Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

66 miharikasinnnnnnn

Bakalım hangimiz daha önce olucaz ahahahaa ona gore iyi davraniriz benim birde ayağım sakat ben 1.0 öndeyim
bnmde psikolojim bozuk 3.1 ödeyim bence su an

Sen gecen hafta bildirim yapmis miydin canim listede 64.0 yaziyo kilon
bibiğiiim cumartesi yapmıştı bildirim internet paketi bittiği için zaten etiketledim bn seni gönderdiği yazıya

Bumu dogruu sen gecen hafta bildirim yapmadin ki oyuzden ikiye bolunuyo yani senin eski kilon 64den hesaplaniyo. 63 nerden cikti ki
niyee ki
Listeye yeni girdiginden ikiye bolemeyiz ama gecen hafta bildirim yapmadigi icin öbür haftayi beklicem suskunprenses seni listeye almak icin O yuzden bildirimini adaylar listesine taşıcam canim bu hafta aktif olursan haftaya listeye aliriz

Yeni geldim eve kuzum bakiyorum simdi son listeye ve paylasiyorum gecen hafta uyarmıştım en gec 2 ye kadar bildirim listeye eklenecek Yuzlesmegunu takimda aktif degilsin ve bildirimlerini listeye yazmiyosun eger ben listeyi duzenleyene kadar bildirimini yazmazsan bildirimde bulunma olarak yazicam sana bi daha ki bildirim yapmayisinda da diskalifiye oluyosun zaten takim kurallari onemlii hepsine uyalim lutfen

Canim kilolar cuma dan cumayaa.. yani sen onceki cuma gelmedign ve bildirimde bulunmadigin icin ikiye boluncek yuzden. Genel kural bu. Simdi bildirim yapmadigin cumadan once ki cumayla bu cumayi hesapla son paylastigim listede adin yaziyo
Listeye yeni girenler yuzdesini bolemez canim gecen cumaki kilosu elimizde olmadiginda 1 hafta ertelendi suskunprenses in listeye girmesi

Ayın 4ü yani gecen cuma bildirimin 62.9 mu onu mu baz almaliyiz tam net anlatmiyosunuz liste karışıyo canim tamam netin bitmis ama bu sabah bildirimini ana listeye yapip gecen cuma bu kilodaydim diye belirtseydin keske e sen bu sabah 63 kusürle yaptin bildirimini o zaman 62.9 dan hesaplamaliydin gecen cuma 62.9 san kafam karıştı saat 15:30 a kadar gelirsen bildirimini duzenlerim canim yoksa haftaya kalir işim var çünkü benim

Yuzlesmegunu bildirimini havaya yazip kaçtın sabah bide aksam bazen ugruyosun sonra yoksun bazen menunu bile paylasmiyosun bu sana uyari msji simdi listeye bildirimini eklemicem çünkü bu senin görevindi haftaya aktif olmazsan ve bildiriminde sıkıntı olursa diskalifiye olcaksin takimi önemseyin biraz lütfen

Kizlar hepinize söylüyorum diskalifiye olan bi daha hic bi takimda yarışamıyo haberiniz olsun..

***14. TAKİM 530. ETAP***

Buki_89(67,7/67,0 /0,7 /1,03%)
Vanillav(68,1/66,8 / 1.3/1,91%)
Yuzlesmegunu(86/ / /%)bildirimde bulunmadi
denetim(69.8/ 69.20/ 0.60/0,86%)
lilipit (81.8 / 80.6/-1.2/%1.47) yeni uye başlangıç tarihi 24 temmuz 2017, başlangıç kilo 84.9, hedef kilo 73

14. TAKİM ORTALAMASİ:%1.054

Heee demii olurum bencede
Yari ac mi gezcen az az yi ama ac gezme
evet kuzum detoks yaparım belki protein detoksu tok tutar sıvı alırım smoothie tarzı gibi şeyler içerim fermuar kapanmazsa kötü olur valla

Kız bukisde aynı boyda
dimi onunda boyu uzundu beni kısacık bir boy

Kızlar formun karışık meyveli bisküvisi çok hoşuma gidiyor tarçın kokulu kurabiye gibi Bi tadı var 162 kalori Bi paket
ben ona bayılıyorum ama almıyorum çünkü 162 kalorimi daha güzel şeyler ile değerlendirmek istiyorum

Doğru ama bunu çok beğendim ya:)
bende burcak ın çikolatalısını seviyorum çok güzel oluyo çayla

bence gayet iyiiiii

Hosgeldın
Gıtmeyeceksın degıl mı
Dıyetı bırakmamab cok ıyı
Tebrıkler
Hoş buldum kuzum diyeti bırakmadım ama veremiyorum artık kabızlık tan mıdır nedir agzıma pilav makarna ekmek sürmedim halde kabızlık afedersin buda artıya neden oldu napıcam bilmiyorum

Canlar bugün kaplıcalara gittim sabah erkenden o yüzden yazamadım eve kendimi şimdi attım kulaç atmaktan kollarımda hal kalmadı kendimi çok halsiz hissediyorum bu arada sabah kahvaltı yapmadan gittim 1tane simit yedim cezam varsa razıyım gizlim saklım yok

Ekmek fırınından aldım simiti onun kalorisi simit sarayındaki simitlerden daha azmış biraz rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…