Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Soyle enisteye ufak ufak adimlar atsin
Bahanede kabul etmiyor nasil aska geldiyse

Taneyle yiyomussun sen 7 tane yidim gaptanim diyomusungahgahgahgahgaaahhh
Aminnn kuzum regl oldun mu kiz
Hareketlenme var ama olmadım umarım olurum da rahatlarım içtiğime deysin ilacı..
Bugünden sonra tırsıyorum makarnayı yemeye 3 tanede anlasak gaptanim
Senden iyi yaşam koçu olur hee

Ahahahha iyi takti esin yuruyuse sen baya verecen bence bu hafta
Geç oldu bu takması sırf saglam kilo vereyim diye kendimi zorluyorum sakatlandım dersrm şaşırmayın

]İşte emziren annenin günlük menüsü...

* bugun de denize gittik. Sacmalik otesi bir menu oldu ara ogun falan yapamadim

Sabah 08:00 kahvaltı

Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet siyah zeytin Salatalik, domates ve kil biber, kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek, 2 tane telli peynir

Ara ogun 10:30

Hazirlanip evden ciktik yiyemedim

Oglen 12:00

3 dilim borek, telli peynir, zeytin, domates, salatalik, kil biber

Ara öğün 15:00

Yapamadim denizdeydik. Bol su ictim

Aksam 17:00

1 tabak kabak yemegi
1 domates
3-4 tane kil biber
Yarim salatalik
1 dilim ekmek

Ara ogun 21:15

Ben bugun çok açım. Börek yemek zorunda kaldım. napcam bılmıyrm. Nasıl bir ata oğun yapsam

Cuma kilo:80.6
Güncel kilo: 80.6
Haftalık hedef: -1100
Hedefe kalan: -1100

İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Toplam kayip: 4.300
Ana hedefe kalan: 7.600

Merhaba hos geldın
Bnmde ıkı oglum var. 33 ve 2 aylıklar
Hedef kılon nedır?

Hafif bi corba ye canım o cabuk doyuruyo. Kizlar labne labne dedi bende su kalorisiz makarnamdan yaptim labneli

Gec kahvaltim
Yataktan kalkamadım

Ögle yemeği
3 köfte büyük
1 tabak yeşil salata

Ara öğün
Yok

Akşam yemeği
100 gr. makarna 6 kalorilik olan
Labneli ve maydanozlu
1 tabak yeşil salata

Ara
5 Hurma

Gün içinde 2 ltr su

Bugün gece çalışmalıyım kızlar raporum düne kadardi. Neyse 1 günlük. Sonra yine 3 gün evdeyim

Kizlar bu aksam meteor yagmuru varmis. Bende izlemeye caliscam istanbulda isiklardan ne kadar yakalarsam. Ama daha sakin sehirdekiler daha cok yakalar soyliyim dedim

SchonerDuft sekerim ilgi alanimiz

Merhaba hos geldın
Bnmde ıkı oglum var. 33 ve 2 aylıklar
Hedef kılon nedır?
Aslında 55 ama ilk hedefim 70 şuan. Zira 170 boyunda şuanda 90 kiloyum. Söylemeye utaniyorum ama gerćek bu. Bukadar kilo almamda cocuklarin etkisi büyük biri 1 buçuk digeri 5 buçuk yasinda 2 oglum var cok yaramazlar sürekli tepemde ufaklik sürekli mizmiz devamli ilgi istiyor. Onlara bakmaktan kendimi iyice unuttum. Ama zaman gelip geciyo yaşim 34 oldu. Tekrar silkelenip kendime geleyim dedim. Koşu bandimda var aksam 22 de cocuklari uyutup kosu bandinda 80-90 dakika koşuyorum bunu düzenli yaparsam sorun yokta işte yapamiyorum ihmal ediyorum. Ondan tekrar zayiflama topigine girdim destek için disiplin için

Tekrar basaracagina inaniyorum. Peki eskiden zayifladiginda kosu bandin varmiydi? Cok faydasini gordum diyebilirmisin

Ayrica burda disiplin baya mevcut bazen kaptanlar olarak ozellikle ben biraz daha baski yapiyorum genel kurallara ve disipline uyabilecek sozlere alinmayacaksan. Kapimiz sonuna kadar acik.

Ayrica burda disiplin baya mevcut bazen kaptanlar olarak ozellikle ben biraz daha baski yapiyorum genel kurallara ve disipline uyabilecek sozlere alinmayacaksan. Kapimiz sonuna kadar acik.
Yok alinmam zaten alinacak durumda degilim 90 kilo olmusum daha neyime alinacagimki bende disiplinliyimdir ama iste insan tek basina basaramayabiliyo. Grupla arkadasla bence daha iyi. Aslinda benim zayiflama 1.ci hedefim. Zayifladiktan sonra karın gerdirme ameliyati olacagim. Ama önce zayiflamam lazim

Cocuklar cok bunaltiyo beni. Kücük surekli üzerimde hicbiseyle ilgilenmemi istemiyor sadece. Simdi bile telefonuma vuruyor birakayim onla ilgileneyim o da miz miz nazlansin. Neyseki buyük oglum bu sene anaokuluna baslayacak insallah rahatlayacagim diye umut ediyorum. Yaramazliklariyla biktirdilar. Hergün evde bisey kirilip dökülüyo. Geçen kış sıkıntıdan zona oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…