Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anneme soracağım bakalım biliyorsa bir şey ki bence biliyordur küçükken de böyleydim çünkü ben yemezdim
Ben buldum sana kahvalti sevmesen bile ihtiyaçlarini karşılıcak pratik bi kahvalti
1 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi biraz peynir az süt hepsini çırp accik yagda arkali önlü pisir yi yasasinyihhuuuharihhaa oldu bitti

Ben buldum sana kahvalti sevmesen bile ihtiyaçlarini karşılıcak pratik bi kahvalti
1 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi biraz peynir az süt hepsini çırp accik yagda arkali önlü pisir yi yasasinyihhuuuharihhaa oldu bitti
SchonerDuft kuzum boyle bi kahvaltiya ne dersinyiyin onii

Evet bugun hatta 67 yı gorunce esıme gosterdım uyuyordu yarı açtı gozunu tartıyı soktum gozunesonra dıom gordunmu kılomu hatırlamıyorum dıyo hahaha
Ahahhaahah ben yapsam deli msn der esim ve uyumaya devam ederdi ama heycanlaniyoh napah eriyoz gunden gune

SchonerDuft kuzum boyle bi kahvaltiya ne dersinyiyin onii
Yulaf bana çok faydalıymış eşim video izletti granola yapacam ara öğünde... Kahvaltıya da bir kere denerim güzel olursa devam ederim olmazsa da başka çöZüm bulurum ama haftaya toparlarım diye düşünüyorum

Sabah granola da yiyebilirsin canim kendin yapiyosun o da cok saglikli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…