği 8 gibi yerim ancak eşim işten gelcek yemek yapcam acba ayran domates salatalık mı yesem meyvede ananas eklesen tutar beni kabul ederseniz az demezseniz öyle kapatcam günü
geçmezse yarına onu araştırayım aktara gitmm gerekli
olur kuzum dün 1100 olmuştu sanki bugün 900 yap 66 yı gördün mü kuzum
eşim 1,5 haftadir beni zorluyor her seferinde red ettim kalorisi çok yüksek keşke sen salata yeseydin yada başka yerden çorba içseydin kola yerine ayran alsydın ekmeğin üstünü çıkarsaydın ayran ve 1 dilim ekmek ile yemiş olcaktın patetese yer kalmayacaktı .. zaten kola içmemişsin onu gördüm zaten neyse + olarak dönmemiş sana en azından
Bende 24 saat dinlenip yapiyorum ağırlık çalışınca canim simdi yarin yapmicam diger gün yapcamAgırlık calısılınca ıkı gun spor yapılmıyormus esım oyle dedı
Bılıuorsundur ama dıyım dedım
Hmmm heç bisi anlamadimdi ama olsunduCanım konjaknoodle diye geçiyor tam olarak ne bende bilmiyorumkonmak unundan yapiliyormus. Konjakda bi tur biriymiş herhalde öyle aklımda kaldi. Gelirken getiriyim kızlar hepinize haftada bi noodle günü yapariz. Maydanozlarımı hazırladım canım senin dediğin gibi yapicam kolay gelsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?