Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mayali süt faydali diye iciyorum canim ozellikle folik asit var diye ama enerji veriyo ve bir sürü vitamin de varmis icinde
Ayy kuzum ben hic ogle yemegi yemem bizim evde ogle yemegi adeti yok niye bilmiyorum ama oglen yeyince aksam yiyesim gelmiyo benim meyve ve yulafla yapıyorum ogle ogunumu
Muz ve kavunu pure yapip icine de ceviz katip dondurdum canim buz gibi yedim
Labne cok yakıştı tavuklu mantara canim bayildim ben Tavuk gögsünü hafif donken döner gibi ince ince kestim tavaya az yag alip biraz kavurdum sonra icine ince dogranmis mantar ekledim onlari bi guzel kavurdum sarimsak tozu karabiber tuz ekledim iyce kavrulunca 1 dolu yemek kaşığı labne ekledim ve karistirdim iyce karısınca altini kapattim nefissssdi

Vay bu anlattıklarının hepsı cok lezız yaa
Afıyet olsun
Pekı esın ve cocugun ne yıyor :)

Gayet ıyı kılosu cnm ılk ay baya almış evet.ıkıncı ay da guzel. Rahat uyuyorsa tamamdır.her çocuk farklıki benım kızım smdı 9 kilo :))

Masallah tosbige annesi menülerin gayet guzel canim sütün kalitelidir bence guzel beslenince sütte guzel oluyo kilosu da guzel gibi ama belki öbür aya daha cok alir

pek nladığım bir konu değil hemşire yada dr bişi dedi mi kilo için
Hemsıre bnm tosbıktoyu gorunce sevıyor ıyı dıyor ama ben onu cok kaale almıyorum
Cocuk dr carsamba gıdıcez esas o onemlı bnm ıcın
Aslına bakılırsa bebeklerın ayda 500 gr alması yeterlı goruluyor
Ben sadece kendı oglumdan yola cıkarak pay bıcıyrm. O yuzden az geldı. Bırde dıyet yapınca sucladım kendımı. Sonra dusundum dıyet yapmasam dondurma gomcem kek yıycem sabah patates kızartması yıcem, bu mu faydalı olacak bebege
Ay bılemedım kafam karıstı
Bence ben saglıklı beslenıyrm daha ıyıgıbı gelıyor
Sütüm de var
Senınde kafanı karıstırmıyım sımdıden :)

Gayet ıyı kılosu cnm ılk ay baya almış evet.ıkıncı ay da guzel. Rahat uyuyorsa tamamdır.her çocuk farklıki benım kızım smdı 9 kilo :))
Evet doğru cnm
Benm bebeklerım buyuk :) normal üstüler cunku babada bende iriyz kocamanız
Bende bı an kendımı sucladım
Ilk oglum gece durmadan uyanır emerdı
Bu dort saat uyuyor gecen gece altı saat uyudu
Bu konuda ne dıyorsun? Uyandırıp emzırsem mı
Senın fıstık nasıldı geceleri

Vay bu anlattıklarının hepsı cok lezız yaa
Afıyet olsun
Pekı esın ve cocugun ne yıyor :)
Esim yemiyo o da atistirmalik yiyo ama kizim yiyo aksamdan kalan yemeklerden bazen kizim da yemek istemiyo ona da yulafli yogurt ve meyve yediriyorum yemek konusunda zorlamam kizimi ben faydali seyler yer oglen yemegi alışkanlıgimiz cok yok ama kilosu cok iyi ne kilolu ne zayif hic bir eksik vitamini yok

Masallah tosbige annesi menülerin gayet guzel canim sütün kalitelidir bence guzel beslenince sütte guzel oluyo kilosu da guzel gibi ama belki öbür aya daha cok alir
Sagol cnm ıcım rahatlıyor
Bundan sonra cok almaz herhalde
Alırsa cok kılolu olur
Allah tarafından dengelenıyor bır sekılde
Total kılosu yaklasık 7 kılo, artık 500 cıvarı alır. Oda bır yasında 11-12 kılo yapar anca normale döner
Of bırden cnm sklıldı ama rahatladım sızle konusunca
Carsamva cocuk de randevumuz var bakalım o ne dıcek

Masallah ya
Nasıl alıştırdın onu oyle
Bızımkı bebekken yerdı severek
Bır kez agır hasta oldu iştahı kesıldı
Şimdi sadece hamur ısı sevıyor
Mesela gecen sulu kofte yaptım ya imkanı yemıyorr
Yayla çorbası sehrıye corbası kıymalı makarna boyle seyler yer
Sabah annem borek yaptı ona borek yedı

Gunaydın partecımm
Nasılsınnn?
Görüşemedik
Kuzucuk nasıl?
Iyiym canm sen nasilsin? Evet geliyorm burdayim da bazen uzaktan takip ediyorum. Kardesm bende misafr kizimla ugrasiyorm zaman bulunca yaziyorm.
Iyi kuzum kuduruyo teyzesiyle senin minik nasillll kilosu bana iyi geldi masallah baya iyi dogmus ve bayada almis az degil suan da takilma sen saglikli besleniyosun suan hem cok kilolu olmasida guzel degil oda saglikli olsun yeter
günaydın nbrsin çiş mevzusu nasıl gidiyor alışıyor mu ?
Suan beynine asiliyorm tamamen bez cikmadi wc gidip geliyoruz yapmasada anlasin diye. Tamamen cikinca bez heryeri bularr artik
Sen nasilsin bugun regl sorunu ne oldu
Gunaydin cinimlar

Teyze ıle kudurmacalar :) tuvalet egıtımı mı verıyorsun? Zor bır surec gerçekten ama kızlar rahat ogrenıyor dıyorlar
Sagol cnm ıcım rahatladı yorumlarınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…