- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.421
Fırçanın en büyüğünü ben yedim zaten ahahahaO yedi fircayi zatenn
Hala basamıyorum canım ama ağrı sizi çok yok zorlayınca sadece baskı hissediorum yoksa iyiyim Allaha şükürOlsun cnm
Spor yapamasanda dikkat etmissin
Ayagin iyilessin en onemlisi o
Nasil agrin sizin var mi?
Canim boyle zamanlarda ufak tefek olabilir accik alttan alsin lohusa sayilirsin. :)Bende esimle kavga ettim
Bi yandan bebk agliyor asi oldu agrisi var
Bi yandan oglum sinekten korkuyor agliyor
Esimle ben tartismaya basladik farkli konular
Bunaldim gerildim
Uyku tutmuyor, bide bebisin atesini kontrol ediyrmm ondan da uyumuyrm
Ya ben kusluk hic sevmem, duramam hic. Oglumu uyutunca gittim yanina (kendisi oglumun odasinda uyuyor, bende bebek ve oglumda yatak ofasinda)
Sarildim oda bana sarildi. Rahatladim. Bi yandanda uykusunu boldum. Oh olsun ona
Boylesi daha aci verici ehehe
Wuhuuu yaninami geliyoFırçanın en büyüğünü ben yedim zaten ahahaha
Filmi izlicez sekerim sevgilimi bekliyorum
Hala basamıyorum canım ama ağrı sizi çok yok zorlayınca sadece baskı hissediorum yoksa iyiyim Allaha şükür
Ayyy bende kusluk sevmem iyi yapmışsın canim zaten sonunda barışacaksınız boşuna gerginlik olmasin. Ayy oğlunu yerim ben sinekten korkuyormusya ne komik bende köye gittiğimizde kara fatmalardan korkuyordumBende esimle kavga ettim
Bunaldim gerildim
Ya ben kusluk hic sevmem, duramam hic. Oglumu uyutunca gittim yanina (kendisi oglumun odasinda uyuyor, bende bebek ve oglumda yatak ofasinda)
Sarildim oda bana sarildi. Rahatladim. Bi yandanda uykusunu boldum. Oh olsun ona
Yok giiiiz öyle değil o kendi evinde ben kendi evimde ahahahaWuhuuu yaninami geliyoyanlis filmmi onerdimm yahu
Yok giiiiz öyle değil o kendi evinde ben kendi evimde ahahaha
Atesi bi ara 37.4 falandi, elimle kontrolCanim boyle zamanlarda ufak tefek olabilir accik alttan alsin lohusa sayilirsin. :)
Iyi olmus ohhh sorun cozulmussss
Atesi kac bebeginin? Bu gece sana uyku yok ustunu incecik giydirmissindir zaten
Beraber niye izlemiyorsunuz kiFırçanın en büyüğünü ben yedim zaten ahahaha
Filmi izlicez sekerim sevgilimi bekliyorum
Hala basamıyorum canım ama ağrı sizi çok yok zorlayınca sadece baskı hissediorum yoksa iyiyim Allaha şükür
Bende ayni senin gibiymisim kucukkenAyyy bende kusluk sevmem iyi yapmışsın canim zaten sonunda barışacaksınız boşuna gerginlik olmasin. Ayy oğlunu yerim ben sinekten korkuyormusya ne komik bende köye gittiğimizde kara fatmalardan korkuyordumahahah aklıma geldi
Kiyamam yaa yazik. Kıiiiiz ne güzel yazdın oyle keske çocuğum olsaydi dedimBende ayni senin gibiymisim kucukken
Bana cekmis herhalde
Gorsen ablasi boncuk boncuk nasil
Agliyor
Koala gibi yapisti bana oyle uyudu yavrum bnmm
Kendi buyuk ama ici kucucuk uzuluyrmm ona
Cok iri bir cocuk, bizde kucukken oyleydik. Insanlar hep fazlasini beklerdi bizden (kardesim ve ben) ama biz daha kucucuktuk
Oda oyle 5 yasinda duruyor ama 2,5 yasinda daha ve sinekten korkyr minigim
Insanin ici yaniyor
Maşaallah prensese bak hemen öğrenecek çok yormayacak ama yarı yolda bırakması felaket olmuşSchonerDuft bugun bezi tamamen bi cikariym dedim sabah cikardm lazimligi odada bos yere koydum daha once hix yapmadi oraya diye. Sonra surekli soruyodum bayaaaaa uzun sure yapmadi psikoljk oldugunu dusunuyorum tuttu bence bez yok diye. Sonra oturdu kendiliginden yapti alkis kiyamet hahahahahaha
Sonra ben yikadm lazinligi ama banyoda biraktm. Aradan 1 2 saat gecti ben yoktum odada benim kiz gidemeden yarida saliverdi:
Ay cocuguma nazar ettimaklima geldi sana cis kaka anlatmak istedim hahaahahah
Bugün yürüyüş yaparsak ona göre akşam birşeyler yicim kalori dolmuş olsa bile yicimTabi protein bulunca afitmiyoruz hele spor sonrasi
Bakarım kalorisine domatesli fesleğenli istiyor canım yanına ayran buz gibi efsane bir tat sabah sabah makarna mı yesem acabaLabneli mantarli yap hatta tavukta koy nam namaman Allahim neler diyrm
Kim bilir kac kalori olur
Küs kalmamak en iyisi kuzum iyi yapmışsın ic huzurun çok önemli bazen durduk yere patlıyoruzBende esimle kavga ettim
Bunaldim gerildim
Seni alana kadar eriyip bitiyomussun
Kızlar dün sahilde yürüyüş yaptım yarım saat kadar bisiklet cevirdim totom morarmışgülme krizim tuttu beraber gülelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?