- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.121
Onceyogurt mayaladi galiba sonra yayik makinesi var onun icine koyduk o dondyruyo karistiriyo falan uste yavlari cikiyo onu topladiksabreeetttt az bi bitsin sonra gör sen eksiyi ödem gidince
siz nası yaptınız anlat bakim
olsundu daha fazla olabilirdi seninki kadar olsa yeterdi mesela
Hastanedeyim kuzum dr yi bekliyorumbebekiiiiimmm napıyosuuuunnnn
sabreeetttt az bi bitsin sonra gör sen eksiyi ödem gidince
siz nası yaptınız anlat bakim
olsundu daha fazla olabilirdi seninki kadar olsa yeterdi mesela
evet gecmio vallah:) esim düsünüo ama ben napcam bilmiom yani kesinlikle yemek yersem yemeemem gerekio ama yemek yemezsem yemek yerine o belki olurmu ki acaba ay bilemedimkiiiiBende iyyim kuzum sağol
Araştırayım hemencik kuzum saç Uzatıyor mu cilt bende de çok kuru bir taşta 4 kuş
Geçmiş olsun canım ağrısı da hemencik geçmez ki böyle şeylerin... dün nasıl geçti kalan dilim ile kahve keyfi düşünüyor muşsunuz
sagol canimBuki_89 gecmis olsun canimm
ne Cabuk bitti kiz, aramizdamisin yine yani izin bittimi?Iyiyim kuzum donuyorum tatil bitti yoldayim sen napiyosun
ay suan cok mutlu oldum tamam canim ben onu böyleeee coook yavas tüketirim sen hic merak itmeee:) cumaya Kadar bisicik kalmaz eritirim hemenAz yemissin esinin dogum gunuydu o yüzden tokatlamicamaksam hic karbonhidrat tuketme ve iki parmagin kadarini ye gidim gidim 2 saatte yi onu fazla yirsen bozuşuruk hedefine az kaldigi icin izin veriyorum diyet baslarinda olsan aslaağ dirdim
yok tatlim yukarisi bacagimin... suan minik top Kadar sis pantolondan belli oluo cok igrencayy kaval kemiğine mi vurdunn gçmiş olsun kuzum cok acıyo o
oo en basındanOnceyogurt mayaladi galiba sonra yayik makinesi var onun icine koyduk o dondyruyo karistiriyo falan uste yavlari cikiyo onu topladik
aaaa hadi hayırlı haberlerle inşallahhhhHastanedeyim kuzum dr yi bekliyorum
kendi kendine mi gitti kiAldın sandım öyle deyince benimki Nasıl oldu anlayamadım
abboooww onu nasıl başardınyok tatlim yukarisi bacagimin... suan minik top Kadar sis pantolondan belli oluo cok igrenc
he tamam olsun yinede elinden geldigince yememeye Calis heleki pilavi, ben diyete basladigimdan beri hic yemedim pirinc pilavi bi bu cumartesi bi kasik Kadar yedim ama gecen üc ay hic agizima dahil sürmedimBir kaşık tadına baktım pilavın ya :) patatesten dr çok az yedim tavuk ağırlıklıydı nesfit kahvaltılık gevrek
vallah bende anlamadim kapinin Demiri yukarda kalmis bildigin sivri bi demir direk masaya odaklandigim icin yürüdügüm yolu görmedimabboooww onu nasıl başardın
sagol tatlim, yok degildi pasli tam girmedi yani azbisey kanadi ama curma etkisi cokduİnşallah oyle umuyorum
Gunaydin canim hoşgeldin cok gecmis olsun dikkatli ol bacağına girdi mi pasli falan degildi dimi
Günü yağsız gıdalar ile geçirir isen olabilir aslında içinde kalmamış olur finale de yakınsın ince dilim ye tabi kievet gecmio vallah:) esim düsünüo ama ben napcam bilmiom yani kesinlikle yemek yersem yemeemem gerekio ama yemek yemezsem yemek yerine o belki olurmu ki acaba ay bilemedimkiiii
Kiz Allah senicok acidi bide sakarligimi millete belli etmim diye biseyde demedim gözümden yaslar indi
Yoh sen yap bana apla ben yapmam tiriyağonda bişey yok pazardan tereyaglık kaymak alıyosun suyu cıkana kadar yoguruyosnaz da tuz ilave ediyosun bitti gitti
neyse ki bende 100 gr da olsa virdim
abov artıda mısınnnnnama olsundu regl mişsin cumaya kadar gider onlar
Hee kiz sac uzatiyomus gurlestiriyomus sivilcelere iyi geliyomus cildi parlatıyormuş valla iciyom bakalim ne etkilerini gorecemBende iyyim kuzum sağol
Araştırayım hemencik kuzum saç Uzatıyor mu cilt bende de çok kuru bir taşta 4 kuş
Geçmiş olsun canım ağrısı da hemencik geçmez ki böyle şeylerin... dün nasıl geçti kalan dilim ile kahve keyfi düşünüyor muşsunuz
Bencede at ona sucuEvet neden bılmem dun bı kaşık pilav yedim ona suçu atım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?