- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.961
günaydın nbrsin çiş mevzusu nasıl gidiyor alışıyor mu ?Gunaydin canimcim
Ama Nasıl kendi tartımı bileceğim
Anladim canim ne kadar kalacaksin orda o tartiyi baz alalim o zaman listeye gircek miydin sen bu hafta ona bi bakıyım ben ayarlarim tamam miFarklı bir ildeyim bu arada :)
Tisikkiler cinimTebrıkler kaptanımsupersın
Azmine hayranım
Tamam kaptanım
Uyarılarınındıkkate alacagım
Mayali süt faydali diye iciyorum canim ozellikle folik asit var diye ama enerji veriyo ve bir sürü vitamin de varmis icindeMayalı süt ve donmul meyve nedir
Öğle yemeği niyetine yediğin ara öğünlük bşrşey degıl mı aslında
Labneli mantarlı tavuku nasıl yapıyorsun tarıf verır mısın
Babam nekadar bu kadar guzel pasta yapıyor
Çilekler ne kadar guzel
Günaydın kızlar
Gunaydin cinimlarGunaydin fistiklarr
Vay bu anlattıklarının hepsı cok lezız yaaMayali süt faydali diye iciyorum canim ozellikle folik asit var diye ama enerji veriyo ve bir sürü vitamin de varmis icinde
Ayy kuzum ben hic ogle yemegi yemembizim evde ogle yemegi adeti yok niye bilmiyorum ama oglen yeyince aksam yiyesim gelmiyo benim meyve ve yulafla yapıyorum ogle ogunumu
Muz ve kavunu pure yapip icine de ceviz katip dondurdum canim buz gibi yedim
Labne cok yakıştı tavuklu mantara canim bayildim benTavuk gögsünü hafif donken döner gibi ince ince kestim tavaya az yag alip biraz kavurdum sonra icine ince dogranmis mantar ekledim onlari bi guzel kavurdum sarimsak tozu karabiber tuz ekledim iyce kavrulunca 1 dolu yemek kaşığı labne ekledim ve karistirdim iyce karısınca altini kapattim nefissssdi
Gayet ıyı kılosu cnm ılk ay baya almış evet.ıkıncı ay da guzel. Rahat uyuyorsa tamamdır.her çocuk farklıki benım kızım smdı 9 kilo :))Ya bnm tosbıkto
4035 gr dogdu, ılk ay sonunda 5950 gr idi. Yani 2 kilo aldı nerdeyse. Bu ay 6800 ölçtü saglık ocagi
Yanı az almış kıloyu
Cnm sıkıldı
Guzel emıyor, doyuyor aslında
Ben dıyet yapmasam bu kadar cesıtlı duzgun beslenmıyrm kı
Yanı mesela meyve yemek aklıma bıle gelmıyor
Sütümde var
Anlamadim gıttı
Ilk oglum 1600 ve 1300 gr almıştı
Masallah tosbige annesi menülerin gayet guzel canim sütün kalitelidir bence guzel beslenince sütte guzel oluyo kilosu da guzel gibi ama belki öbür aya daha cok alirYa bnm tosbıkto
4035 gr dogdu, ılk ay sonunda 5950 gr idi. Yani 2 kilo aldı nerdeyse. Bu ay 6800 ölçtü saglık ocagi
Yanı az almış kıloyu
Cnm sıkıldı
Guzel emıyor, doyuyor aslında
Ben dıyet yapmasam bu kadar cesıtlı duzgun beslenmıyrm kı
Yanı mesela meyve yemek aklıma bıle gelmıyor
Sütümde var
Anlamadim gıttı
Ilk oglum 1600 ve 1300 gr almıştı
Hemsıre bnm tosbıktoyu gorunce sevıyor ıyı dıyor ama ben onu cok kaale almıyorumpek nladığım bir konu değil hemşire yada dr bişi dedi mi kilo için
yuk ununku ertelendiydiAnladim canim ne kadar kalacaksin orda o tartiyi baz alalim o zaman listeye gircek miydin sen bu hafta ona bi bakıyım ben ayarlarim tamam mi
Evet doğru cnmGayet ıyı kılosu cnm ılk ay baya almış evet.ıkıncı ay da guzel. Rahat uyuyorsa tamamdır.her çocuk farklıki benım kızım smdı 9 kilo :))
Esim yemiyo o da atistirmalik yiyo ama kizim yiyo aksamdan kalan yemeklerden bazen kizim da yemek istemiyo ona da yulafli yogurt ve meyve yediriyorum yemek konusunda zorlamam kizimi ben faydali seyler yer oglen yemegi alışkanlıgimiz cok yok ama kilosu cok iyi ne kilolu ne zayif hic bir eksik vitamini yokVay bu anlattıklarının hepsı cok lezız yaa
Afıyet olsun
Pekı esın ve cocugun ne yıyor :)
Gunaydin bebisgünaydın beybileeerrr
dün cok işim vardı bugünde var baya ama yine buralardayım bişey olursa seslenin yeter
Sagol cnm ıcım rahatlıyorMasallah tosbige annesi menülerin gayet guzel canim sütün kalitelidir bence guzel beslenince sütte guzel oluyo kilosu da guzel gibi ama belki öbür aya daha cok alir
Hee o zaman daha kolay degistiririk kilosunuyuk ununku ertelendiydiispiklerim her türlü
Masallah yaEsim yemiyo o da atistirmalik yiyo ama kizim yiyo aksamdan kalan yemeklerden bazen kizim da yemek istemiyo ona da yulafli yogurt ve meyve yediriyorum yemek konusunda zorlamam kizimi ben faydali seyler yer oglen yemegi alışkanlıgimiz cok yok ama kilosu cok iyi ne kilolu ne zayif hic bir eksik vitamini yok
Iyiym canm sen nasilsin? Evet geliyorm burdayim da bazen uzaktan takip ediyorum. Kardesm bende misafr kizimla ugrasiyorm zaman bulunca yaziyorm.Gunaydın partecımm
Nasılsınnn?
Görüşemedik
Kuzucuk nasıl?
Suan beynine asiliyorm tamamen bez cikmadi wc gidip geliyoruz yapmasada anlasin diye. Tamamen cikinca bez heryeri bularr artikgünaydın nbrsin çiş mevzusu nasıl gidiyor alışıyor mu ?
Gunaydin cinimlar
black geldiğinde onunkide ertelenmeli bence bana kalırsa bana sorarsan ki sormalısınHee o zaman daha kolay degistiririk kilosunu
Teyze ıle kudurmacalar :) tuvalet egıtımı mı verıyorsun? Zor bır surec gerçekten ama kızlar rahat ogrenıyor dıyorlarIyiym canm sen nasilsin? Evet geliyorm burdayim da bazen uzaktan takip ediyorum. Kardesm bende misafr kizimla ugrasiyorm zaman bulunca yaziyorm.
Iyi kuzum kuduruyo teyzesiyle senin minik nasillll kilosu bana iyi geldi masallah baya iyi dogmus ve bayada almis az degil suan da takilma sen saglikli besleniyosun suan hem cok kilolu olmasida guzel degil oda saglikli olsun yeter
Suan beynine asiliyorm tamamen bez cikmadi wc gidip geliyoruz yapmasada anlasin diye. Tamamen cikinca bez heryeri bularr artik
Sen nasilsin bugun regl sorunu ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?