- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.101
iste en Kritik soru:) normal dilimin yarisini yedim ama coook lezetliydi herkez ikiser dilim yedi bende anca baktim hahahaha... eve almamak icin verdim kalanlari ama büyük bi dilim kaldi suan bizde dolapta netcem bilmiomPeki pastadan
İnşallah oyle umuyorumEvet kesinlikle dondurma yimeyin gobek yapiyikaptaniniz sizin icin dener
Hee iki kisi olunca daha iyi oluyo annende size gore yemekler yapar beraber zayıflarsiniz
Gunaydin canim hoşgeldin cok gecmis olsun dikkatli ol bacağına girdi mi pasli falan degildi dimiGünaydin kizlar, dün ufak bir görünmez kaza gecirdigim icin tüm gece uyuyamadim agridan anca uyandim ve ise geldim:)
Balkon kapisinin demirine dün bi carptim direk demir bacagima bir giris yapti feci fena bi aciydi anlatamam. tüm gecede sizladi suanda baya bi agrim var
nesfit ne oluodu canim?
Aksam yemeginde patates ve pilav birlikde olmamis sanki, ikiside kilo yapio zaten bide birlikde ikiye katlanmis:)
he hep beraber geziyoz 53 le 56 arasıbiz hep beraber ilerliyoh farkinda msn ya 53 lerde ya 55 lerde hadi cuma 53 lerde olak
ayy kaval kemiğine mi vurdunn gçmiş olsun kuzum cok acıyo oGünaydin kizlar, dün ufak bir görünmez kaza gecirdigim icin tüm gece uyuyamadim agridan anca uyandim ve ise geldim:)
Balkon kapisinin demirine dün bi carptim direk demir bacagima bir giris yapti feci fena bi aciydi anlatamam. tüm gecede sizladi suanda baya bi agrim var
bende 55 çıktım sabaanandün akşam pilav yidimdi ondan zaarr
ooov cok iyiiii amaaaa utandım su an kendimden
100gr cohh 50 yitee
Az yemissin esinin dogum gunuydu o yüzden tokatlamicamiste en Kritik soru:) normal dilimin yarisini yedim ama coook lezetliydi herkez ikiser dilim yedi bende anca baktim hahahaha... eve almamak icin verdim kalanlari ama büyük bi dilim kaldi suan bizde dolapta netcem bilmiomesimde tutturdu aksam bi kahveyle keyif yapalim o pastayi yiyelim diye... aksam yemek yerine onu yesem olurmu kiiiii
Aramiza hosgeldin canimgetir cayina ativerim 2 kasik
Paylassak mi ki yaahe hep beraber geziyoz 53 le 56 arası
tm 53 diyok anlaştık
menüde paylaşıyok mu
ayy kaval kemiğine mi vurdunn gçmiş olsun kuzum cok acıyo o
100 gr artin var cumaya gore tatlim ama reglinden sonra inersinCuma 67.4
Bugun 67.5 reglım hala bıtmedı ıns bıtınce dahada ınerrr
onda bişey yok pazardan tereyaglık kaymak alıyosun suyu cıkana kadar yoguruyosnBak bu daha iyi bi seçenek sende yapiyomussun gondersene beneben yapamiyom apla
neyse ki bende 100 gr da olsa virdim
abov artıda mısınnnnnCuma 67.4
Bugun 67.5 reglım hala bıtmedı ıns bıtınce dahada ınerrr
Bende iyyim kuzum sağolHoşgeldin kuzummm iyiyim şükür iyi olmaya calisiyorum sen nasılsın
Araştırayım hemencik kuzum saç Uzatıyor mu cilt bende de çok kuru bir taşta 4 kuşFolik asit de varmis icinde daha bir sürü vitamin ve protein ozellikle hamileler icsin diyolar bide sen oku bakalim aklina yatarsa ic kuzumcilde saca gelisime herseye iyi geliyomus
Geçmiş olsun canım ağrısı da hemencik geçmez ki böyle şeylerin... dün nasıl geçti kalan dilim ile kahve keyfi düşünüyor muşsunuzGünaydin kizlar, dün ufak bir görünmez kaza gecirdigim icin tüm gece uyuyamadim agridan anca uyandim ve ise geldim:)
Evet neden bılmem dun bı kaşık pilav yedim ona suçu atım100 gr artin var cumaya gore tatlim ama reglinden sonra inersinhadi cumaya biriksin eksiler
cok acidi bide sakarligimi millete belli etmim diye biseyde demedim gözümden yaslar indiAyyy gecmis olsun kuzum nasil acimistir
Evet aynen canım ya gıder dıye umuyorum yoksa tartıyla bozuşcaz kaç kere tartıldım ınatçı ya hep aynı gosterıyoronda bişey yok pazardan tereyaglık kaymak alıyosun suyu cıkana kadar yoguruyosnaz da tuz ilave ediyosun bitti gitti
abov artıda mısınnnnnama olsundu regl mişsin cumaya kadar gider onlar
Iyiyim kuzum donuyorum tatil bitti yoldayim sen napiyosunkiz poncik hosgeldin naposun bakalim
Biz oyle yapmadikonda bişey yok pazardan tereyaglık kaymak alıyosun suyu cıkana kadar yoguruyosnaz da tuz ilave ediyosun bitti gitti
Biliyorumm sadece senide etiketledim genel bilgi diye.Ben izindeyim canim zaten koydrydim orda cekmiyo cok internet bilginiz var gitemedim ama donuyorum artik insallah kilo almamisimdir ama aldm gibi sankikaynanam bana cok iyi bakti
burdymmmm@ParteMoralll nerdesin miliğimmm
onda bişey yok pazardan tereyaglık kaymak alıyosun suyu cıkana kadar yoguruyosnaz da tuz ilave ediyosun bitti gitti
sabreeetttt az bi bitsin sonra gör sen eksiyi ödem gidinceEvet aynen canım ya gıder dıye umuyorum yoksa tartıyla bozuşcaz kaç kere tartıldım ınatçı ya hep aynı gosterıyor
siz nası yaptınız anlat bakimIyiyim kuzum donuyorum tatil bitti yoldayim sen napiyosun
Biz oyle yapmadik
olsundu daha fazla olabilirdi seninki kadar olsa yeterdi meselaOhoo daha ne ozaman
bebekiiiiimmm napıyosuuuunnnnBende iyyim kuzum sağol
Araştırayım hemencik kuzum saç Uzatıyor mu cilt bende de çok kuru bir taşta 4 kuş
Geçmiş olsun canım ağrısı da hemencik geçmez ki böyle şeylerin... dün nasıl geçti kalan dilim ile kahve keyfi düşünüyor muşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?