Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin bu arada güzellerim
Günaydın poncik nasılsın özledik seni

Kiloyu kafana takip modunu düşünme canim guzel seyler düşün olumlu düşün hep
Valla şu takıntı önceden geleydi..

Dolduracak Bir sey bulmadım olmadı 1 kaşık fazla eklerim yemeği...mayalı süt ü ilk kez duydum ne marka alıyorsun aşılama zamanı döllenmeye destek olur belki

Ay ben cok severim bayilarak iciyom kimyonlu suyu
Seven biri daha bende çok seviyorum

Tutuldu mu noldu kuzum gecmezse bi goster bari doktora
Tutulma değil ya çözemedim 2 haftadır böyle ağrı dönünce çok oluyor...

bende 55 çıktım sabaanan dün akşam pilav yidimdi ondan zaarr

Kızlar günaydın hepinize , mesajları okudum , süper bir pzt bildirimi yapıyorum -700 le karşınızdayım :) 69-68.3
ooov cok iyiiii amaaaa utandım su an kendimden

O zaman bana kalmaz zati 2 bucuk kilo gonderecek neyse temem 100 gr sana gonderirim ben ses etme ekmaane surersin gidim gidim
100gr cohh 50 yitee

Kilomu cok merak ediyom suan neler yidinizde aldiniz bakim
Ayy ben ramazanda aldiydim ya gi sonra toparlayamadim ki hep yidim itiraf ediyom hergun dondurma yedim deney yaptim napah acaba dondurmayi hergun yersem kilo yapar mi diye bi dondurma soku yaptim 2 hafta kadar ise yaramadi ama ossundu esimde kilo aldi beraber basliyoh

Hoşgeldin kuzummm iyiyim şükür iyi olmaya calisiyorum sen nasılsın

Demekki tdondurma kilo aldiriyomus benimde annem cok aldi bizde onunlq baslicwz onun aldigi cok belli bakiyim eve gidelim.arti kac olmusuz boyle 2 kisi olunca destek olunuyo guzel oluyo

Folik asit de varmis icinde daha bir sürü vitamin ve protein ozellikle hamileler icsin diyolar bide sen oku bakalim aklina yatarsa ic kuzum cilde saca gelisime herseye iyi geliyomus

nesfit ne oluodu canim?
Aksam yemeginde patates ve pilav birlikde olmamis sanki, ikiside kilo yapio zaten bide birlikde ikiye katlanmis:)

Demekki tdondurma kilo aldiriyomus benimde annem cok aldi bizde onunlq baslicwz onun aldigi cok belli bakiyim eve gidelim.arti kac olmusuz boyle 2 kisi olunca destek olunuyo guzel oluyo
Evet kesinlikle dondurma yimeyin gobek yapiyi kaptaniniz sizin icin dener
Hee iki kisi olunca daha iyi oluyo annende size gore yemekler yapar beraber zayıflarsiniz

Günaydin kizlar, dün ufak bir görünmez kaza gecirdigim icin tüm gece uyuyamadim agridan anca uyandim ve ise geldim:)

Balkon kapisinin demirine dün bi carptim direk demir bacagima bir giris yapti feci fena bi aciydi anlatamam. tüm gecede sizladi suanda baya bi agrim var

Ayyy gecmis olsun kuzum nasil acimistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…