- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.681
66 miharikasinnnnnnn
meyve suyu şeklinde de olur 200 gram kadar karpuz içine az muz veya elma veya şeftali içine malezemini koy çek 2 3 buz at mis gibi olur yulaf koymasanda olur ay evde yapcam akşam bundan kendime kıyak geçecem soğuk oğuk
valla 10 dk zaman alıyor ben gram gram ölçecem biraz fazla zaman alcak ama olsun kalorisini öğrencem en azından
yok canım tedavi yaklaştı ya ne kadar yağ giderse o kadar iyi diye başka amacı yok ....
dün çok keyifliydi ama totom morarmış bisikletten bugün havlu alcam yanıma
valla ben çok sevdim haftada bir iki yaparım hatta spor sonrası içeceğim olur keten tohumu protein ve omega 3 bakımından zengnmiş üstelik
tek kötü yanı bana koş diyor direk aklına vanillav geldi
Kuzu sen listeye nişan dan sonra mı girsen Bşk şimdi aklıma geldi izine de ayrilamazsn bildirim yapman gerekicek orda da yapamazsın diskalifiye olma sonraBacaaaam dutmuyooo ahahayoksa daha fazla verebilirdim cok üzgünüm bu yüzden tam zamanında geldi hastalik neyse bunada şükür
Canım benim biraz koşturmaca geçicek 2 3 gün yani alışveriş yüzünden parteyle konuşmuştum galiba bunu demiştim hergun bildirim yaparım ama biraz aksayabilir yada hergun bukadar aktif giremem ama sadece birkaç gün için nişandan sonra rahatim yine normal katilabilirimKuzu sen listeye nişan dan sonra mı girsen Bşk şimdi aklıma geldi izine de ayrilamazsn bildirim yapman gerekicek orda da yapamazsın diskalifiye olma sonra
***14. TAKİM 530. ETAP***
Buki_89(67,7/67,0 /0,7 /1,03%)
Vanillav(68,1/66,8 / 1.3/1,91%)
Yuzlesmegunu(86/ / /%)bildirimde bulunmadi
denetim(69.8/ 69.20/ 0.60/0,86%)
lilipit (81.8 / 80.6/-1.2/%1.47) yeni uye başlangıç tarihi 24 temmuz 2017, başlangıç kilo 84.9, hedef kilo 73
14. TAKİM ORTALAMASİ:%1.054
Yuzlesmegunu bildirimini havaya yazip kaçtın sabah bide aksam bazen ugruyosun sonra yoksun bazen menunu bile paylasmiyosun bu sana uyari msji simdi listeye bildirimini eklemicem çünkü bu senin görevindi haftaya aktif olmazsan ve bildiriminde sıkıntı olursa diskalifiye olcaksin takimi önemseyin biraz lütfen
Kizlar hepinize söylüyorum diskalifiye olan bi daha hic bi takimda yarışamıyo haberiniz olsun..
Senin sabah buraya kilonu yazman bisey degistirmiyor canim listeye eklemen gerekli kural bu benim islerim var kimsenin kilosunu listeye ekleyemem.ben bildirim yaptım sabah
Ben çalışmıyorum ama bende yogun bi insanim ve kimseyi bekleyemem liste icin sonra bi işim çıkar ve liste kalır sen yapacak msn o zaman listeyi benim yerime yada baskasi yapacak mi yapmaz demi çünkü bu benim görevim yarışanların görevi de listeye kilosunu ve yuzdesini dogru bi sekilde girmek. Alınganlık takim islerinde hic cekemicem bisey kendin bilirsin sana da iyi zayiflamalar:)sabah havaya yazıp kaçmak değil birincisi, aşırı yoğun çalışan bir insanım ve buraya da sık sık geliyorum. size göre az olabilir sadece bunu söylemek istiyorum. takımı önemsememeyle de alakası yok bunu belirteyim öncelikle :). ben kilo vermeye devam edeceğim arkadaşlar, ama benim rutinim budur. teşekkürler herkese. kendinize iyi bakın :)
Benım ıcın aılelerı ozlemek zor olur bı gelişmiş bir ulke daha mutlu eder benıBende değişebilirimkızlar sukredin gerçekten yurtdışında yaşamayan anlayamaz. Tamam suriyeliler var veya başka sorunlarda var turkiyede.
