- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.041
Bahanede kabul etmiyor nasil aska geldiyseSoyle enisteye ufak ufak adimlar atsin
Hareketlenme var ama olmadım umarım olurum da rahatlarım içtiğime deysin ilacı..Taneyle yiyomussun sen 7 tane yidim gaptanim diyomusungahgahgahgahgaaahhh
Aminnn kuzumregl oldun mu kiz
Geç oldu bu takması sırf saglam kilo vereyim diye kendimi zorluyorum sakatlandım dersrm şaşırmayınAhahahha iyi takti esin yuruyuse sen baya verecen bence bu hafta
Hee çok severim labneyi de bayağıdır yemiyordum yerın alayım da bir şeyler yaparım illa kiKremali lezzeti veriyo dimi ... ay doymak bilmedim bugün
Sen de mi labnecisin ... kalorisi iyiymiş ya
Kesin denerim makarna yaparım labneli mantarlı
Yine mi tutmadı
Hedefinj yakalayan arkadaslarimi tebrik ederimmm***haftalık hedefler***(04.08-11
@Buki_89 =>67,7 - 66,970.0 (100 la kacmis )
@Vanillav =>68,1 => 67,166.8
@denetim =>69,80=>68.9069.2
@keptinn =>55.1=>53
SekerPancarii : 54.8=>53.8 53.7
@KUBAR =>
@lilipit =>81.8=>80.580.6 (100 gr kacti )
@suskunprenses =>
@yildizlariyakalamak => 69.0=>67.567.0
@Blacksee55 =>72.9=>7272.3
Nilar =>67.4 -66.9 66.6
Merhaba hos geldınSelam arkadaşlar. Yillar once diyet sporla 25 kilo vermistim. 2 çocuktan sonra özellikle 2.ci hamileligimde sorunlu gecti. Yatarak ve hormon ilaçlariyla kilo aldim. Düzenli sporla veriyorum ama yarim yamalak 2 yaramaz oglanla illa yarida kaliyor. Tekrar zayiflama topiklerine girersem arkadas destegiyle tekrar basaririm diye ümit ediyorum. Benide araniza alirmisiniz.
BnmdeSen azdan biraz fazla yeokadar koşturuyorsun enerji lazım sekerim. Birde labne diyip durma canım cekiyooo
Bnm oglumda labneden baska peynır yemezLabneye taktim ya herseye katacam gayrigahgahgahgahgaaaahhhhhhh
Hafif bi corba ye canım o cabuk doyuruyo. Kizlar labne labne dedi bende su kalorisiz makarnamdan yaptim labneli]İşte emziren annenin günlük menüsü...
* bugun de denize gittik. Sacmalik otesi bir menu olduara ogun falan yapamadim
Sabah 08:00 kahvaltı
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet siyah zeytin Salatalik, domates ve kil biber, kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek, 2 tane telli peynir
Ara ogun 10:30
Hazirlanip evden ciktik yiyemedim
Oglen 12:00
3 dilim borek, telli peynir, zeytin, domates, salatalik, kil biber
Ara öğün 15:00
Yapamadim denizdeydik. Bol su ictim
Aksam 17:00
1 tabak kabak yemegi
1 domates
3-4 tane kil biber
Yarim salatalik
1 dilim ekmek
Ara ogun 21:15
Ben bugun çok açım. Börek yemek zorunda kaldım.napcam bılmıyrm. Nasıl bir ata oğun yapsam
Cuma kilo:80.6
Güncel kilo: 80.6
Haftalık hedef: -1100
Hedefe kalan: -1100
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Toplam kayip: 4.300
Ana hedefe kalan: 7.600
Tesekkurler. Yok yarismadim ama 60-69 zayiflama topigindeydim 6 sene once cokta guzel zayiflamistimTabiki canim hosgeldindaha once baska bir takimda yaristin mi
Aslında 55 ama ilk hedefim 70 şuan. Zira 170 boyunda şuanda 90 kiloyum. Söylemeye utaniyorum ama gerćek bu. Bukadar kilo almamda cocuklarin etkisi büyük biri 1 buçuk digeri 5 buçuk yasinda 2 oglum var cok yaramazlar sürekli tepemde ufaklik sürekli mizmiz devamli ilgi istiyor. Onlara bakmaktan kendimi iyice unuttum. Ama zaman gelip geciyo yaşim 34 oldu. Tekrar silkelenip kendime geleyim dedim. Koşu bandimda var aksam 22 de cocuklari uyutup kosu bandinda 80-90 dakika koşuyorum bunu düzenli yaparsam sorun yokta işte yapamiyorum ihmal ediyorum. Ondan tekrar zayiflama topigine girdim destek için disiplin içinMerhaba hos geldın
Bnmde ıkı oglum var. 33 ve 2 aylıklar
Hedef kılon nedır?
