- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.081
Günaydın poncik nasılsın özledik seniGunaydin bu arada güzellerim
Valla şu takıntı önceden geleydi..Kiloyu kafana takip modunu düşünme canim guzel seyler düşün olumlu düşün hep
Dolduracak Bir sey bulmadım olmadı 1 kaşık fazla eklerim yemeği...mayalı süt ü ilk kez duydum ne marka alıyorsun aşılama zamanı döllenmeye destek olur belkiKuzum eksik kalori almani istemiyorum bebis dusunuyosun kalorilerini doldur guzel besinlerle tamam mimenun guzllll
Kuzum mayali sütü bi araştırsana netten ben cilt sorumlarim icin iciyorum ama arastirdigimda hamilelere ve hamilelik dusunenlere cok faydali diyodu plasenta olusumuna destek olup ceninin buyumesine yardim ediyomus tadi berbat ama
Seven biri daha bende çok seviyorumAy ben cok severim bayilarak iciyom kimyonlu suyu
Tutulma değil ya çözemedim 2 haftadır böyle ağrı dönünce çok oluyor...Tutuldu mu noldu kuzum gecmezse bi goster bari doktora
bende 55 çıktım sabaananBen dün cok yidimson kezdi bu ve 55.2 yim suan normalde bir kilo kesin alirdim cok yedigimde haftasonu cok yememe ragmen 400 gr arti ciktim cok iyi bence ben bugun atarim o 400 gr mayali süt iciyom sabahlari ellamm kilo almamamin sebebi o ama tadi
ooov cok iyiiii amaaaa utandım su an kendimdenKızlar günaydın hepinize , mesajları okudum , süper bir pzt bildirimi yapıyorum -700 le karşınızdayım :) 69-68.3
100gr cohh 50 yiteeO zaman bana kalmazzati 2 bucuk kilo gonderecek neyse temem 100 gr sana gonderirim ben ses etme ekmaane surersin gidim gidim
Ayy ben ramazanda aldiydim ya gi sonra toparlayamadim ki hep yidimKilomu cok merak ediyom suanneler yidinizde aldiniz bakim
Hoşgeldin kuzummm iyiyim şükür iyi olmaya calisiyorum sen nasılsınGünaydın poncik nasılsın özledik seni
Valla şu takıntı önceden geleydi..
Dolduracak Bir sey bulmadım olmadı 1 kaşık fazla eklerim yemeği...mayalı süt ü ilk kez duydum ne marka alıyorsun aşılama zamanı döllenmeye destek olur belki
Seven biri daha bende çok seviyorum
Tutulma değil ya çözemedim 2 haftadır böyle ağrı dönünce çok oluyor...
Accikden bisi olmaz hele dogal tereyagsaTabiki hayirkahvaltilarda rkmegime suruyorum ama wcye cikartiyo cok iyi
Kiyamadim ben tereyagima bi kasik gondersem yeter mi ki senebende 55 çıktım sabaanandün akşam pilav yidimdi ondan zaarr
ooov cok iyiiii amaaaa utandım su an kendimden
100gr cohh 50 yitee
Ayy ben ramazanda aldiydim ya gi sonra toparlayamadim ki hep yidimitiraf ediyom hergun dondurma yedim deney yaptim napah acaba dondurmayi hergun yersem kilo yapar mi diye bi dondurma soku yaptim 2 hafta kadar ise yaramadi ama ossundu esimde kilo aldi beraber basliyoh
Bi bahiyomusun 60 bi tohat yiyomusun sonrabem ve keptin harici alan yoh herkesler eridi
Kilomu cok merak ediyom suanneler yidinizde aldiniz bakim
esimin dogum günü vardi arkadaslarla mangala gittik canim, iki köfte birde tavuk kanadi yedim okadarNe mangalı tavuk ye tavuk kdkdkkd
Folik asit de varmis icinde daha bir sürü vitamin ve protein ozellikle hamileler icsin diyolar bide sen oku bakalim aklina yatarsa ic kuzumGünaydın poncik nasılsın özledik seni
Valla şu takıntı önceden geleydi..
Dolduracak Bir sey bulmadım olmadı 1 kaşık fazla eklerim yemeği...mayalı süt ü ilk kez duydum ne marka alıyorsun aşılama zamanı döllenmeye destek olur belki
Seven biri daha bende çok seviyorum
Tutulma değil ya çözemedim 2 haftadır böyle ağrı dönünce çok oluyor...
konu benim sana göndermeme döncek yakında bence susalım zararlı cıkcmKiyamadim ben tereyagima bi kasik gondersem yeter mi ki sene
nesfit ne oluodu canim?Günün menüsü
Sabah
Tadımlık pankek
Bir dilim tam buğday
Peynir
Bir kase nesfit
Ara
Bir tane kepekli bisküvi form ( paketten Bi tane aldım )
3 balık kraker
Yeşil çay
Öğlemsi( tam öğlen değil geç yaptım)
Mercimek çorbası bir kase
Bir dilim tam buğday
Akşam
fırında tavuklu patates bir tabak
Yoğurtlu salatalık ve semizotu
Bir yemek kaşığı pilav
Ara
Yoğurt kahve çay vs
Akşam yemeğini çok erken yedim 16 da
Evet kesinlikle dondurma yimeyin gobek yapiyiDemekki tdondurma kilo aldiriyomusbenimde annem cok aldi bizde onunlq baslicwz onun aldigi cok belli bakiyim eve gidelim.arti kac olmusuz boyle 2 kisi olunca destek olunuyo guzel oluyo
Evet o yüzden bisicik olmazAccikden bisi olmaz hele dogal tereyagsa
ahahh gülesim geldi
söylemnmez
ahahh gülesim geldi
söylemnmez
Peki pastadanesimin dogum günü vardi arkadaslarla mangala gittik canim, iki köfte birde tavuk kanadi yedim okadar
kiz poncik hosgeldin naposun bakalimHoşgeldin kuzummm iyiyim şükür iyi olmaya calisiyorum sen nasılsın
Ayyy gecmis olsun kuzum nasil acimistirGünaydin kizlar, dün ufak bir görünmez kaza gecirdigim icin tüm gece uyuyamadim agridan anca uyandim ve ise geldim:)
Balkon kapisinin demirine dün bi carptim direk demir bacagima bir giris yapti feci fena bi aciydi anlatamam. tüm gecede sizladi suanda baya bi agrim var
Bak bu daha iyi bi seçenek sende yapiyomussun gondersene benekonu benim sana göndermeme döncek yakında bence susalım zararlı cıkcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?