Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pureyi nasıl dilimledin kız? Ben beğendim menünü en çokta sonunu

Yok cnm normal
Doyetısten anne ekmeklerımı az bulmuştu bnm
Emzırıyrz ya
Dometesşı dereotu sosu nasil bırsey
Yanı kaç gündür bukdr ekmek yemedım bugun bıraz çok geldı.dereotu maydanoz acı bıber domates konserver ekşi oluo sirkede var içinde yemeklerin yanında ıyı oluyor çig dereotundan cok guzel.yada bu maalzemelerı pişirip kavanoza koyup bıkaç gunde tuketebilirsin

İyi geceler evde yoktum yeni geldim eve İnternetim yok yazamadım misafirlikteydim beni kendilerine benzetmeye çalıştılar ben onları kendime benzettim onu yemeyin zararlı bunu yemeyin kalorisi yüksek milleti diyete soktum hep beraber spor yaptık pilates topu vardı gittiğim yerde spor yaptık gelirken de kendi evime getirdim yarın pilatese de başlıyorum inş

Harikasınız :))))

Sabah menüm saat:12bir buçuk haşlanmış yumurta bi çatal peynir 2dilim domates 2dilim salatalık 1tane köy biberi 5yane zeytin öglen saat:16 kibrit kutusu peynir 1kaşık patates salatası 3çatal közlenmiş patlıcan salatası 2tane zeytin akşam yemegi saat:21bir kase mercimek çorbası 2çatal karpuz avuç içi kadar kuru üzüm birkaç leblebi 2buçuk litre su 15dk pilates ve leslie 1mil günü bitirdim

Kardiyo yapidum ya sadece Bugun itibariyle agirlik calismaya da basladim yarin büyük ihtimal yuruyemicem agridan ama mutluyum

Persembe aksamlari az yiyoruz takimca o yuzden kabulümdür bebegim ama suan cok gec ne yidin

Agırlık calısılınca ıkı gun spor yapılmıyormus esım oyle dedı
Bılıuorsundur ama dıyım dedım
Bende 24 saat dinlenip yapiyorum ağırlık çalışınca canim simdi yarin yapmicam diger gün yapcam ama yarin sabah kardiyo yaparim 30 dkcik
Salonda calismadigimdan makina falan kullanmiyorum ya bir gun ara yeter yeter heralde

Hmmm heç bisi anlamadimdi ama olsundu yedin mi yedin mi yani karbonhidrata giriyo mu bu noodle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…