- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.901
Donmuş meyve nedir. Gayet yumurtalı bır menuMenum
Sabah: yarim bardak mayali süt, nescafe, 1 tatli kasigi aliç marmelati ( 60 dk stepper)
Kahvalti: 1 dilim t,b.ekmegi, 3 mantar 1 minik kabak bir biber 1 domates 1 yumurta az sütle omlet, salatalik domates kahvaltiliklardan az az
Ara: 2 kasik cevizli donmuş meyve
Öğle: 1 seftali, 1 minik incir, 2 kaşık yogurt, 1 kasik bugday kepegi, 1 silme kasik yulaf karistirip yedim hepsini
2 sise sade maden suyu
Aksam: 1 tabak labneli mantarli tavuk gogus, 3 kasik haslanmiş üzüm çekirdekli makarna(spor oncesi ogunu)
2 saat sonra 60'dk tüm vucut ağırlık çalıştım
Spor sonrasi: 1 kasik bugday kepekli 1 yumurta, 1 avuç taze üzüm, nescafe
Muz ve kavunu dondurdum cinimDonmuş meyve nedir. Gayet yumurtalı bır menu
Afiyet olsun canim guzel menun10.30
Menemen
Salatalik
4 dilim karisik peynir
1 tatli kasigi cilek receli
2 dilim tb ekmk
Ara
Yarim seftali
Bir avuc uzum
Bir bardak sut
15.30
Kofteli bir patlican
Bir dilim tb ekmk
2 bardqk ayran
19.30
4 kasik patatesli pazi kavurmasi
1 kasik taze fasulye
Bir parca lavas
20.30
Yogurtlu dondurma ilk denedim begenmedim pek
1 bardak ayran
Hic spor yapmadigim cok belli :)) bende cok severim yumurtayi yaMuz ve kavunu dondurdum cinimicine de ceviz kattim buz gibi yedim spor yapanların vazgecilmezi yimirta hemde cok severim
Tesekkur ederim. Ne sorcam Bu 20 kiloyu nekadar zamanda verdin hic cips fln yemedinmi :))Afiyet olsun canim guzel menun
Doktor verdi rahim kalın adetim sökülmemiş tamniye iciceksin ki ay icme bence yaa ben pisman oldum. Gecen ay iki kere oldm ben
Hayır evu sildim çamaşır katladım birazdan yapacamSağol kuzum ama normaldir sen normal kilo aralığına eriştin artık yavaş gidebilir
Yaptın mı leslieyi
Bende de olmuyor ya çıkmıyor teldeyken maalesef
Spora devam diyorsun bende smoothie yapmak istiyorumSaat 8
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Kaşar peyniri
1 adet yeşil biber
Saat 12
Karışık çerez
Saat 14
Birkaç parça tropik kuru meyve
Saat 16
5 adet kuru kayısı
Saat 18
1 tabak yahni
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Saat 21 - Spor sonrası
Muzlu kahveli smoothie
Jillian 30 Days Shred 3/30 tamam
Sürekli 1000 yapınca 1300 çok geliyor1300 çok değil zaten spor yapacağım dedin bugün arada aşağı yukarı 200-300 kalori iyidir
Sabah hesaplamamıştım gramları not almıştım görünce oha bu ne dedimKahvalti yapinca oyle oliyocogu kaloriyi kahvalti kapliyo ben herseyden az az yiyom ama bi hesapliyom ki en kötü 600 kalori oluyo
Program bulayım bende atmak istitorumBiraz kırpıp kucultunce atiliyo hemen canim
Fazla değil kuzum ölçülü tükettim yavaştan normal yemeklerden az yemeye alışmam gerektiğini düşünüyorum sonra.saldırmayımMakarnanin miktari fazla degilse ben menune bayildim canimmmmmcok dengeli
Afiyet olsun tatlım menü süperMenum
Sabah: yarim bardak mayali süt, nescafe, 1 tatli kasigi aliç marmelati ( 60 dk stepper)
Kahvalti: 1 dilim t,b.ekmegi, 3 mantar 1 minik kabak bir biber 1 domates 1 yumurta az sütle omlet, salatalik domates kahvaltiliklardan az az
Ara: 2 kasik cevizli donmuş meyve
Öğle: 1 seftali, 1 minik incir, 2 kaşık yogurt, 1 kasik bugday kepegi, 1 silme kasik yulaf karistirip yedim hepsini
2 sise sade maden suyu
Aksam: 1 tabak labneli mantarli tavuk gogus, 3 kasik haslanmiş üzüm çekirdekli makarna(spor oncesi ogunu)
2 saat sonra 60'dk tüm vucut ağırlık çalıştım
Spor sonrasi: 1 kasik bugday kepekli 1 yumurta, 1 avuç taze üzüm, nescafe
Bende ilk kilo verirken cok yapmiyodum spor kilomu verince daha bi düştüm spora sende baslarsin yavaştan belkimHic spor yapmadigim cok belli :)) bende cok severim yumurtayi ya
Canim doktorun bildigi vardir bana hic iyi gelmedi icmesem daha iyiymsDoktor verdi rahim kalın adetim sökülmemiş tam
Hayır evu sildim çamaşır katladım birazdan yapacam
Spora devam diyorsun bende smoothie yapmak istiyorum
Sürekli 1000 yapınca 1300 çok geliyor
