- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.961
Cok sıkıldım ya iş yapıyorum ara ara ama elim işe de gitmedi tam anlamı ile sen napıyorsunNolduuu kiiiz
Bende yemek yedim yatıyorum canım. Sabah uyandım ayağım daha iyi diye sevinirken yanlış bir hareket yaptım şimdi daha kötü olduCok sıkıldım ya iş yapıyorum ara ara ama elim işe de gitmedi tam anlamı ile sen napıyorsun
Bende yemek yedim yatıyorum canım. Sabah uyandım ayağım daha iyi diye sevinirken yanlış bir hareket yaptım şimdi daha kötü oldubana gel kız tavla oynayalım ahahaha boşver bırak işi gücü yaparsın sonra. Kitap oku film izle. Ali ve ninoyu izle çok güzel amma reklamını yaptım filmin
Dolap içi organize etneye karar veredim
Biz can sıkıntısını açlıkla karıştırıyoruz zate hep ahaha canım 3 büyük köfte yedim birde koca tabak salata yedim. Kahvaltı yapamadım yatakta yuvarlandım kalkamadim. Aksamasa hafif bi çorba yicem günü böyle bitiricem inş. Bacagimla başım büyük dertte iyileşmede kurtulsam vallahi. Tam zamanında oldu spor yapamıyorum birsey yapamıyorumDolap içi organize etneye karar veredim15 dk yapar bırakırım
Niye zorladın ki kendini kuzumne yedin bakim bende çok acıktım bişiyler yapıp yeyim birazdan
NolduuuAy ben çok sıkıldım
Yok kiz gece kayboldun dedin uyuduydumBu saattemi uyucaksin
Afiyet olsun canimmKahvaltım bir yumurta ile maydonozlu yeşil omlet biraz peynir bir domates yarım acur biber
Hee valla tabi o eğitmenlerle falan yapmis biz hafif sporlar yapsak yeterYuh halter ile mi ben poşet taşımaya korkarım spor falan diyorum ya benden çok çekeceklerhafif ağırlık birde doğuma yardımcı hareketler çok iyi olur bence ...
Hep beraber gülelimkihkihkahkahkohkoh gah gahhh aayy çok güldüm
Vala arada dinlenmeli hasta olmak iyidir ana en fazla 10 gün toparlarsın kuzum kısa zamanda sen yeterki yorma kendini nişan ne zamanBiz can sıkıntısını açlıkla karıştırıyoruz zate hep ahaha canım 3 büyük köfte yedim birde koca tabak salata yedim. Kahvaltı yapamadım yatakta yuvarlandım kalkamadim. Aksamasa hafif bi çorba yicem günü böyle bitiricem inş. Bacagimla başım büyük dertte iyileşmede kurtulsam vallahi. Tam zamanında oldu spor yapamıyorum birsey yapamıyorum
Ay bunaldim evde olmak bana iyi gelmiyorNolduuu
Kahkih koh ile başlar cümlemHee valla tabi o eğitmenlerle falan yapmis biz hafif sporlar yapsak yetergahgahgaaaghhhhh
Temizlik yap kiz iyi geliyo valla vakit geciyoVala arada dinlenmeli hasta olmak iyidir ana en fazla 10 gün toparlarsın kuzum kısa zamanda sen yeterki yorma kendini nişan ne zaman
Ay bunaldim evde olmak bana iyi gelmiyor
Kahkih koh ile başlar cümlem
Yürüsek bile daha ne isteriz ara da squat yaparız ara da dambil
O kilo vermeden alman gerekendir kizKizlar tartımın yağ su ölçümünü buldum yarın sabah tartilcam bakalım ne dicik günlük almam gereken kalori de 1974 dedi oha dedim
Tmm iste uyudun demek istedm sen ne anladin kiYok kiz gece kayboldun dedin uyuduydum
Çamaşırlar ile oyalaniyorum şimdilik bir yer var gözüm de orayı dokecem bamya temizlicim çok iş var bana göreTemizlik yap kiz iyi geliyo valla vakit geciyoozellikle el oyalicak seyler biyerleri duzenleme falan yarin regl günüm benim bugun az geldi pembe sonra kesildi olcam heralde bi tamamen olsaydim rahatlardim karnim cok sis
Kalori programı da günlük 1800 kalori yiyebilirsin demişti neyse artık 1200 kalori 1100 kalori de gezinirim yaşasın yemek yemekO kilo vermeden alman gerekendir kiz500 kalori kessen tam ideal iste keske 1900 le kilo almasak ayy dogru olcuyo mu acaba kiii
Bende gunduz mu uyudun diyom sandimTmm iste uyudun demek istedm sen ne anladin ki
KaristiiBende gunduz mu uyudun diyom sandim
Bende oyle çamaşır katladim bissuruÇamaşırlar ile oyalaniyorum şimdilik bir yer var gözüm de orayı dokecem bamya temizlicim çok iş var bana göre
Kalori programı da günlük 1800 kalori yiyebilirsin demişti neyse artık 1200 kalori 1100 kalori de gezinirim yaşasın yemek yemek
İyi karistiKaristiisabah da uyudun amma uyuyosnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?