- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.121
Ossun ben yirim bilirsinyime bence midene otururumhazımsızlık yapabülürümmm
Ossun ben yirim bilirsin
Canim böyle bisey yapilmasi gerekse emin ol en basta ben yapardim ki seabahar kac kere etiketlemeyin beni dedi takim isleri icin, bana sorsaydin keske etiket yapmadan cok büyük bisey degil ama basta sorumlu ben oldugum icin takim ici kural ve duzen onemliSakin ol parte
Sordum sadece
Ben sakinim lilicim. Listeyi grubu etkileyecek genel seylere listedeki arkadaslar karismaz genelde oyuzden belirttim.Sakin ol parte
Sordum sadece
Ozur dilerim akil edemedimCanim böyle bisey yapilmasi gerekse emin ol en basta ben yapardim ki seabahar kac kere etiketlemeyin beni dedi takim isleri icin, bana sorsaydin keske etiket yapmadan cok büyük bisey degil ama basta sorumlu ben oldugum icin takim ici kural ve duzen onemli
Persembeleri hic ekmek yemicez miYeme canim bence ekmek zaten karbonhidrati yemis oluyosun aslinda bugun persembe karbonhidrat yasak ama baska yemek yok diyono yuzden sadece etli dolmaz yi
Panda gorunce aklima sen geliyosunyine bomba gibi bi avatarla karşınızdayım
Buyuk bi sorun degil canim sadece takim duzeni icin soylemem lazimOzur dilerim akil edemedim
Haklisincnm
Persembe aksam yemeklerinde ne ekmek ne pilav ne makarna hic bisiğ yohPersembeleri hic ekmek yemicez mi
Yanlis mi anladim
yine bomba gibi bi avatarla karşınızdayım
gülsem mi ağlasam mı iltifat mı hakaret mi bilemedimPanda gorunce aklima sen geliyosun
Super oldu benceponciş oldu hahh beh iyi oldu eyice oldu ahıllıca bi davranıştı gayet hoş oldu hoşuma geldi heee
Hehhgülsem mi ağlasam mı iltifat mı hakaret mi bilemedim
dimi kaptanımsavolun efendim beğenmenize sevindim efendim
Sen heryerde karsima cikiyosn poncik yazip panda fotolu hala cozemedim cetemisiniz nesinizgülsem mi ağlasam mı iltifat mı hakaret mi bilemedim
dimi kaptanımsavolun efendim beğenmenize sevindim efendim
Ne diyosun kizŞu an upuzun mesaj döşüyorum içimdeki kezbınıtör açığa çıktı
Sonunda birilerinin aklına geldi neden sessiz olduğumu sormak, döşüyorum acımayacağım buhran geçirdim burada içim çatladı be beklemekten
Sen heryerde karsima cikiyosn poncik yazip panda fotolu hala cozemedim cetemisiniz nesiniz
noldu kızzzzzzŞu an upuzun mesaj döşüyorum içimdeki kezbınıtör açığa çıktı
Sonunda birilerinin aklına geldi neden sessiz olduğumu sormak, döşüyorum acımayacağım buhran geçirdim burada içim çatladı be beklemekten
Ne diyosun kiz
Sıyırmış sıyırmış konuşuyorum hep böyle delirttiler beninoldu kızzzzzz
Onceden farkedip yazmadiysa tamam ama daha yeni fark ediyosa bosver gitsinSıyırmış sıyırmış konuşuyorum hep böyle delirttiler beni
1 hafta geçti yeni fark etmiş ignore ettiğimi alındığımı bu hoşlaştığım çocuk erkeklerin biraz yavaş basıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?