Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy benim hep boyle oluyo iniyom iniyom sonra bi birakiyom aliyom hepsini bu hatayi yapmicam artik indigim kiloyu korumaliyim saol kuzum
53 te kalsam bile çok güzel bence kuzum ....

Oo super olur cok saglikli bi atıştırmalık

günaydın kuzucuklaarrrr
günaydın tatlımmm

Gunaydin kizlar
Bugun yıne 81.4 kıloyum
Cumaya zayıflamam lazım
Ikı gun sıkalım dişleri

Hedefim 80.5 kılo ifi
Okıloya ulaşılacak başka çare yok

Hadı kızlarrr
Bu hafta birinci olmalıyız
cuma günkü kilon kaçtı kuzum

Gunaydin kizlar
Bugun yıne 81.4 kıloyum
Cumaya zayıflamam lazım
Ikı gun sıkalım dişleri

Hedefim 80.5 kılo ifi

Hadı kızlarrr
günaydın kuzuuuuu hadi inşallahhh az kaldı hedefine ulaşabilirsin diye düşünüyorum ben

Kız bdv de mı banlandın
Noldu sana
geçmiş olsun diyin arkadasınıza
ama cok tehlikeli bi davranış ya listede olsaydıda cuma bildirim yapamsaydı

53 te kalsam bile çok güzel bence kuzum ....

günaydın tatlımmm

cuma günkü kilon kaçtı kuzum
günaydın bibiğiiimmmm

Gunaydin kizlar
Bugun yıne 81.4 kıloyum
Cumaya zayıflamam lazım
Ikı gun sıkalım dişleri

Hedefim 80.5 kılo ifi

Hadı kızlarrr
Menünü gormedim sanki kekleri yidin mi yine bence kek senin kilo vermeni yavaslatiyo canim emziriyosun cok canin cekerse ufak bi parça al ama hergun yime
Hadi bakalimmm hedeflere ulaşalım

Aynen kuzum 53 ün üstünü görmemeye çalışıcam
zayıfladıkça insan daha çok kilo vermek istiyor dimi ben hep 69 olayım diyordum ama halen kendimi şişko hissediyorum ki üstüme olmayan çok üstüne oturuyor eski pantolonlarımı giymeye başladım onlar bile bollaşmaya başladı anladım kilo vermenin de almanında sınırı yok

Aynen oyle yaa bende bi 59 olsam bu sefer fazla zayiflamak istemiyorum diyodum simdi 54 çıksam cok takinti yapiyorum yaa keske istedigimiz kiloya gelip orda kalsak hic almasak aslinda ben 51 e inmek istiyorum hamile kalmadan zayiflim ki az kilo aliyim diye saglikli seyler yiyerek vericem tabi

hamilelik için 51 çok değil mi kuzum ya sağlıklı beslenmek 53 te kalmak daha mantıklı geliyor bana fazla zayıflıkta fazla kilo da iyi değil zaten spor yapmayı beslenmeyi bilen birisin çok kilo alacağını sanmıyorum

Zaten 52 ye inmek amacim ama 50 ye 51 e insem mi diye de düşünmüyo degilim ama zaten bi kriz gelir bana bir gunde aliveririm oyle böyle bi alıp bi verip 52 de tutmaya caliscam kilomu saglikli beslenmeyi birakmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…