burda yaşam çok rahat maddi yöndende ama herşey bu değil inanın hep birsey eksik en azindan benim icin
Evet biliyorum cumaya denk gelmicekseCanım benim biraz koşturmaca geçicek 2 3 gün yani alışveriş yüzünden parteyle konuşmuştum galiba bunu demiştim hergun bildirim yaparım ama biraz aksayabilir yada hergun bukadar aktif giremem ama sadece birkaç gün için nişandan sonra rahatim yine normal katilabilirim
Önce ki ölçüler neydi kuzum 90 60 90 halt etmişAyy kizlar ölçülerimi aldim kalcam 2 cm incelmis basen 1 cmkalca 92 olmus basen 88 bel ve karni ölçmedim yeni yedim diye yarin acken bi ölçcem
Ilk önce aklıma sen geldin söyledim böyle böyle diye yaw ne olcak dedi takmadı bukinin taktiği denicim beraber koşarız dicim kabul ederse bittim adamda boy 1.79 koştuğunu düşünsene ben arkadan yetişmeye çalışırım artıkTeşekkürler kaptanım kepimi cübbemi hazırla sen artık
Valla ben de öğrenmiş olurum kuzu yazarsın buraya merak ettim şimdi
Hahaha diyecektim sana öyle çok koşturmasın ısınmadan falan yoksa fena diye ama moralini bozmayayım dedim sen beni örnek ver bence
Kalca 94 basen 89 duÖnce ki ölçüler neydi kuzum 90 60 90 halt etmiş
Ya bende annemdeydim mezro alacaktım ondan unuttum tüh yapazar günü teyzeme aldırırım artık
Ayy kizlar ölçülerimi aldim kalcam 2 cm incelmis basen 1 cmkalca 92 olmus basen 88 bel ve karni ölçmedim yeni yedim diye yarin acken bi ölçcem
süpersin idolümsün bende büyüyünce sekerpancarii gibi olacağımKalca 94 basen 89 duhedef 90 60 90 ama yoh bastaki 90 tutmuyo gogus de eriyo 86 gogus var bende
He kiz alsana olculerini keske ilk basladiginda da alsaydin karsilastirirdik kac cm gitti kim bilirben ilk olculerimi kaybettim
Bel ölçüm diyetisyen dönemi 106 idi ajandamda geçen sene ölçülerim var ona bakarım senin güzel ölçülerinKalca 94 basen 89 duhedef 90 60 90 ama yoh bastaki 90 tutmuyo gogus de eriyo 86 gogus var bende
He kiz alsana olculerini keske ilk basladiginda da alsaydin karsilastirirdik kac cm gitti kim bilirben ilk olculerimi kaybettim
Yok kiiiz ben göreceğimi turkiyede görüyorumBenım ıcın aılelerı ozlemek zor olur bı gelişmiş bir ulke daha mutlu eder benı
Yok canım cumartesi nisan cuma günü bi ara girerim tabikide hem ben ozlerim siziEvet biliyorum cumaya denk gelmicekse
ya da cuma girip bu kilodayim diyebileceksen
Nisanin oldugu icin tabi ki idaree ederiz.
Iyi az kaldi mankenlik ajansina yazilabileceksin bende menejerin olurum artikAyy kizlar ölçülerimi aldim kalcam 2 cm incelmis basen 1 cmkalca 92 olmus basen 88 bel ve karni ölçmedim yeni yedim diye yarin acken bi ölçcem
Saol canimsüpersin idolümsün bende büyüyünce sekerpancarii gibi olacağımben almıştım ölçüleri bir deftere bulmak lazım aslında o defteri bir tek kalçamın 115 olduğunu hatırlıyorum şimdi de anca 100-102 arasıdır herhalde en sıkıntılı yerim orası zaten
Niye coh yiyon bak ne guzel yürümüşsün kilo verirdinMerhaba kızlar iki gündür geziyorum dün 16 km ve bugün de 7.5 km yürümüşüm ama yemekten de kısmadım yalan değil hiç girmeyeyim o noktalara mayalı süt içiyorum iki gündürSekerPancarii haklıymış tadı pek kötü ama olsundu saçlarımın uzaması gerekiyordu okul başlayana kadar bencesi değerdi yarın internetten pilates videosu indireceğim squat ile pilatese başlayacağım ki biraz daha kendini toplasın vücut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?