- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.841
sagol tatlimTamam kuzum ekliyorum ben sen isine bak
Kizimla ugrasiom aksam gidiyorm pazara kadar yohum terk edioz evisen ne ediyon bn bugün coh sıkıldım yaaaa
aynen bibiğiim birden giderr regl öncesindeysn ödemdir spor cok yaptıysan o da ödem yapar ödemdir o ödem vermişsindir sen kesin
İsveç detoks felan karıştırdım ya cnm ben bi ara diğer türlü bu kadar veremezdim herhaldesuskunprenses senle ayni gun basladik sen sanirim su ana kadar 5100 gr verdin bende 5000 gr verdim
24 temmuzdan bu yana gayet guzel
Seni de kendimide tebrik
Teşekkürler inşallah hedeflerimiz e ulaşırızKizlarrrr kilo verenleri tebrik ediyorummmm
haftaya daha guzel eksilere insallah
Buki_89 @lilipit @Blacksee55 suskunprenses @yildizlariyakalamak @hugocuk
Sabit kalanlara selamlar
@VanillavSchonerDuft @Nilar
DUkan birasına başlayalım bence grupca etkili olacagını düşünüyorumTatlim kacmasin
Hirslanalimm
Kati olalim bu hafta
Elestirelin gordugumuz yanlislari
Spor yapmaya calisalim
Gider cabuk onemli olan oturmamasi
Hareket lazim, durtelim onu, insin asagii
Kız dört çok değilmi ben iki tane ile yapıyorumNormalde Regl ilk günü leke gelirdi bugün direk Regl başladı sporun faydası oldu sanırım birde yeşil çayın dukan birasına 4paket sallama yeşil çay atıyorum acayip bagırsakları çalıştırıyor karnımdan tuhaf sesler geliyo
evet kesin uyku yapmştr oysa ki biz masumuz hepAy ne odemmış buaynen gıder gıder cok uyudum uykumu kılo yaptı acep
kilolar gittikce vücut normale dönüüpp sağlığın düzenin yerine gelicekkkNormalde Regl ilk günü leke gelirdi bugün direk Regl başladı sporun faydası oldu sanırım birde yeşil çayın dukan birasına 4paket sallama yeşil çay atıyorum acayip bagırsakları çalıştırıyor karnımdan tuhaf sesler geliyo
nere gidiyonKizimla ugrasiom aksam gidiyorm pazara kadar yohum terk edioz evi
Saglıgımda bi problem yok canım adetlerim düzenli hormonlarım şeker tansiyon kolesterol hepsi normal hamdolsun ama vücudum şekle girecek buna seviniyorumevet kesin uyku yapmştr oysa ki biz masumuz hepgeçer bi kaç güne kuzu ödem değilse de bu hafta eminim güzel kilo verirsin
kilolar gittikce vücut normale dönüüpp sağlığın düzenin yerine gelicekkk
nere gidiyonben evimde oturmak istiyom artık yaa hafta sonu cıkmıcam yetti
Tarifte iki tutam yazıyo bende sallama oldugu için 4atim dedim neyse 3e indirim o zaman ama alıştım içiliyor ben limonu sıkınca limonu içine atıyom sürahinin aromasunıda içine veriyor dahada güzel oluyoKız dört çok değilmi ben iki tane ile yapıyorum
Hahahahahaah bunu simdi niye dedinevet kesin uyku yapmştr oysa ki biz masumuz hepgeçer bi kaç güne kuzu ödem değilse de bu hafta eminim güzel kilo verirsin
kilolar gittikce vücut normale dönüüpp sağlığın düzenin yerine gelicekkk
nere gidiyonben evimde oturmak istiyom artık yaa hafta sonu cıkmıcam yetti
Tamam canimcimmmmKizlar, arabam bozuldugu icin buaksam kayinvalidemlere gidecegiz orda tamir olcak... yani pazar anca döneriz. Orda pek gidermiyorum buhafta cok yogun gecti kusura bakmayin haftaya yine tam burdayim
sekerpancari @ParteMoralll
heeeemmm sorun olmaması cok güzellll çünkü normalde ya tansiyon ya şeker duyuyorum ben kilosu cok olanlarda allah korusun hastalıgın her türlüsü kötüSaglıgımda bi problem yok canım adetlerim düzenli hormonlarım şeker tansiyon kolesterol hepsi normal hamdolsun ama vücudum şekle girecek buna seviniyorum
sen bizi cok boşladın bu araKizlar, arabam bozuldugu icin buaksam kayinvalidemlere gidecegiz orda tamir olcak... yani pazar anca döneriz. Orda pek gidermiyorum buhafta cok yogun gecti kusura bakmayin haftaya yine tam burdayim
sekerpancari @ParteMoralll
evet oturmak istiyorum temizlik yapmak istemiyorumHahahahahaah bunu simdi niye dedingercekten oturmak mi istiyosun
UMARIM ayaklarıma baktım parmaklarım balon gibi olmuş yasmin etkisi mi suyumu az geliyor vücuduma anlamadımTamam kuzum kolay gelsinyarin icinde iyi eğlenceler
Canini sikma haftaya daha cok gider sisliklerin inince
Kizlarrrr kilo verenleri tebrik ediyorummmm
haftaya daha guzel eksilere insallah
Buki_89 @lilipit @Blacksee55 suskunprenses @yildizlariyakalamak @hugocuk
Sabit kalanlara selamlar
@VanillavSchonerDuft @Nilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?