- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.941
Bıraz dışimi sıkıp ıstedğim goruntuye kavuşabilirim tabıkı sonrası rahat daha da cokyemem yazıktır emeklereGünden gune eriyosun gidiyo kilolar onu düşün yolum uzun diye düşünmezaman oyle boyle geciyo ve her gecen gun zayifliyosun bi bakmissin hedef kilondasin
Ama Nasıl kendi tartımı bileceğimKendi tartini baz almalisin canim yeni bi tarti alırsan eve o zaman onu onu baz alirsin listeye yaziyoruz tarti degisiminden kilodaki degisim farkini
Ama Nasıl kendi tartımı bileceğim
Menun cok şahane cnm cok begendmSaat 8
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Kaşar peyniri
1 adet yeşil biber
Saat 12
Karışık çerez
Saat 14
Birkaç parça tropik kuru meyve
Saat 16
5 adet kuru kayısı
Saat 18
1 tabak yahni
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Saat 21 - Spor sonrası
Muzlu kahveli smoothie
Jillian 30 Days Shred 3/30 tamam
Vay rezene içiyoruz :) nasıl ?Sabah
Peynirli omlet
2 dilim jambon
1 dilim ekmek tahıllı
Yarım kırmızı biber
2 ceviz
200 ml yağsız süt
Ara
Rezene çay
1 avuç yarısı kadar kuru üzüm
Öğlen
Domatesli makarna
Isler yoğun stajyerler ne yaparsa o
200 ml ayran
Ara
Çay Şekersiz
Akşam
2.5 servis kaşığı bamya
1 domates salatalık
Yarım kırmızı biber
4 kil biber
Toplam kalori 1305
Iatemsiz bu kadar fazla yedim wc sorunu vardi bugün belki iyi gelir
Tebrıkler kaptanımKaptan geldi
Eki Görüntüle 2031701 Bir saat ağırlık çalıştım son 8 dksini esnemeye ayırdım bi guzel esnettim kaslari iyi geldi simdi bi kahve bugday kepekli yumurta ve acik üzüm yicem kaslar onarılsin
Tamam kaptanımCok guzel canim menün pilavdan tadimlik almissin kabakta da bulgur oldugu icin aksam ekmegi yemeyebilirdin aslinda karbonhidratlara bakip öyle ekmek ekle ogunlere canim
Mayalı süt ve donmul meyve nedirMenum
Sabah: yarim bardak mayali süt, nescafe, 1 tatli kasigi aliç marmelati ( 60 dk stepper)
Kahvalti: 1 dilim t,b.ekmegi, 3 mantar 1 minik kabak bir biber 1 domates 1 yumurta az sütle omlet, salatalik domates kahvaltiliklardan az az
Ara: 2 kasik cevizli donmuş meyve
Öğle: 1 seftali, 1 minik incir, 2 kaşık yogurt, 1 kasik bugday kepegi, 1 silme kasik yulaf karistirip yedim hepsini
2 sise sade maden suyu
Aksam: 1 tabak labneli mantarli tavuk gogus, 3 kasik haslanmiş üzüm çekirdekli makarna(spor oncesi ogunu)
2 saat sonra 60'dk tüm vucut ağırlık çalıştım
Spor sonrasi: 1 kasik bugday kepekli 1 yumurta, 1 avuç taze üzüm, nescafe
Uzum guzel sut yapar10.30
Menemen
Salatalik
4 dilim karisik peynir
1 tatli kasigi cilek receli
2 dilim tb ekmk
Ara
Yarim seftali
Bir avuc uzum
Bir bardak sut
15.30
Kofteli bir patlican
Bir dilim tb ekmk
2 bardqk ayran
19.30
4 kasik patatesli pazi kavurmasi
1 kasik taze fasulye
Bir parca lavas
20.30
Yogurtlu dondurma ilk denedim begenmedim pek
1 bardak ayran
Tadını sevdim eskiden biberiye ile içerdim ama şimdi tek içiyorum sanırım uzun süre favorim olacak çay kahve tüketmiyorum çünkü eskisi kadarVay rezene içiyoruz :) nasıl ?
Menun ıyı gorunuyor
Gunaydin canimcimGünaydın kızlar
Cnm sen bebıs ıstıyorsun yaTadını sevdim eskiden biberiye ile içerdim ama şimdi tek içiyorum sanırım uzun süre favorim olacak çay kahve tüketmiyorum çünkü eskisi kadar
Gunaydın partecımmGunaydin fistiklarr
canım zaten doğal olmuyor tedavi olcam o dönemde maydonoz suyu gib söktürücü şeyler yasak olur oda transfer olursa sıkıntı olmaz sanmıyorumCnm sen bebıs ıstıyorsun ya
Bıtkı caylarının bı sakıncası olmasın
Dr ile konustun mu?
Tamam o zaman cnmcanım zaten doğal olmuyor tedavi olcam o dönemde maydonoz suyu gib söktürücü şeyler yasak olur oda transfer olursa sıkıntı olmaz sanmıyorum
bitkilerden arada yeşil çay içiyorum karışım yaparsam oda içinde tarçın karanfil limon oluyo....Tamam o zaman cnm
Bazı bıtkı cayları hormonları falan da etkılıyor ya
Ondan endıselendım bı an :)
pek nladığım bir konu değil hemşire yada dr bişi dedi mi kilo içinYa bnm tosbıkto
4035 gr dogdu, ılk ay sonunda 5950 gr idi. Yani 2 kilo aldı nerdeyse. Bu ay 6800 ölçtü saglık ocagi
Yanı az almış kıloyu
Cnm sıkıldı
Guzel emıyor, doyuyor aslında
Ben dıyet yapmasam bu kadar cesıtlı duzgun beslenmıyrm kı
Yanı mesela meyve yemek aklıma bıle gelmıyor
Sütümde var
Anlamadim gıttı
Ilk oglum 1600 ve 1300 gr almıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?