- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.741
o krizlerZaten 52 ye inmek amacim ama 50 ye 51 e insem mi diye de düşünmüyo degilimama zaten bi kriz gelir bana bir gunde aliveririm oyle böyle bi alıp bi verip 52 de tutmaya caliscam kilomu saglikli beslenmeyi birakmicam
Haftada bir yapcam yine o şoklardan canimo krizlersenin listeler 10 numara kuzum
waaooow evlenim bende yapcm böyle kahvaltılar şimdi annem kullandırtmıyo o tabaklarını misafr gelincetmssonunda yükleyebildim
günaydın bibiğiimmmGunaydın ınce bellı hatunlar
hee saaa diiidiiiii cünkü bn hala 55Bana didi bannaagunaydin canim
kac kilosun ona göreHadi öve biniöv bini övv
Tabi bana didiwaaooow evlenim bende yapcm böyle kahvaltılar şimdi annem kullandırtmıyo o tabaklarını misafr gelincetms
günaydın bibiğiimmm
hee saaa diiidiiiii cünkü bn hala 55
kac kilosun ona göre
55 msnwaaooow evlenim bende yapcm böyle kahvaltılar şimdi annem kullandırtmıyo o tabaklarını misafr gelincetms
günaydın bibiğiimmm
kac kilosun ona göre
Bu sabah yumurta yedim gidip öğlene kadar yayılabilirim artık
aferinnn kizlaaaaar afiyet olsunBen de resim yüklemeye çalışıyordumpeynirli yumurta yiyorum jambon da üstelik
oooww kesin sana dimişTabi bana didi53.7 yim ya hadi öc bini
he yaa inmiyo bende cok şeetmiyom acıkcası kaldım böyle55 msnsenin hedef 53.0 di dimi hi hiii oldu cinim
Öle olacah deaamioooww kesin sana dimiş
daş gibin ana olacaaaannnbu sefer fit hamile olcan kesin bi tane yanında bi tane göbüşünde ooovvv dicikler anaya bak ni gizil hiç vücudu bozulmamış nası bakıyo ki kendine acep dicikler
ya öf aklım direk hamileliğe gidiyo bnm
he yaa inmiyo bende cok şeetmiyom acıkcası kaldım böyle
Accik dikkat ediyimle inmiyo kiz aldigin kilo oturacak iyce verde kurtulhe yaa inmiyo bende cok şeetmiyom acıkcası kaldım böyle
Günaydın beli incelecek hatunlar
Giniydin pincihgünaydın
Öle olacah deaamiartik olabilitesi var hamileligin şeyedebilirsin
Heycanliyim bu sefer beslenmem cok farkli olacak ve spor hep hayatimda olack
bugün herkeslerde bi iltifatlarGünaydın beli incelecek hatunlar
bugün tam edicektm ki baktm anam kahvaltı hazırlamışAccik dikkat ediyimle inmiyo kiz aldigin kilo oturacak iyce verde kurtul
günaydıın böcükümgünaydın
maya olduğu içinHaftada bir yapcam yine o şoklardan canimdiyete saglikli beslenmeye tutunma sebebim o haftada 1 ler
Kiz ben bu mayali sütü iceli cok enerjik oldum sabahlari kizim 8 de kalkinca yataktan sürünerek kalkardim simdi cok dinc uyaniyorum uyuklamiyorum hic gün icinde de enerjim hep yuksektadi igrenc ama olsundu
benim çeyizde hazırlanan tabağımdı o bizde baklıyatlar süsleme yapılıyor kurdale çatal bardak tabak gibi .. büyük diye kullanıyorum sürekli ... misafir benden kıymetli mi benim kullanmadığı şeyi niye misafir kullanıyorwaaooow evlenim bende yapcm böyle kahvaltılar şimdi annem kullandırtmıyo o tabaklarını misafr gelincetms
günaydın bibiğiimmm
kac kilosun ona göre
aferinnn kizlaaaaar afiyet olsun
Evet cnmMenünü gormedim sanki kekleri yidin mi yinebence kek senin kilo vermeni yavaslatiyo canim emziriyosun cok canin cekerse ufak bi parça al ama hergun yime
Hadi bakalimmm hedeflere ulaşalım
81.8 cnm53 te kalsam bile çok güzel bence kuzum ....
günaydın tatlımmm
cuma günkü kilon kaçtı kuzum
Bnm bel 84 cmGünaydın beli incelecek hatunlar
O cok super gorunuyor nam namsonunda yükleyebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?