Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet gecmio vallah:) esim düsünüo ama ben napcam bilmiom yani kesinlikle yemek yersem yemeemem gerekio ama yemek yemezsem yemek yerine o belki olurmu ki acaba ay bilemedimkiiii

Az yemissin esinin dogum gunuydu o yüzden tokatlamicam aksam hic karbonhidrat tuketme ve iki parmagin kadarini ye gidim gidim 2 saatte yi onu fazla yirsen bozuşuruk hedefine az kaldigi icin izin veriyorum diyet baslarinda olsan aslaağ dirdim
ay suan cok mutlu oldum tamam canim ben onu böyleeee coook yavas tüketirim sen hic merak itmeee:) cumaya Kadar bisicik kalmaz eritirim hemen

Onceyogurt mayaladi galiba sonra yayik makinesi var onun icine koyduk o dondyruyo karistiriyo falan uste yavlari cikiyo onu topladik
oo en basından o yayıkları cok merak ediyorum ben nasıl bişi baya muhendislik harikası çünkü mekanizma var yani alette

Hastanedeyim kuzum dr yi bekliyorum
aaaa hadi hayırlı haberlerle inşallahhhh

Aldın sandım öyle deyince benimki Nasıl oldu anlayamadım
kendi kendine mi gitti ki dün bnm yüzüğüm dönmüyodu parmagımda ki normalde durmaz düşer ödem var galibası

Bir kaşık tadına baktım pilavın ya :) patatesten dr çok az yedim tavuk ağırlıklıydı nesfit kahvaltılık gevrek
he tamam olsun yinede elinden geldigince yememeye Calis heleki pilavi, ben diyete basladigimdan beri hic yemedim pirinc pilavi bi bu cumartesi bi kasik Kadar yedim ama gecen üc ay hic agizima dahil sürmedim

evet gecmio vallah:) esim düsünüo ama ben napcam bilmiom yani kesinlikle yemek yersem yemeemem gerekio ama yemek yemezsem yemek yerine o belki olurmu ki acaba ay bilemedimkiiii
Günü yağsız gıdalar ile geçirir isen olabilir aslında içinde kalmamış olur finale de yakınsın ince dilim ye tabi ki

Yoh sen yap bana apla ben yapmam tiriyağ

Hee kiz sac uzatiyomus gurlestiriyomus sivilcelere iyi geliyomus cildi parlatıyormuş valla iciyom bakalim ne etkilerini gorecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…