- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.101
Canim kiymali sarma 5 tanesi 133 kalori kıymalı lahana bulamadim ama etli lahana da 3 tane 122 kalori 5 sarma 3 lahana ye tatlim doyar msn kiBaska salata yerim cnm ya da domates salatalik
Baska borek falan var
Annemin geldigi belli oluyor degil mi?
Mantar ve labne cok iyi gelio kulaga demiivit bende cok severim labneli :)
hihi anladim canim... benim pek bi bilgim yok bu konuda ama iki aylik bebeklerin kilosu genellikle 4 ve 5,5 arasi oluomus:) seninki masallah tontisCnm iyide ben ilk oglumla kiyaslayrak siktim canimi
Saglik ocaginda asimiz vardi bugun
Carsamba cocuk dr kontrolumuz var
Onunla konusuruz bakalim
Bnm tosudukun kilosu ayina gore cok bile :) biz iri bi aileyiz bebistolar buyuk cok :)
Yok kuzum kaldirmazlar benceCnm bu durumu kazen ya da muneye desek
Bani kaldirmazlar mi ki gecici
bencedeAnneler ve evleri cok tehlikeli yerler
Doyarim cnmCanim kiymali sarma 5 tanesi 133 kalori kıymalı lahana bulamadim ama etli lahana da 3 tane 122 kalori 5 sarma 3 lahana ye tatlim doyar msn kisakin borek yimegg
Yeme canim bence ekmek zaten karbonhidrati yemis oluyosun aslinda bugun persembe karbonhidrat yasak ama baska yemek yok diyonDoyarim cnm
Salata yerim
Ekmek yiyim mi bi dilim
Aynen kuzum gelmezse bi hafta kaybi olacakAaa bu hafta giriyodu dimi ooo dogruu kendi kaybettii napalim
İlk sayfayi miSekerim ilk sayfayi duzenlemeyi dusunmuyir musun
bencede çok tehlikeliler ..Anneler ve evleri cok tehlikeli yerler
69,60 çıktım bugün ilaç ödem yapıyormuş bakalım bol bol su a içiyorum umarım 200 daha giderYarin tarti sonucu nolcak bakalim
Kuzum seabahar buralara bakmiyo o paylasim alanina anca yetisiyo o yuzden bisey demez dese bile mune bakiyo bu islere@seaBahAR merhaba,
Bir arkadasimiz ban yedigi icin bildirim yapamayabilir yarin. Yarin ki duruma gore listeye girecekti. Acaba bani kaldirabilir mi? Birsey yapamaz miyiz? Gecici olarak kaldirilma imkani var mi? Bildirim yapsin sonra cezasi neyse ceksin.
Tombul çıktım isteYahu sen o evden ciktin boyle
Tohatta yen mi
Oo dugune baya var
Allah kavustursun
Uzaktan iliski yurutmek zordur bilirim
Zayiflayacagiz insallah beraber
ay hadi inşallah alah göstertsin sana da bana dasağolun efendim
sen 30dan sonrasını gör bide
tok
Merhaba hoşgeldin canımkonusamadık evet ben 15 20 gündür çok aktif değilim nişanım vardı sende yeni gelmissinn tanısalım ben poncikk 20 yasındayım bayadır burdayım 2 ileri bi geri gidip duruyorum muhasebeciyim 9 5 burdayım
menü güzelll salatalar fln da tamam ben beğendim bebekimmmselam kızlar kızlar yoğun bir günden daha merhaba
menümü yazıyorum
kahvaltı
bir kase yulaflı form gevrek ve süt
ara
üç adet kuru kayısı
öğlen
beş adet tavuk kanat
bol salata
limonlu naneli su
ara
bir sade türk kahvesi
akşam
bir kase yoğurt çorbası
bol salata
iki adet etimek
karnbahar haslama ve yoğurt
bu ara tek telaşımız evay evet ya hicbiseycik kalmamis ay negüzel heycanlarrr
ay hadi inşallah alah göstertsin sana da bana da
menü güzelll salatalar fln da tamam ben beğendim bebekimmm
bnmde işler yogun başımı kaldırck halim yok
bu ara tek telaşımız evbugün gidip görcm neler yapılmş nasıl olmuş sonra gelsin alışverişller
Boyle birseye gerek yoktu lili ! Bani acildiginda girer. Site kurallarina aykiri geldigyse cezasini cekecek. Hepimiz cekiyoruz yedigimizde yapcak birsey yok.@seaBahAR merhaba,
Bir arkadasimiz ban yedigi icin bildirim yapamayabilir yarin. Yarin ki duruma gore listeye girecekti. Acaba bani kaldirabilir mi? Birsey yapamaz miyiz? Gecici olarak kaldirilma imkani var mi? Bildirim yapsin sonra cezasi neyse ceksin.
yoh kaptanım almiyimdaha yeni yidimdi
Sakin ol parteBoyle birseye gerek yoktu lili ! Bani acildiginda girer. Site kurallarina aykiri geldigyse cezasini cekecek. Hepimiz cekiyoruz yedigimizde yapcak birsey yok.
yirim bah seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?