- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.821
Çok tşk ederim canım bu hepimizi başarısı bana göre bundan sonrada elimden geleni yine yapıcam inş durmak yok yola devambir cuma daha atlattik
Haftaya daha iyi olacak insallah
Biraz menulere yapilan yorumlari katilastiralim
Esnek davrandik galiba ya da hatali uygulama yaptik
Gulumse24 seni tebrik ediyrm
Bu haftada senden iyi sonuclar gelecegini dusunuyorym
Benım hevesım kaçtı ya hemenbir cuma daha atlattik
Haftaya daha iyi olacak insallah
Biraz menulere yapilan yorumlari katilastiralim
Esnek davrandik galiba ya da hatali uygulama yaptik
Gulumse24 seni tebrik ediyrm
Bu haftada senden iyi sonuclar gelecegini dusunuyorym
Canim süpersin tebrikler. Hedefini bence 70 e çek basaracaksin beraber yapacagiz. 70 de süper olursun sen.Çok tşk ederim canım bu hepimizi başarısı bana göre bundan sonrada elimden geleni yine yapıcam inş durmak yok yola devam
Tatlim kacmasinBenım hevesım kaçtı ya hemen
Canim süpersin tebrikler. Hedefini bence 70 e çek basaracaksin beraber yapacagiz. 70 de süper olursun sen.Çok tşk ederim canım bu hepimizi başarısı bana göre bundan sonrada elimden geleni yine yapıcam inş durmak yok yola devam
Evet cnmÇok tşk ederim canım bu hepimizi başarısı bana göre bundan sonrada elimden geleni yine yapıcam inş durmak yok yola devam
InsAllah lilimmEvet cnm
Kilolu olmak cok kotu birsey, oyle cok dezavantaji var ki
Zayif ve guzel olmak bizim elimizde
Bingil yag tulumu olmak yok
Fitt bakimlii olcaz
Gorecegız artıkTatlim kacmasin
Hirslanalimm
Kati olalim bu hafta
Elestirelin gordugumuz yanlislari
Spor yapmaya calisalim
Gider cabuk onemli olan oturmamasi
Hareket lazim, durtelim onu, insin asagii
Evet cnm
Fitt bakimlii olcaz
Oooo hosgeldinizkesinlikleeee
bi hafta kilo veremedik diye heves mi kaçarmişşş
Himmmm belliiiiiii belliiimolamı biraz uzun tuttumdu
Kaçmasınmı nebılım alışkın değilim ac durup kılo vermemye belkı bırden gıder gorcezkesinlikleeee
bi hafta kilo veremedik diye heves mi kaçarmişşş
Tşk ederim canım 80gelim 70 neden olmasın derim ama eşim 80sana ideal kemiklerin kalın sana zayıflık yakışmaz sarkma yapar diyo sanki kıskançlık seziyorum akşam zorla çikolata yedirmeye çalıştı yemedimCanim süpersin tebrikler. Hedefini bence 70 e çek basaracaksin beraber yapacagiz. 70 de süper olursun sen.
Himmmm belliiiiiii belliii
aynen bibiğiim birden giderr regl öncesindeysn ödemdir spor cok yaptıysan o da ödem yapar ödemdir o ödem vermişsindir sen kesinKaçmasınmı nebılım alışkın değilim ac durup kılo vermemye belkı bırden gıder gorcez
Ben kendimi hiç zayıf görmedim ilk okul 5sınıfta 54kiloydum hatırlıyorum bizde genetik zayıf yok maşallah ama ben tabutu yıkım inşEvet cnm
Fitt bakimlii olcaz
Boyun kaç canım yakışır tabı neden yakışmasın. Zayıfladıkça kuculuyor insanTşk ederim canım 80gelim 70 neden olmasın derim ama eşim 80sana ideal kemiklerin kalın sana zayıflık yakışmaz sarkma yapar diyo sanki kıskançlık seziyorum akşam zorla çikolata yedirmeye çalıştı yemedimbune azim diyo
Ay ne odemmış busen ne ediyon bn bugün coh sıkıldım yaaaa
aynen bibiğiim birden giderr regl öncesindeysn ödemdir spor cok yaptıysan o da ödem yapar ödemdir o ödem vermişsindir sen kesin
1.68Boyun kaç canım yakışır tabı neden yakışmasın. Zayıfladıkça kuculuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?