Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iste en Kritik soru:) normal dilimin yarisini yedim ama coook lezetliydi herkez ikiser dilim yedi bende anca baktim hahahaha... eve almamak icin verdim kalanlari ama büyük bi dilim kaldi suan bizde dolapta netcem bilmiom esimde tutturdu aksam bi kahveyle keyif yapalim o pastayi yiyelim diye... aksam yemek yerine onu yesem olurmu kiiiii

Evet kesinlikle dondurma yimeyin gobek yapiyi kaptaniniz sizin icin dener
Hee iki kisi olunca daha iyi oluyo annende size gore yemekler yapar beraber zayıflarsiniz
İnşallah oyle umuyorum

Gunaydin canim hoşgeldin cok gecmis olsun dikkatli ol bacağına girdi mi pasli falan degildi dimi

biz hep beraber ilerliyoh farkinda msn ya 53 lerde ya 55 lerde hadi cuma 53 lerde olak
he hep beraber geziyoz 53 le 56 arası
tm 53 diyok anlaştık
menüde paylaşıyok mu

ayy kaval kemiğine mi vurdunn gçmiş olsun kuzum cok acıyo o

Az yemissin esinin dogum gunuydu o yüzden tokatlamicam aksam hic karbonhidrat tuketme ve iki parmagin kadarini ye gidim gidim 2 saatte yi onu fazla yirsen bozuşuruk hedefine az kaldigi icin izin veriyorum diyet baslarinda olsan aslaağ dirdim

Bak bu daha iyi bi seçenek sende yapiyomussun gondersene bene ben yapamiyom apla
onda bişey yok pazardan tereyaglık kaymak alıyosun suyu cıkana kadar yoguruyosn az da tuz ilave ediyosun bitti gitti

neyse ki bende 100 gr da olsa virdim

Cuma 67.4
Bugun 67.5 reglım hala bıtmedı ıns bıtınce dahada ınerrr
abov artıda mısınnnnn ama olsundu regl mişsin cumaya kadar gider onlar

Hoşgeldin kuzummm iyiyim şükür iyi olmaya calisiyorum sen nasılsın
Bende iyyim kuzum sağol

Folik asit de varmis icinde daha bir sürü vitamin ve protein ozellikle hamileler icsin diyolar bide sen oku bakalim aklina yatarsa ic kuzum cilde saca gelisime herseye iyi geliyomus
Araştırayım hemencik kuzum saç Uzatıyor mu cilt bende de çok kuru bir taşta 4 kuş

Geçmiş olsun canım ağrısı da hemencik geçmez ki böyle şeylerin... dün nasıl geçti kalan dilim ile kahve keyfi düşünüyor muşsunuz

Evet aynen canım ya gıder dıye umuyorum yoksa tartıyla bozuşcaz kaç kere tartıldım ınatçı ya hep aynı gosterıyor

kiz poncik hosgeldin naposun bakalim
Iyiyim kuzum donuyorum tatil bitti yoldayim sen napiyosun
Biz oyle yapmadik

Evet aynen canım ya gıder dıye umuyorum yoksa tartıyla bozuşcaz kaç kere tartıldım ınatçı ya hep aynı gosterıyor
sabreeetttt az bi bitsin sonra gör sen eksiyi ödem gidince
Iyiyim kuzum donuyorum tatil bitti yoldayim sen napiyosun

Biz oyle yapmadik
siz nası yaptınız anlat bakim

Ohoo daha ne ozaman
olsundu daha fazla olabilirdi seninki kadar olsa yeterdi mesela

bebekiiiiimmm napıyosuuuunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…