- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.081
Sadece sarma mi yiceksin baska yemek de yicek msn yaninda canim dur bakiyim bi kalorisi ne kadarmişKizlar aksama sarma var
Kiymali (kara lahana ve asma yapragi)
Kac adet yiyebilirim?
Tam bugday miAkşam annemde makarna yapcakAz yicem ve aç gezicem
bende çok açım bugün ya akşam birşey yemicim uyucum direkAkşam annemde makarna yapcakAz yicem ve aç gezicem
Baska salata yerim cnm ya da domates salatalikSadece sarma mi yiceksin baska yemek de yicek msn yaninda canim dur bakiyim bi kalorisi ne kadarmiş
Cnm bu durumu kazen ya da muneye desekKiz listeye girmesi icin bildirim yapmali zaten cumaya gelmezse listeye alamayiz yoksa gayet aktif katılıyorum kac gun yedi ki banı
Anneler ve evleri cok tehlikeli yerlerAnnemlerdeyim herkes cips yiyo
Yarin tarti sonucu nolcak bakalimbende çok açım bugün ya akşam birşey yemicim uyucum direk
Merhaba poncikyok kız ne mecburu listede değilim ki benama seni mi kırcam tartılırım da giremeyebilirim sevdiceğim geliyo sabah son 1 günümüz var hep dolu dolu geçirmek istiyorum
Aaa bu hafta giriyodu dimi ooo dogruu kendi kaybettii napalimKiz listeye girmesi icin bildirim yapmali zaten cumaya gelmezse listeye alamayiz yoksa gayet aktif katılıyorum kac gun yedi ki banı
Sekerim ilk sayfayi duzenlemeyi dusunmuyir musunSadece sarma mi yiceksin baska yemek de yicek msn yaninda canim dur bakiyim bi kalorisi ne kadarmiş
Yoh anamda tam bugday olmaz halis muhlis yagli salcali makarnaTam bugday mi
Yahu sen o evden ciktin boyleYoh anamda tam bugday olmaz halis muhlis yagli salcali makarna
heee anladim dogruya sen izine ayrilmistin taamm canim neyse buhaftalik affediyorum seni
valla 90 dan sonrasını tutamadım gnler geçiyo sanki hızlandı gibihemencik geçsene evlensek artıkın
dimi kuzuuu baya btti gibi bişey olduesyalarım gelcek yerleşcek başka bi işimiz kalmadı bide gelinlikle damatlık işte sonra el el üstünde beklicez günler geçsin diye
Açım pincih ya sen
Merhaba hoşgeldin canımMerhaba poncik
Senle hic konusamadik
Aaa hayirli olsun. Malum sorayi sormaliyim. "Dugun ne zaman?"sağolun efendim
sen 30dan sonrasını gör bide
tok
Merhaba hoşgeldin canımkonusamadık evet ben 15 20 gündür çok aktif değilim nişanım vardı sende yeni gelmissinn tanısalım ben poncikk 20 yasındayım bayadır burdayım 2 ileri bi geri gidip duruyorum muhasebeciyim 9 5 burdayım
ay evet ya hicbiseycik kalmamis ay negüzel heycanlarrrvalla 90 dan sonrasını tutamadım gnler geçiyo sanki hızlandı gibihemencik geçsene evlensek artıkın
dimi kuzuuu baya btti gibi bişey olduesyalarım gelcek yerleşcek başka bi işimiz kalmadı bide gelinlikle damatlık işte sonra el el üstünde beklicez günler geçsin diye
Aaa hayirli olsun. Malum sorayi sormaliyim. "Dugun ne zaman?"
Kucucukmussun, gercekgen poncikmissin :)
Bundan sonra buralarda misin?
Kac kilosun?
Bende bankaciyim. 2 ay once dogum yaptim ikinci oglumj. 33 yasindayim
ivit bende cok severim labneli :)Saol canimdene bak cok guzel ve basit oluyo labne herseye yakisiyi
Oo dugune baya varDüğün tarihimiz daha dün belli oldu23 ağustos 2018
Buralardayım inşallah bundan sonra nişanlım doğuda görev yapıyo o geldikce bende izine cıkıyorum o izinler dısında hep burdayım oda 4 ayda bir zaten
izine ayrıldığım kilom 58şuan Allah kerim 62yle başlamıştım kaç aydır anca 4 kilo verebildim al ver
Oh maşallah Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?