Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Makarna kepeklimiydi canim?

Kizlar bu arada hijyen diyincw aklima geldi muhtemelen biliyorsunuzdue hatirlatayim. Elmalari soyuyosunuz dimi disinda mumlama yapildigi icin bicagin tersiyle yuzunce beyaz beyaz seylee cikar ne kadar yikarsaniz. Aklima geldi
Ay ben bunu bu sene ogrendim biliyon mu hatta inanmadim duyunca ama denedim essahtan oyleymis mumlu mumlu yimişik bek severim kabuklu elmasoyyom simdi

Bende 24 saat dinlenip yapiyorum ağırlık çalışınca canim simdi yarin yapmicam diger gün yapcam ama yarin sabah kardiyo yaparim 30 dkcik
Salonda calismadigimdan makina falan kullanmiyorum ya bir gun ara yeter yeter heralde
Eşim şöyle anlattı bana
Kaslar liflerden oluşur. Zorlandıgında lıfler yırtılır. O liflerin dolması ve kasım büyümesi lazım. Liflerin iyileşmesi için iyi beslenerek dinlenmesi lazımmış. İyileşen lifler dolarak kas yapıyormuş

Ben hiç bilmiyordum :)
Bence yarın çalışmasın o kaslar
Çalışırsa erirmiş

Musluğun altina tutup çekeydin deseydib

3 aydir ağırlık çalışıyorum bende baya bi yazi okudum aynen senin dedigin gibi ama yürüyüş yapilabilir diyodu ağırlık çalışmak icin en az 24 saat gecmeli diyodu spor oncesi ve sonra beslenmeleri falan herşeyi arastirdim hatta gece spor yaptigim icin gece yiyorum ve asla kilo olarak dönmüyo kaslara gitsin inşallah

Yohh hala istedigim kadar fitnessci olamadim dur hele daha 3 ayda olur mu yani iyiyim tabi simdi kendimi kötüleyemicem buğda baya iyiyim ama neden daha iyi olmayim
He tambugdaydan tost ye peynirli domatesli

gelsin tokatlarrrr:) buaksam yemek yemicem zaten canim yani hicbirsey yemicem

Sabah kahvalti ettim ögle yemegindede bi yogurt yedim tamamdir bugünki hakim bitti benim
yarin güzel bir rakamla gelcem o listeye sen hiiic merak itme
Neeeeğ kahvalti ve oglen yedigin yogurtla mi duruyon giz

O zaman tamam cnm
Ben yenı ogrendım ya bılgıyı
Satayım dedım ehehehe
Bnm eşimde kaslıdır, spor yapar iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…