Sabah hesaplamamıştım gramları not almıştım görünce oha bu ne dedim
Program bulayım bende atmak istitorum
Fazla değil kuzum ölçülü tükettim yavaştan normal yemeklerden az yemeye alışmam gerektiğini düşünüyorum sonra.saldırmayım
Afiyet olsun tatlım menü süper
Adetim azalmıştı azaldığı için rahim kalınlaşiyormus bu da gebeliği engelliyor kalitesiz bir rahim oluyor sökmek gerekiyormuş bende fazla kanamadan korkuyorum düğünde var pazar günüCanim doktorun bildigi vardir bana hic iyi gelmedi icmesem daha iyiyms
Aynen bende oyle dusunuyirum gidenler bir gitsin kalanlarla hesaplasirizBende ilk kilo verirken cok yapmiyodum spor kilomu verince daha bi düştüm spora sende baslarsin yavaştan belkim
Ben ilk 3 ayda 13 15 kilomu verdim asla kacamak yapmadimTesekkur ederim. Ne sorcam Bu 20 kiloyu nekadar zamanda verdin hic cips fln yemedinmi :))
Canim benimde adetim duzensiz olmustu bi ara doktor vermisti iyi geldi ya bna sonra hamile kaldim ztn.cok fazla olmaz ya sokuyir derken az az geliyir ya onu duzenliyorAdetim azalmıştı azaldığı için rahim kalınlaşiyormus bu da gebeliği engelliyor kalitesiz bir rahim oluyor sökmek gerekiyormuş bende fazla kanamadan korkuyorum düğünde var pazar günü
Oh superya tebrik ederim .zayifladikca zayiflayasin gelmis yaniBen ilk 3 ayda 13 15 kilomu verdim asla kacamak yapmadimelime bulasan cikilati bile yalamazdim o kadar 63 e inince arada kacamaklar yaptim ufak ufak 7 8 ayda 57 ye indim canim ilk hedefim buydu ve 57 yi biraz korudum sonra kilomdan memnun olmadigimi düşünüp biraz daha inmeye karar verdim 2 ayda falan da 52 ye indim yani ara verdigim zamanlari saymazsak 9 10 ayda falan verdim diyebilirim 2 senedir kilomu koruyorum 52 54 arasi gelip gidiyorum 57 ye inene kadar hep kalori saydim canim sonra az yiye yiye verdim
Bence bugünkü menün gibi devam etmelisin kahvalti saglam diger ogunler az az sık sık tabi oglen makarna olmasa daha gizilDoktor verdi rahim kalın adetim sökülmemiş tam
Hayır evu sildim çamaşır katladım birazdan yapacam
Spora devam diyorsun bende smoothie yapmak istiyorum
Sürekli 1000 yapınca 1300 çok geliyor
Sabah hesaplamamıştım gramları not almıştım görünce oha bu ne dedim
Program bulayım bende atmak istitorum
Fazla değil kuzum ölçülü tükettim yavaştan normal yemeklerden az yemeye alışmam gerektiğini düşünüyorum sonra.saldırmayım
Afiyet olsun tatlım menü süper
Hani aspirin arttiriyomuydu ben ondan emin degilim madem sorun bunla alakali ozaman sokturucu ic sogan suyu vs gibi kurler dene. Ama ben onu ictm ya hic oyle cok kanama olmadi ki bendeAdetim azalmıştı azaldığı için rahim kalınlaşiyormus bu da gebeliği engelliyor kalitesiz bir rahim oluyor sökmek gerekiyormuş bende fazla kanamadan korkuyorum düğünde var pazar günü
Aynen hem az yeyip hem agir spor yapmak yoruyo insani ama az az baslayabilirsinAynen bende oyle dusunuyirum gidenler bir gitsin kalanlarla hesaplasiriz
Aynen oyle valla zayifladikca acik daha acik daha dedimOh superya tebrik ederim .zayifladikca zayiflayasin gelmis yanibende 3 ayda 8 kilo verdim suanda en fazla 58 e kadr dusim diyorum onu yakalayinca daha inmek istermiyim merk ediyorum tabi inebilirsem
Bence bugünkü menün gibi devam etmelisin kahvalti saglam diger ogunler az az sık sık tabi oglen makarna olmasa daha gizil1200 de birakirsin kaloriyi [/QUOTE
1200 en güzeli sanırım sağlam gıda almış oluyor insan ama.hergun yumurta yiyemiyorum malesef midem.kaldırmıyor
Maydonoz içtim rezene içiyorum ama olmadı bir sey regli iken başlamıştım zaten ilaca soğan da içmedim midem kaldıracak durumda değil malesefHani aspirin arttiriyomuydu ben ondan emin degilim madem sorun bunla alakali ozaman sokturucu ic sogan suyu vs gibi kurler dene. Ama ben onu ictm ya hic oyle cok kanama olmadi ki bende
168 boyum bana kac iyi gider:)) baya zayifsin yaAynen oyle valla zayifladikca acik daha acik daha dedimen idealim 52 oluyo seviyorum 52 ciği
Super canim 8 kilo boyun kac senin benim 165
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?