- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.921
Afiyet olsun gayet guzel menün yulaf ezmesini aksama birakma tatlim ikindi veya ögle aranda yesen daha iyi olur aksam az yemissin acıktığın icin yedin sanirim ama genel guzelllllİşte emziren annenin günlük menüsü...
* bugun dr gittim, saatlerim sasti.
Sabah 10:15 kahvaltı
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet siyah zeytin Salatalik, domates ve kil biber, kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek
Ara ogun 12:00
1 ince dilim karpuz ve bir bardak pinar denge sut
Oglen 14:15
5 adet kiymali kara lahana sarma
3 adet kiymali asma yapragi sarma
Domates
Kil biber
1 dilim ekmek
2 yk yogurt
Ara öğün 15:00
Gece uyumadigimdan oglumla uyudum
Aksam 18:15
1 tane firinda tavuk pirzola
1 domates
1 yesil biber
Ara ogun 21:15
2 yk yulaf ezmesi, yarim nektarin, tarcin, 2 yk yogurt, 1 adet ceviz
Cuma kilo:80.6
Güncel kilo: 80.6
Haftalık hedef: -1100
Hedefe kalan: -1100
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Toplam kayip: 4.300
Ana hedefe kalan: 7.600
Acaba hafif agirliklarla fitness yapmaya devam edilebilir mi onu arastircam ben hamileykenYürüyüş ve squat hareketi rahîm kaslarını çalıştırıyor o da yumurta kalitesi demek ve vücutta yağ yakımı olur diye
Bah senin de bi tarzin var mesela biz ozel insanlarıh takim olarak gahgahaggahgaaaaaaaaaaahhhsadece susuyorum burdan bisey diyemicem suyunu cikarmissiniz
Huloooooooooooooog
İnsallah kuzum hadi bakalim kim olcakk
Dünkü yedigim hurmalari eritmeye calisiyomNapiyosunuz bakiymm
Ooo bu super olmus kiz
Gelsin de o gün hayirlisiyla
Yalnız ben fikir degistirdim ve buranin en lux kuafor salonundan randevu aldirdim kV ye soylemis miydim
GahgahgahgahgahgaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhHulooooooooooooh
Sen benden biseyler kapmaya basladin sanki
Kendimi de araya skstriverdim
Sen bir gecelik alırmışın damata afilli olanlardan gahgahgahgahhgghYaa böyle şeyler var donlu atletli pijamali süslemişler birdeahahah kutunun icinde. Ben guzel bitane buldum. kendi zevkime gore alicam gosteris icin ne diye para veriyim. Ben saten giymiyom adam niye giysin bana ceyiz bohcasindan foto atmışlardı arnavutlarda öyleymiş içinde gördüm ama giyen varmıdır merak ettim
Gecmis olsun canim menü hic olmamissssİyi geceler canlar bugün biraz rahatsızım kendimi çok halsiz hissediyorum menüm sabah kahvaltım 1tanr simit 1bardak meyve suyu öglen 2kaşık makarna salatası 1dilim kek akşam 2kaşık makarna salatası 1bardak meyve suyu bi avuç kuru dut günü bitirdim bugün hiç yemek yiyemedim atak üstü atıştırdım sadece hiç saglıklı beslenemedim
Dur ben damat bohcamı anlatiyimmBen 1 tane vakko gomlek ve ipek kravat koymustum :)
Kol dugmesi almistim
Kemal tancadan deri ev terligi ama bildigin ayakkabi gibi cok siktir
Clinique erkek bakim urunleri
Pijama seti markasini animsayamadim tam neyir mi ne oyle bisey ama cok guzeller. Esim
Severk kullaniyor.
Ic camasiri pierre cardin idi
Fransiz bi marka after shave parfum birde armani parfum almistim.
Kuka tesbih
Aklima gelenler bunlar :)
Kendime terimugler aillen parfum. Lancome ve clinique makyaj malzemeleri, ipekyoldan kiyafetler, miss clairedan ic camasir saten gecelik sabahlik vs aldirmistim. (Esimle aldik ben sectim)
Bohcadaki herseyi kullandik. Hepsi guzeldi :)
Simdi geri uyudun demiGünaydın topic ve kızlar
Deli mi ne işi var bu saatte diyorsunuzdur
Dün gece migrenim tuttu, hala gözlerim dönüyor
Erken uyudum ben de belki de iyi oldu bir işe yaradı işte
GunaydinssssGunaydinnnn kizlaaaar
Bende bilemedim şekerleme yapıyorum yatakta erken kalktım mı ... az uyumak güneşten önce uyanmakta güzel 12 yarım gibi uymuyorum geneldeKatiliyorum arkadasim ben az uyusam olur o enerjik olsun miskin olmasin yeter. Ve uyku hayati kapliyo bencedeee ama sen stresden mi cok erken kalkiyosun aksam erkenmi yatiyosun
Bilemedim ama bu düzende güzel uyanık oluyorum günün büyük bölümüHayırdır genel mi yoksa canını sıkan bir şey mi var
Hahah aynı ben işte sabah 5-6 fiks
Nasıl toparladın sonra çocuk olunca mı
Ben gerçi okul açılınca yorulur uyurum diye düşünüyorum
Hergün 20 dklık yürüyüş yapıyordumOnun icin en guzeli yürüyüş canim sen fazlasiyla yapiyosun bu aralar yürüyüşü
Araştır bakalım benim bildiğim yoga yapılıyor plates yapılıyor videolarını izlemiştimAcaba hafif agirliklarla fitness yapmaya devam edilebilir mi onu arastircam ben hamileyken
Bu da super bi bilgi kuzum
KahkihkohOoo bu super olmus kizgahgahgahgahgahgaaaaahhh
Aynen cnm bundan sonra öyle devam edecek zaten az az yemeli ve ara ögünlüKuzum bence cok iyi olmus o sok diyetler vucudu soklamak icin onlari hep yaparak kilo veremezsin sen guzel guzel az az ye daha guzel inecek kilon bak gör menün de guzel bence
Bah senin de bi tarzin var mesela biz ozel insanlarıh takim olarak gahgahaggahgaaaaaaaaaaahhh
kayboldun geceDünkü yedigim hurmalari eritmeye calisiyom
Bacaklar zor eriyo kuzum twist shape cok yardimci oldu bana bacak eritme konusundaBende bilemedim şekerleme yapıyorum yatakta erken kalktım mı ... az uyumak güneşten önce uyanmakta güzel 12 yarım gibi uymuyorum genelde
Bilemedim ama bu düzende güzel uyanık oluyorum günün büyük bölümü
Hergün 20 dklık yürüyüş yapıyordum
Araştır bakalım benim bildiğim yoga yapılıyor plates yapılıyor videolarını izlemiştim
Kahkihkohakıma ayak uydurmak lazım
Hoşuna gidiyi deaami gülme tarzim gahgahgahgahbisey demiyorm sana
kayboldun gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?