- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.061
Evet canim eskidende diyetisyene gidiyordum gün aşırı 45 dakika 1 saat arasi sporla 6 ayda 25 kilo vermistim. Illa kosu bandi sart degil eliptik filanda olur yeterki kardiyo yapabilecegin bisey olsun sokakta yürüyüs bile olur yaniTekrar basaracagina inaniyorum. Peki eskiden zayifladiginda kosu bandin varmiydi? Cok faydasini gordum diyebilirmisin
Tamam canim ozaman kurallari oku deneme suresine giriyorsun ilk once. Burda kalici olursan eminimki azminle verebilirsin.Yok alinmam zaten alinacak durumda degilim 90 kilo olmusum daha neyime alinacagimki bende disiplinliyimdir ama iste insan tek basina basaramayabiliyo. Grupla arkadasla bence daha iyi. Aslinda benim zayiflama 1.ci hedefim. Zayifladiktan sonra karın gerdirme ameliyati olacagim. Ama önce zayiflamam lazim
evet tabi bende hic sifir spor yapmadan 22 kg verdim ama sorma amacim gercekten faydasini gordunmu skilastiriyomu diye evde cok esya sevmem sirf oyuzden alsammi almasammi aylardir aklimda :) ondan sordumEvet canim eskidende diyetisyene gidiyordum gün aşırı 45 dakika 1 saat arasi sporla 6 ayda 25 kilo vermistim. Illa kosu bandi sart degil eliptik filanda olur yeterki kardiyo yapabilecegin bisey olsun sokakta yürüyüs bile olur yani
Selam canım bende iki tane bonibon yedimSlm kizlar isleri bitirdim kizim da yatti 8 bucukdabiraz oyuncak topladim simdi bi kahve icip enerji toplucam bi kac da fistik yiyom spor yapcam
düzenli yaparsan çok iyi canim hem yerin varsa al benim arkadaşım yemeden kesmedi sadece her sabah uyandığında ac karnına cardio ile çok zayıfladı. Bi ben beceremedimevet tabi bende hic sifir spor yapmadan 22 kg verdim ama sorma amacim gercekten faydasini gordunmu diye evde cok esya sevmem sirf oyuzden alsammi almasammi aylardir aklimda :) ondan sordum
Hosgeldin bebekimmSlm kizlar isleri bitirdim kizim da yatti 8 bucukdabiraz oyuncak topladim simdi bi kahve icip enerji toplucam bi kac da fistik yiyom spor yapcam
Suan yer varda tasinma planim var %50 dusuncem oyuzden almiyorum birazdaSelam canım bende iki tane bonibon yedimçayımın yanında
düzenli yaparsan çok iyi canim hem yerin varsa al benim arkadaşım yemeden kesmedi sadece her sabah uyandığında ac karnına cardio ile çok zayıfladı. Bi ben beceremedim
Bende pembe akinti sonrasi adet olmadim yerlesme kanamasi mi diye dusunmekten alıkoyamiyorum kendimiBahanede kabul etmiyor nasil aska geldiyse
Hareketlenme var ama olmadım umarım olurum da rahatlarım içtiğime deysin ilacı..
Bugünden sonra tırsıyorum makarnayı yemeye3 tanede anlasak gaptanim
Senden iyi yaşam koçu olur hee
Geç oldu bu takması sırf saglam kilo vereyim diye kendimi zorluyorum sakatlandım dersrm şaşırmayın
Ama yumrtlama zamanindami oldu denk geldimi yaniBende pembe akinti sonrasi adet olmadim yerlesme kanamasi mi diye dusunmekten alıkoyamiyorum kendimimuhtemelen yarin olurum ama yine aklina geliyo insanin ilk denemeden olur mu bilemiycim hayir ossun
İsmimin altina spor gurusu prof dohtoh yaşam koçu 14. Takim Kaptani mi yazsam ki
Aman kuzum sakatlanma cok kosma ısın once
Bunu benim izlemem gerekbelgesel kanalinda cimrilerin programi var bilirsiniz belki. Ayyyyyy bi kadin var resmeeeen izlerkeeeeen delirdik kadinaesime de izlettim sinir olduk ailecek ama cok hosuma gitti ya hem sinir oldum hem guldum kadina izleyin paralari savurmayinn ozellikle ben
Yoh valla denk gelmediAma yumrtlama zamanindami oldu denk geldimi yani
O zmaan iki bonibona iki tohat yicen kaçıs yohSelam canım bende iki tane bonibon yedimçayımın yanında
düzenli yaparsan çok iyi canim hem yerin varsa al benim arkadaşım yemeden kesmedi sadece her sabah uyandığında ac karnına cardio ile çok zayıfladı. Bi ben beceremedim
Hosgeldin bebekimm
AtayimmiBunu benim izlemem gerekbirde amerikada kuponlarla alışveriş yapıyorlar onu gordunuzmu. 2 aylık alışveriş yapıyorlar üstüne para alıyorlar kuponları götürünce
Ben menümü paylaştım canim
O zaman hosgeldin takimimiza canimmm ben takim kaptani @ParteMoralll veTesekkurler. Yok yarismadim ama 60-69 zayiflama topigindeydim 6 sene once cokta guzel zayiflamistim
Kismet ozaman ne diyeeekYoh valla denk gelmediadetten 1 hafta oncesiydi ama yine de geliyo ahlima
Yarin da olmazsam ortaliklari yikarim burda ahahahahahhahahahahKismet ozaman ne diyeeek
Yarin da olmazsam ortaliklari yikarim burda ahahahahahhahahahahdelirdim
Bu aksam niye kimseeee yooook menuleeeeerr nerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?