- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.021
Kremali lezzeti veriyo dimi ... ay doymak bilmedim bugünMutlaka denemelisin canım çok hafif oluyor böyle kremalı gibi ama hafif
Sen de mi labnecisin ... kalorisi iyiymiş yaBenim aldığım labnenin 100 gr mı 194 kaloriydi sanırım hatta kalorisi az diye onu alıyordumbende pek severim labne
Kesin denerim makarna yaparım labneli mantarlıKalorisine baktim da azmiş bence diyete uygun bi corba kasigi 30 kaloriymis
Yine mi tutmadı***haftalık hedefler***(04.08-11
@Buki_89 =>67,7 - 66,970.0 (100 la kacmis )
@Vanillav =>68,1 => 67,166.8
@denetim =>69,80=>68.9069.2
@keptinn =>55.1=>53
SekerPancarii : 54.8=>53.8 53.7
@KUBAR =>
@lilipit =>81.8=>80.580.6 (100 gr kacti )
@suskunprenses =>
@yildizlariyakalamak => 69.0=>67.567.0
@Blacksee55 =>72.9=>7272.3
Nilar =>67.4 -66.9 66.6
Ayy ben niye 70 gordum ki onu***haftalık hedefler***(11-18 cuma)
@Buki_89 => 67.0 - 66.0
@Vanillav =>66.8
@denetim => 69.2
@keptinn =>55.?
SekerPancarii : => 53.7- 52.9
@KUBAR =>?
@lilipit => 80.6
@suskunprenses =>?
@yildizlariyakalamak => 67.0
@Blacksee55 => 72.3
Nilar
KizSekerPancarii beni 70 kilo yapmissin düzeltim:))))
Ama hedeflere bakiyoz ya tuttu mu tutmadi mi diye mecbur tokatlicam***haftalık hedefler***(11-18 cuma)
@Buki_89 => 70.0
@Vanillav =>66.8
@denetim => 69.2
@keptinn =>55.?
SekerPancarii : => 53.7- 52.9
@KUBAR =>?
@lilipit => 80.6
@suskunprenses =>?
@yildizlariyakalamak => 67.0
@Blacksee55 => 72.3 => 71.0
Nilar => 66.6
Evet kizlar simdi öbür cumaya kac kilo hedefliyosunuz yazin bakalim
SekerPancarii canım aşkolsun ya ben yattigim yerden verdim o kiloları
Merci sekerimAma hedeflere bakiyoz ya tuttu mu tutmadi mi diye mecbur tokatlicamyoksa super kilo verdin bebeğimmm
Ayy he kremali gibim oliyooooKremali lezzeti veriyo dimi ... ay doymak bilmedim bugün
Sen de mi labnecisin ... kalorisi iyiymiş ya
Kesin denerim makarna yaparım labneli mantarlı
Yine mi tutmadi
Tabiki canim hosgeldinSelam arkadaşlar. Yillar once diyet sporla 25 kilo vermistim. 2 çocuktan sonra özellikle 2.ci hamileligimde sorunlu gecti. Yatarak ve hormon ilaçlariyla kilo aldim. Düzenli sporla veriyorum ama yarim yamalak 2 yaramaz oglanla illa yarida kaliyor. Tekrar zayiflama topiklerine girersem arkadas destegiyle tekrar basaririm diye ümit ediyorum. Benide araniza alirmisiniz.
Hahahah unutmamış valla kriz geldi adet sancılarım portledi
Bende oda yoktuHahahah unutmamış valla kriz geldi adet sancılarım portledidurduramıyorum kendimi düzgün yemek yemedim bugün özellikle kahvaltı kötüydü bugün ondan sanırım
50 gram verim belki yemem bile koklarım sadeceAyy he kremali gibim oliyooooaccik yi ama 3 kasik en fazla
Bu da gol degilregl haftandi bu cumaya daha cok gider
Hoş geldin tatlımSelam arkadaşlar. Yillar once diyet sporla 25 kilo vermistim. 2 çocuktan sonra özellikle 2.ci hamileligimde sorunlu gecti. Yatarak ve hormon ilaçlariyla kilo aldim. Düzenli sporla veriyorum ama yarim yamalak 2 yaramaz oglanla illa yarida kaliyor. Tekrar zayiflama topiklerine girersem arkadas destegiyle tekrar basaririm diye ümit ediyorum. Benide araniza alirmisiniz.
Selam HosgeldiiiinSelam arkadaşlar. Yillar once diyet sporla 25 kilo vermistim. 2 çocuktan sonra özellikle 2.ci hamileligimde sorunlu gecti. Yatarak ve hormon ilaçlariyla kilo aldim. Düzenli sporla veriyorum ama yarim yamalak 2 yaramaz oglanla illa yarida kaliyor. Tekrar zayiflama topiklerine girersem arkadas destegiyle tekrar basaririm diye ümit ediyorum. Benide araniza alirmisiniz.
Fasulya yaptım belki yerim .. eşim aradı yine yürüyüş var bugün allahım sana geliyorumBende oda yoktubende salata yiyorum şuan yoksa saldırıya geçicem ahahah unutmam ben
Soyle enisteye ufak ufak adimlar atsinFasulya yaptım belki yerim .. eşim aradı yine yürüyüş var bugün allahım sana geliyorum
Taneyle yiyomussun sen 7 tane yidim gaptanim diyomusun50 gram verim belki yemem bile koklarım sadece...
Inşallah ya çok çok gitsin geri gelmesin
Ahahahha iyi takti esin yuruyuse sen baya verecen bence bu haftaFasulya yaptım belki yerim .. eşim aradı yine yürüyüş var bugün allahım sana geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?