Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Normalde Regl ilk günü leke gelirdi bugün direk Regl başladı sporun faydası oldu sanırım birde yeşil çayın dukan birasına 4paket sallama yeşil çay atıyorum acayip bagırsakları çalıştırıyor karnımdan tuhaf sesler geliyo

Kız dört çok değilmi ben iki tane ile yapıyorum

Ay ne odemmış bu aynen gıder gıder cok uyudum uykumu kılo yaptı acep
evet kesin uyku yapmştr oysa ki biz masumuz hep geçer bi kaç güne kuzu ödem değilse de bu hafta eminim güzel kilo verirsin

kilolar gittikce vücut normale dönüüpp sağlığın düzenin yerine gelicekkk

Kizimla ugrasiom aksam gidiyorm pazara kadar yohum terk edioz evi
nere gidiyon ben evimde oturmak istiyom artık yaa hafta sonu cıkmıcam yetti

Saglıgımda bi problem yok canım adetlerim düzenli hormonlarım şeker tansiyon kolesterol hepsi normal hamdolsun ama vücudum şekle girecek buna seviniyorum

yediklerimide yazayim
Sabah Kahve ve peynirli sandvic
öglen firinda karnabahar
Aksam hafif gecistircem salata belki:) cünki kayinvalidemlerde baya zorlancam hafta sonu yine

Kız dört çok değilmi ben iki tane ile yapıyorum
Tarifte iki tutam yazıyo bende sallama oldugu için 4atim dedim neyse 3e indirim o zaman ama alıştım içiliyor ben limonu sıkınca limonu içine atıyom sürahinin aromasunıda içine veriyor dahada güzel oluyo

Hahahahahaah bunu simdi niye dedin gercekten oturmak mi istiyosun

Saglıgımda bi problem yok canım adetlerim düzenli hormonlarım şeker tansiyon kolesterol hepsi normal hamdolsun ama vücudum şekle girecek buna seviniyorum
heeeemmm sorun olmaması cok güzellll çünkü normalde ya tansiyon ya şeker duyuyorum ben kilosu cok olanlarda allah korusun hastalıgın her türlüsü kötü

Kizlar, arabam bozuldugu icin buaksam kayinvalidemlere gidecegiz orda tamir olcak... yani pazar anca döneriz. Orda pek gidermiyorum buhafta cok yogun gecti kusura bakmayin haftaya yine tam burdayim
sekerpancari @ParteMoralll
sen bizi cok boşladın bu ara

Tamam kuzum kolay gelsinyarin icinde iyi eğlenceler
Canini sikma haftaya daha cok gider sisliklerin inince
UMARIM ayaklarıma baktım parmaklarım balon gibi olmuş yasmin etkisi mi suyumu az geliyor vücuduma anlamadım

Kizlarrrr kilo verenleri tebrik ediyorummmm
haftaya daha guzel eksilere insallah
Buki_89 @lilipit @Blacksee55 suskunprenses @yildizlariyakalamak @hugocuk

Sabit kalanlara selamlar
@Vanillav SchonerDuft @Nilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…