- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.001
başkasıda banlandı dedim bir anYok kiz blackden bahsediyoh
Anladim canim ne kadar kalacaksin orda o tartiyi baz alalim o zaman listeye gircek miydin sen bu hafta ona bi bakıyım ben ayarlarim tamam mi
hep bişiler hep bişiler
Kolay gelsin kıvırcıkım
evet artik zorlaniyorum gercekten:)Sağol kuzum ama normaldir sen normal kilo aralığına eriştin artık yavaş gidebilir
menün güzel canimİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:30 kahvaltı
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet yesil zeytin, 3 adet siyah zeytin, Yarım salatalik, Iki parca telli peynir, bir küp beyaz peynir, Bır dilim domates, 2 tane yeşil biber
Ara ogun 10:30
1 adet nektarin, 5 adet badem ve 1 kupa rezene çayı
Oglen 13:00
1 Tabak bulgurlu kabak yemeği
1 orta boy domates
1 dilim ekmek
Ara öğün 16:30
2 adet hurma
Aksam 18:30
1 tabak bulgurlu kabak yemeği
1 yk pılav
2 yk karnıyarıkın kıymasından (protein alayım diye)
1 orta boy kase marul salatası
1 dılım ekmek
Ara ogun 21:30
5 adet kayısı yerim herhalde :)
Cuma kilo:81.8
Güncel kilo: 81,4
Haftalık hedef: -1300
Hedefe kalan: -900
menü güzel canim tek karisik kuru yemise takildim nekadar yidinnnnnSaat 8
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Kaşar peyniri
1 adet yeşil biber
Saat 12
Karışık çerez
Saat 14
Birkaç parça tropik kuru meyve
Saat 16
5 adet kuru kayısı
Saat 18
1 tabak yahni
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Saat 21 - Spor sonrası
Muzlu kahveli smoothie
Jillian 30 Days Shred 3/30 tamam
menün güzel canim sevdim labneli mantarli tavuk tarifini isterimMenum
Sabah: yarim bardak mayali süt, nescafe, 1 tatli kasigi aliç marmelati ( 60 dk stepper)
Kahvalti: 1 dilim t,b.ekmegi, 3 mantar 1 minik kabak bir biber 1 domates 1 yumurta az sütle omlet, salatalik domates kahvaltiliklardan az az
Ara: 2 kasik cevizli donmuş meyve
Öğle: 1 seftali, 1 minik incir, 2 kaşık yogurt, 1 kasik bugday kepegi, 1 silme kasik yulaf karistirip yedim hepsini
2 sise sade maden suyu
Aksam: 1 tabak labneli mantarli tavuk gogus, 3 kasik haslanmiş üzüm çekirdekli makarna(spor oncesi ogunu)
2 saat sonra 60'dk tüm vucut ağırlık çalıştım
Spor sonrasi: 1 kasik bugday kepekli 1 yumurta, 1 avuç taze üzüm, nescafe
Yerim civcivi benzaten tuvalet egitiminde zorlamaya gelmiyo cocuklar o zaman daha gec alışır tuvalete gidip gelsin bakalim alışır yakinda
Kesin kivircihinn isidirGunaydin kizlar ayy ben 300 gr fazla ciktimbi kıvırcıkın gözü değmiş olabilir mi ki @ParteMoralll
54.0 çıktım bugun dün cok spor yaptim kaslar su mu tuttu kine
Bildirim yapamazda otomatik atıyo öbür haftaya zatibizim takim isleri otomatik işler tememdir
kizlar o cok aktif ve takimizda guzel ilerliyo sirf ban yedi diye ileriye atma isini dusunmek lazimokkeyy
oldu o zaman ben kaçar bebeğim öptüm cok cokişlerimi halledeyimm
ben hep boydan 10 saya diye düsünüyorum bu tabi yapi meselesiylede ilgili ama mesela ,168 de 58 kilo bence normal ama 60 da iyi durabilir:)168 boyum bana kac iyi gider:)) baya zayifsin ya
Doktor verdi rahim kalın adetim sökülmemiş tam
Hayır evu sildim çamaşır katladım birazdan yapacam
Spora devam diyorsun bende smoothie yapmak istiyorum
Sürekli 1000 yapınca 1300 çok geliyor
Sabah hesaplamamıştım gramları not almıştım görünce oha bu ne dedim
Program bulayım bende atmak istitorum
Fazla değil kuzum ölçülü tükettim yavaştan normal yemeklerden az yemeye alışmam gerektiğini düşünüyorum sonra.saldırmayım
Afiyet olsun tatlım menü süper
Afiyet olsun kuzumsabah kasari ne kadar yedin bilmiyorum ama onun yerine beyaz peynir yesen daha az yag almis olursun sankim öglen yememissin ama ara yapmissin ufak ufak gayet guzel canim kahveli smoothie mi
menü güzel canim tek karisik kuru yemise takildim nekadar yidinnnnn
Jiliye tekrarmi basladin?
58 cok ıyı tatlım ah bı olabılsem :) haftada 500 grm verıyorum ayda 2 kılo 5 ayda ulaşırım korktum gozum donduben hep boydan 10 saya diye düsünüyorum bu tabi yapi meselesiylede ilgili ama mesela ,168 de 58 kilo bence normal ama 60 da iyi durabilir:)
ama yok ben cok zayif olmak istiyorum dersen ozaman 55:)
168 boyum bana kac iyi gider:)) baya zayifsin ya
Şu yulaftan bende alayım ya sızde gore gore canım çektıSmoothie çok güzel oldu valla kızlar
1 bardak nescafe, yarım muz, yarım bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi blendırdan sonra enfes gitti valla
Evet bir tur daha yapmak istiyorum canım
Normal kılo deyıp duruyor bana ne bılemHerkesin vücudunda değişse tahmini olarak 10 sayı aşağısı iyi derler
İnternette ideal kilo aralığı yazınca da çıkıyor grafikler bakabilirsin
Şu yulaftan bende alayım ya sızde gore gore canım çektı
kac aylik suan?Ya bnm tosbıkto
4035 gr dogdu, ılk ay sonunda 5950 gr idi. Yani 2 kilo aldı nerdeyse. Bu ay 6800 ölçtü saglık ocagi
Yanı az almış kıloyu
Cnm sıkıldı
Guzel emıyor, doyuyor aslında
Ben dıyet yapmasam bu kadar cesıtlı duzgun beslenmıyrm kı
Yanı mesela meyve yemek aklıma bıle gelmıyor
Sütümde var
Anlamadim gıttı
Ilk oglum 1600 ve 1300 gr almıştı
Normal kılo deyıp duruyor bana ne bılem
sorunlar cözüüldümü canim esinin yanindamisin?Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyet bu arada eve döndüm herşey şimdilik çok güzel gidiyo sabah tartıldım biraz artı gördüm oda kabızlık tan oldugunu düşünüyorum diyete devam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?