Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ooohhh en iyilerini almışsın kız sende. Ben loreal aldim bakım setini. Parfümü jean paul gaultier aldim. Gerisi duruyo ayy bende alien kullanıyorum ama koyu renkli olanı en sevdiğim banada çok yakışmıyo kol düğmeleri bende yaptiricam ısminin basharfleriyle. Tetkiklere bakiyim netden. Gitsin alsın kendine bana verir bende bohçaya koyarımevet karadenizliyim bu arada♡

Herkese merhaba kızlar sabah günaydın msj attım ama malesef gitmemiş nasılsınız bu arada ben düne göre çok daha iyiyim yorumlara çok güldüm kocalarının sizin gibi fıstıkları almış çeyizi ne yapsınlar Rabbim ömür boyu tatlı dil güler yüz saygı sevgi nasip etsin çeyiz falan hepsi boş

Yuh halter ile mi ben poşet taşımaya korkarım spor falan diyorum ya benden çok çekecekler hafif ağırlık birde doğuma yardımcı hareketler çok iyi olur bence ...
Hep beraber gülelim kihkihkahkahkohkoh gah gahhh aayy çok güldüm

Düğün hazırlığı derdindeyim... sezon yarın açılıyor malesef ... çeyiz boş gerçekten allah mutluluk versin

Günaydın canım amin cümlemize nasip etsin inşallah ♡ çeyiz boş iş ama beklenti büyük ahhaha

Beklenti büyük ama ne kadar çok çeyiz götürsen de gün gelir ne getirdinki denir o yüzden fazla takmayın
Dimi oyle drniliyor genelde. Yok canım ben gerçekten kullanabileceğim şeyleri alicam. Illa süslü olsun diye biton para verilecek gerek yok bitane alırım iyi alırım ama kullanışlı olur. Benim evime Allahtan ilk girdiğimde gelrmicekler yurtdışında olacağımız icin. Yoksa herşeyine karısırlardi. Düzenini kuriyim öyle ziyaretime gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…