Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun gayet guzel menün yulaf ezmesini aksama birakma tatlim ikindi veya ögle aranda yesen daha iyi olur aksam az yemissin acıktığın icin yedin sanirim ama genel guzelllll
Bebisin kontrolu mu vardi

Yürüyüş ve squat hareketi rahîm kaslarını çalıştırıyor o da yumurta kalitesi demek ve vücutta yağ yakımı olur diye
Acaba hafif agirliklarla fitness yapmaya devam edilebilir mi onu arastircam ben hamileyken
Bu da super bi bilgi kuzum

Gunaydınlar sohbetler muhabbetler yenı okumayı bıtırdım gecmışı benı uyutup muhabbet ha bende eksı 100 çıktım dune gore yıne ac yattığım için tabı

Sen bir gecelik alırmışın damata afilli olanlardan gahgahgahgahhggh ceyize serince herkes sokkk bu kizi cabuk everin diyo herkesgahgahgahgahgaaahhh

Gecmis olsun canim menü hic olmamissss

Dur ben damat bohcamı anlatiyimm ımmmmhmmmmseyy hic bisi adama igne bile almadikbeni aldi sadece

Katiliyorum arkadasim ben az uyusam olur o enerjik olsun miskin olmasin yeter. Ve uyku hayati kapliyo bencedeee ama sen stresden mi cok erken kalkiyosun aksam erkenmi yatiyosun
Bende bilemedim şekerleme yapıyorum yatakta erken kalktım mı ... az uyumak güneşten önce uyanmakta güzel 12 yarım gibi uymuyorum genelde

Hayırdır genel mi yoksa canını sıkan bir şey mi var

Hahah aynı ben işte sabah 5-6 fiks
Nasıl toparladın sonra çocuk olunca mı
Ben gerçi okul açılınca yorulur uyurum diye düşünüyorum
Bilemedim ama bu düzende güzel uyanık oluyorum günün büyük bölümü

Onun icin en guzeli yürüyüş canim sen fazlasiyla yapiyosun bu aralar yürüyüşü
Hergün 20 dklık yürüyüş yapıyordum

Acaba hafif agirliklarla fitness yapmaya devam edilebilir mi onu arastircam ben hamileyken
Bu da super bi bilgi kuzum
Araştır bakalım benim bildiğim yoga yapılıyor plates yapılıyor videolarını izlemiştim

Ooo bu super olmus kizgahgahgahgahgahgaaaaahhh
Kahkihkoh akıma ayak uydurmak lazım

Granola mı yaptım kızlar kuru üzüm ve kuru kayısı hariç elmayı rende yaptım icine chia keten tohumu koydum çiğ fındık yulaf bal ekledim kuaföre gidiyorum orda kalorisini hesaplarım mis gibi koktu bu şekilde üstüne bitter eritip sürsem tadından yenmez sanırım

Bacaklar zor eriyo kuzum twist shape cok yardimci oldu bana bacak eritme konusunda
Kadinin biri halterlerle ağırlık çalışmış 9 ayina kadar o kadar yapmam tabi de 3 aydan sonra hafif agirlik çalışabilirim doktora sorup
Hadi gülek gahgahgahgahgah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…