- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.601
66 mi***14. TAKİM 530. ETAP***
Buki_89(67,7/67,0 /0,7 /1,03%)
Vanillav(68,1/66,8 / 1.3/1,91%)
Yuzlesmegunu(86/ / /%)
denetim(69.8/ 69.20/ 0.60/0,86%)
lilipit (81.8 / 80.6/-1.2/%1.47) yeni uye başlangıç tarihi 24 temmuz 2017, başlangıç kilo 84.9, hedef kilo 73
Suskunprenses( 64.0/ / / %)yeni üye başlangıç tarihi 24 temmuz 2017, başlangıç kilo 66.0, hedef kilo 60
14. TAKİM ORTALAMASİ:%
Heee iniyo valla cok gizilllkilolar inio yine afferin kiz
bnmde psikolojim bozuk 3.1 ödeyim bence su anBakalım hangimiz daha önce olucazahahahaa ona gore iyi davraniriz benim birde ayağım sakat ben 1.0 öndeyim
bibiğiiim cumartesi yapmıştı bildirim internet paketi bittiği için zaten etiketledim bn seni gönderdiği yazıyaSen gecen hafta bildirim yapmis miydin canim listede 64.0 yaziyo kilon
Listeye yeni girdiginden ikiye bolemeyiz ama gecen hafta bildirim yapmadigi icin öbür haftayi beklicemBumu dogruu sen gecen hafta bildirim yapmadin ki oyuzden ikiye bolunuyo yani senin eski kilon 64den hesaplaniyo. 63 nerden cikti ki
niyee ki
Yeni geldim eve kuzum bakiyorum simdi son listeye ve paylasiyorum gecen hafta uyarmıştım en gec 2 ye kadar bildirim listeye eklenecek
Listeye yeni girenler yuzdesini bolemez canim gecen cumaki kilosu elimizde olmadiginda 1 hafta ertelendiCanim kilolar cuma dan cumayaa.. yani sen onceki cuma gelmedign ve bildirimde bulunmadigin icin ikiye boluncek yuzden. Genel kural bu. Simdi bildirim yapmadigin cumadan once ki cumayla bu cumayi hesapla son paylastigim listede adin yaziyo
paketli ürün çok mecbur kalmadıkca yeme kuzu bence meyve yesen daha iyi olur yada meyveli yogurt illa hazır olcaksaKızlar formun karışık meyveli bisküvisi çok hoşuma gidiyor tarçın kokulu kurabiye gibi Bi tadı var162 kalori Bi paket
ivit süpersin canimHeee iniyo valla cok gizillleve geldim açti karnim evde tekrar tartildim 53.6 çıktım 100 gr 100 grdir bencesi
Ayın 4ü yani gecen cuma bildirimin 62.9 mu onu mu baz almaliyiz tam net anlatmiyosunuz liste karışıyo canim tamam netin bitmis ama bu sabah bildirimini ana listeye yapip gecen cuma bu kilodaydim diye belirtseydin keske e sen bu sabah 63 kusürle yaptin bildirimini o zaman 62.9 dan hesaplamaliydin gecen cuma 62.9 sanKızlar meraba öncelikle haber veremediğim için özür dilerim internet paketim bitti telden açıyordum ondan tekrar haber veremedim bu arada kilom 62.900 geldi sabah yani hedef tutmadı malesef bunun sebebi eşimin kardeşi askere gitti gelen gidenle İsveç bozuldu şimdi Wifi den bağlanıp haber vermek istedim yine aranızdayım yani ayın dokuzunda yenilenecek paketim malesef idare edin artık beni
CANIM AYIN 4ÜNDE BU MSJI ATMIŞIM BEN YANİ KİLO BİLDİRİMİ YAPMISIM
paketli ürün çok mecbur kalmadıkca yeme kuzu bence meyve yesen daha iyi olur yada meyveli yogurt illa hazır olcaksa
evet kuzum detoks yaparım belki protein detoksuHeee demii olurum bencede
Yari ac mi gezcenaz az yi ama ac gezme
dimi onunda boyu uzundu beni kısacık bir boyKız bukisde aynı boyda
ben ona bayılıyorum ama almıyorum çünkü 162 kalorimi daha güzel şeyler ile değerlendirmek istiyorumKızlar formun karışık meyveli bisküvisi çok hoşuma gidiyor tarçın kokulu kurabiye gibi Bi tadı var162 kalori Bi paket
bende burcak ın çikolatalısını seviyorum çok güzel oluyo çaylaDoğru ama bunu çok beğendim ya:)
bence gayet iyiiiii***14. TAKİM 530. ETAP***
Buki_89(67,7/67,0 /0,7 /1,03%)
Vanillav(68,1/66,8 / 1.3/1,91%)
Yuzlesmegunu(86/ / /%)bildirimde bulunmadi
denetim(69.8/ 69.20/ 0.60/0,86%)
lilipit (81.8 / 80.6/-1.2/%1.47) yeni uye başlangıç tarihi 24 temmuz 2017, başlangıç kilo 84.9, hedef kilo 73
14. TAKİM ORTALAMASİ:%1.054
Yuzlesmegunu bildirimini havaya yazip kaçtın sabah bide aksam bazen ugruyosun sonra yoksun bazen menunu bile paylasmiyosun bu sana uyari msji simdi listeye bildirimini eklemicem çünkü bu senin görevindi haftaya aktif olmazsan ve bildiriminde sıkıntı olursa diskalifiye olcaksin takimi önemseyin biraz lütfen
Kizlar hepinize söylüyorum diskalifiye olan bi daha hic bi takimda yarışamıyo haberiniz olsun..
Hoş buldum kuzum diyeti bırakmadım ama veremiyorum artık kabızlık tan mıdır nedir agzıma pilav makarna ekmek sürmedim halde kabızlık afedersin buda artıya neden oldu napıcam bilmiyorumHosgeldın
Gıtmeyeceksın degıl mı
Dıyetı bırakmamab cok ıyı
Tebrıkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?