Hosgeldin canimTesekkurler. Yok yarismadim ama 60-69 zayiflama topigindeydim 6 sene once cokta guzel zayiflamistim
Tekrar basaracagina inaniyorum. Peki eskiden zayifladiginda kosu bandin varmiydi? Cok faydasini gordum diyebilirmisinAslında 55 ama ilk hedefim 70 şuan. Zira 170 boyunda şuanda 90 kiloyum. Söylemeye utaniyorum ama gerćek bu. Bukadar kilo almamda cocuklarin etkisi büyük biri 1 buçuk digeri 5 buçuk yasinda 2 oglum var cok yaramazlar sürekli tepemde ufaklik sürekli mizmiz devamli ilgi istiyor. Onlara bakmaktan kendimi iyice unuttum. Ama zaman gelip geciyo yaşim 34 oldu. Tekrar silkelenip kendime geleyim dedim. Koşu bandimda var aksam 22 de cocuklari uyutup kosu bandinda 80-90 dakika koşuyorum bunu düzenli yaparsam sorun yokta işte yapamiyorum ihmal ediyorum. Ondan tekrar zayiflama topigine girdim destek için disiplin için
Ayrica burda disiplin baya mevcut bazen kaptanlar olarak ozellikle ben biraz daha baski yapiyorum genel kurallara ve disipline uyabilecek sozlere alinmayacaksan. Kapimiz sonuna kadar acik.Aslında 55 ama ilk hedefim 70 şuan. Zira 170 boyunda şuanda 90 kiloyum. Söylemeye utaniyorum ama gerćek bu. Bukadar kilo almamda cocuklarin etkisi büyük biri 1 buçuk digeri 5 buçuk yasinda 2 oglum var cok yaramazlar sürekli tepemde ufaklik sürekli mizmiz devamli ilgi istiyor. Onlara bakmaktan kendimi iyice unuttum. Ama zaman gelip geciyo yaşim 34 oldu. Tekrar silkelenip kendime geleyim dedim. Koşu bandimda var aksam 22 de cocuklari uyutup kosu bandinda 80-90 dakika koşuyorum bunu düzenli yaparsam sorun yokta işte yapamiyorum ihmal ediyorum. Ondan tekrar zayiflama topigine girdim destek için disiplin için
Hoşbulduk canim. Arkadaslarla insan daha motive oluyor sohpet muhabbet insan motivasyonunu hiç kaybetmiyorHosgeldin canim
Yok alinmam zaten alinacak durumda degilim 90 kilo olmusum daha neyime alinacagimki bende disiplinliyimdir ama iste insan tek basina basaramayabiliyo. Grupla arkadasla bence daha iyi. Aslinda benim zayiflama 1.ci hedefim. Zayifladiktan sonra karın gerdirme ameliyati olacagim. Ama önce zayiflamam lazimAyrica burda disiplin baya mevcut bazen kaptanlar olarak ozellikle ben biraz daha baski yapiyorum genel kurallara ve disipline uyabilecek sozlere alinmayacaksan. Kapimiz sonuna kadar acik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?