- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.941
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Bu saattemi uyucaksinHoşuna gidiyi deaami gülme tarzim gahgahgahgah
Uyudum
Cok guzel afiyet olsun cnmKahvaltım bir yumurta ile maydonozlu yeşil omlet biraz peynir bir domates yarım acur biber
Ooohhh en iyilerini almışsın kız sende. Ben loreal aldim bakım setini. Parfümü jean paul gaultier aldim. Gerisi duruyoBen 1 tane vakko gomlek ve ipek kravat koymustum :)
Kol dugmesi almistim
Kemal tancadan deri ev terligi ama bildigin ayakkabi gibi cok siktir
Clinique erkek bakim urunleri
Pijama seti markasini animsayamadim tam neyir mi ne oyle bisey ama cok guzeller. Esim
Severk kullaniyor.
Ic camasiri pierre cardin idi
Fransiz bi marka after shave parfum birde armani parfum almistim.
Kuka tesbih
Aklima gelenler bunlar :)
Kendime terimugler aillen parfum. Lancome ve clinique makyaj malzemeleri, ipekyoldan kiyafetler, miss clairedan ic camasir saten gecelik sabahlik vs aldirmistim. (Esimle aldik ben sectim)
Bohcadaki herseyi kullandik. Hepsi guzeldi :)
ayy InsAllah canimmmBence super bi fark canim 8 kiloherkesler bizim gelin ne guzel zayiflamis dicik
Sağol canımCok guzel afiyet olsun cnm
Ben yorganin altındayımBugun yıne sıcak ya erıyoruz sıcaktan
Yuh halter ile mi ben poşet taşımaya korkarım spor falan diyorum ya benden çok çekeceklerBacaklar zor eriyo kuzum twist shape cok yardimci oldu bana bacak eritme konusunda
Kadinin biri halterlerle ağırlık çalışmış 9 ayina kadaro kadar yapmam tabi de 3 aydan sonra hafif agirlik çalışabilirim doktora sorup
Hadi gülek gahgahgahgahgah
Düğün hazırlığı derdindeyim... sezon yarın açılıyor malesef ... çeyiz boş gerçekten allah mutluluk versinHerkese merhaba kızlar sabah günaydın msj attım ama malesef gitmemiş nasılsınız bu arada ben düne göre çok daha iyiyim yorumlara çok güldüm kocalarının sizin gibi fıstıkları almış çeyizi ne yapsınlarRabbim ömür boyu tatlı dil güler yüz saygı sevgi nasip etsin çeyiz falan hepsi boş
Günaydın canım amin cümlemize nasip etsin inşallah ♡ çeyiz boş iş ama beklenti büyükHerkese merhaba kızlar sabah günaydın msj attım ama malesef gitmemiş nasılsınız bu arada ben düne göre çok daha iyiyim yorumlara çok güldüm kocalarının sizin gibi fıstıkları almış çeyizi ne yapsınlarRabbim ömür boyu tatlı dil güler yüz saygı sevgi nasip etsin çeyiz falan hepsi boş
Beklenti büyük ama ne kadar çok çeyiz götürsen de gün gelir ne getirdinki denirGünaydın canım amin cümlemize nasip etsin inşallah ♡ çeyiz boş iş ama beklenti büyükahhaha
Dimi oyle drniliyor genelde. Yok canım ben gerçekten kullanabileceğim şeyleri alicam. Illa süslü olsun diye biton para verilecek gerek yok bitane alırım iyi alırım ama kullanışlı olur. Benim evime Allahtan ilk girdiğimde gelrmicekler yurtdışında olacağımız icin. Yoksa herşeyine karısırlardi. Düzenini kuriyim öyle ziyaretime gelirlerBeklenti büyük ama ne kadar çok çeyiz götürsen de gün gelir ne getirdinki deniro yüzden fazla takmayın
Nolduuu kiiizAy ben çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?