Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haftada 3 gün onu götürsen 3 günde tavuk tamamdir. Salatanid koyarsin yanina ekmeginide tamamdir. Ben haftalik aliyorum tavugu. Porsiyonlara ayirip minik minik buzluga atiyorum sonra çıkarip pisiriyorum
Aynen canım bende öyle yapıyım. Ekmeksiz yemeğe alıştırdım kendimi baya. Suyu arttirmalıyım birde yemekleri zamanında yemeliyim baska sorunum yok Allaha sukur birsey kalmadi zaten

ilahi çok yaşa sen kız

O arkadaş varya o arkadaş işte o benim

Ok anladim canimm

Sen ne olarak calisiodun canim?

Aynen sana yükleniyorlardı az diye sende şimdi benden çıkar acısını ahahah
Qualitatskontrolle automobilbranche canim
Aynen canim yaaa,:) yok yok ben seni anliyorum gercekten hafta ici bende ayni öyle yiyorum haftacsonu anca daha düzenli oluo... anladim süper vardiyali calisiosun galiba dimi

Bence guzel olmuş
Kv de ıyı atlatmışsın durumu :)

Aynen canim yaaa,:) yok yok ben seni anliyorum gercekten hafta ici bende ayni öyle yiyorum haftacsonu anca daha düzenli oluo... anladim süper vardiyali calisiosun galiba dimi
Ultrasuper vardiya hemde günleri saatleri karistiriyorum. Okadar soyliyim ondan biraz zorlaniyorum. Disardaki brötchenleri biliyorsun asla yiyemem çok kalorili o yüzden işte uyduruk birşeyler yapiyorum. Raporluyken iyiydi güzel güzel hazırlıyordum şu önümüzdeki günler birazcık zorlanıcam valla

Günaydın kızlar kahvaltımı paylaşıyorum bir patatesten çok az yağlı biraz soğan sumak pul biber ve karabiber li az tuzlu ve limonlu salata aile bireylerinkini ayırdım onların biraz daha fazla yağı çünkü
İki tam ceviz
Bir domates
Belki iki zeytin bi sürümde marmelat yerim daha yapmadım herkese afiyet olsun patates çok mu olmuş bi bakın bakayım ekmek felan yemem

Eklentiler

• IMG_20170820_090403.webp
    54 KB · Görüntüleme: 34
Yok cnm gayet guzel
Ben daha oncelerı dıyet yaptıgımda patatesı nerdeyse hıc tuketmıyordum
Dıyete cok uygun bır gıda degıl
Sımdı yemwk bulduguma sukur halim var :)
Eger yapabılıyorsanız, patates ç, havuc, pırınc, beyazları hıc tuketmeyın daha hızlı kılo verırsınız

Zaten kas calışmaya fazla kilonuzu attiktan sonra baslayin diyolar çünkü hem yag yakip hem kas kütlesini artirmak cok zormuş kuzum bencede kazandığın formu kaybetmemek icin haftada 2 3 yap sporunu kilo verip istedigin kiloda oldugunda bolgesel kaslara yoğunlaşırsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…