Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tekrar basaracagina inaniyorum. Peki eskiden zayifladiginda kosu bandin varmiydi? Cok faydasini gordum diyebilirmisin
Evet canim eskidende diyetisyene gidiyordum gün aşırı 45 dakika 1 saat arasi sporla 6 ayda 25 kilo vermistim. Illa kosu bandi sart degil eliptik filanda olur yeterki kardiyo yapabilecegin bisey olsun sokakta yürüyüs bile olur yani

Tamam canim ozaman kurallari oku deneme suresine giriyorsun ilk once. Burda kalici olursan eminimki azminle verebilirsin.
evet tabi bende hic sifir spor yapmadan 22 kg verdim ama sorma amacim gercekten faydasini gordunmu skilastiriyomu diye evde cok esya sevmem sirf oyuzden alsammi almasammi aylardir aklimda :) ondan sordum

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm kizlar isleri bitirdim kizim da yatti 8 bucukda biraz oyuncak topladim simdi bi kahve icip enerji toplucam bi kac da fistik yiyom spor yapcam
Selam canım bende iki tane bonibon yedim çayımın yanında

evet tabi bende hic sifir spor yapmadan 22 kg verdim ama sorma amacim gercekten faydasini gordunmu diye evde cok esya sevmem sirf oyuzden alsammi almasammi aylardir aklimda :) ondan sordum
düzenli yaparsan çok iyi canim hem yerin varsa al benim arkadaşım yemeden kesmedi sadece her sabah uyandığında ac karnına cardio ile çok zayıfladı. Bi ben beceremedim

Suan yer varda tasinma planim var %50 dusuncem oyuzden almiyorum birazda

belgesel kanalinda cimrilerin programi var bilirsiniz belki. Ayyyyyy bi kadin var resmeeeen izlerkeeeeen delirdik kadina esime de izlettim sinir olduk ailecek ama cok hosuma gitti ya hem sinir oldum hem guldum kadina izleyin paralari savurmayinn ozellikle ben

Bende pembe akinti sonrasi adet olmadim yerlesme kanamasi mi diye dusunmekten alıkoyamiyorum kendimi muhtemelen yarin olurum ama yine aklina geliyo insaninilk denemeden olur mu bilemiycimhayir ossun
İsmimin altina spor gurusu prof dohtoh yaşam koçu 14. Takim Kaptani mi yazsam ki
Aman kuzum sakatlanma cok kosma ısın once

Ama yumrtlama zamanindami oldu denk geldimi yani

Bunu benim izlemem gerek birde amerikada kuponlarla alışveriş yapıyorlar onu gordunuzmu. 2 aylık alışveriş yapıyorlar üstüne para alıyorlar kuponları götürünce

Ben menümü paylaştım canim

O zmaan iki bonibona iki tohat yicen kaçıs yoh
Bende her sabah aç karnina cardio yapiyom ama hic zayiflamiyomneden ki hemde 1 saat yememe dikkat etmezsem kilo aliyom asla kilo bile koruyamiyom

Tesekkurler. Yok yarismadim ama 60-69 zayiflama topigindeydim 6 sene once cokta guzel zayiflamistim
O zaman hosgeldin takimimiza canimmm ben takim kaptani @ParteMoralll ve kaptinn da kaptan yardimcilarimiz ilk sayfada kurallarimiz var orayi okursun canim zaten burda takıldıkca ogrenirsin kurallari iyce bende ilk zayiflarken 60-69 topigindeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…