Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menün güzel canim

menü güzel canim tek karisik kuru yemise takildim nekadar yidinnnnn
Jiliye tekrarmi basladin?

menün güzel canim sevdim labneli mantarli tavuk tarifini isterim

Yerim civcivi ben zaten tuvalet egitiminde zorlamaya gelmiyo cocuklar o zaman daha gec alışır tuvalete gidip gelsin bakalim alışır yakinda

Gunaydin kizlar ayy ben 300 gr fazla ciktim bi kıvırcıkın gözü değmiş olabilir mi ki @ParteMoralll
54.0 çıktım bugun dün cok spor yaptim kaslar su mu tuttu kine
Kesin kivircihinn isidir
Bildirim yapamazda otomatik atıyo öbür haftaya zati bizim takim isleri otomatik işler tememdir

okkeyy
oldu o zaman ben kaçar bebeğim öptüm cok cok işlerimi halledeyimm
kizlar o cok aktif ve takimizda guzel ilerliyo sirf ban yedi diye ileriye atma isini dusunmek lazim disiplin benim isim cekilin kenara uyaririz daha dikkatli olsun diye. Ne yani ban yedi diye listede milleti mi atalm anca surekli oldugu halde olur

Afiyet olsun kuzum sabah kasari ne kadar yedin bilmiyorum ama onun yerine beyaz peynir yesen daha az yag almis olursun sankim öglen yememissin ama ara yapmissin ufak ufak gayet guzel canim kahveli smoothie mi

Smoothie çok güzel oldu valla kızlar

1 bardak nescafe, yarım muz, yarım bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi blendırdan sonra enfes gitti valla

menü güzel canim tek karisik kuru yemise takildim nekadar yidinnnnn
Jiliye tekrarmi basladin?

Evet bir tur daha yapmak istiyorum canım

ben hep boydan 10 saya diye düsünüyorum bu tabi yapi meselesiylede ilgili ama mesela ,168 de 58 kilo bence normal ama 60 da iyi durabilir:)
ama yok ben cok zayif olmak istiyorum dersen ozaman 55:)
58 cok ıyı tatlım ah bı olabılsem :) haftada 500 grm verıyorum ayda 2 kılo 5 ayda ulaşırım korktum gozum dondu

Artık ya reglden ya spordan ve kasların yine şişmesinden bilemeyeceğim birinden biri şişirdi bence

Pazartesiye göre eksi çıkamayabilirim

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyet bu arada eve döndüm herşey şimdilik çok güzel gidiyo sabah tartıldım biraz artı gördüm oda kabızlık tan oldugunu düşünüyorum diyete devam inş

kac aylik suan?

sorunlar cözüüldümü canim esinin yanindamisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…