- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.041
En guzeli yaninda götürmen.Canım valla zamanım yoktu evede geç gelince ara veya meyve yapamadımyarın yanımda goturucem herseyi. gerçi 2de evdeyim 2den sonra yesemde olur valla zaman bulamadım akşamda meyve yemek istemiyorum kilo yapar diye
Bu dönem bir surec bebek sütsuz kalmasin nasilsa emzirme bittimi istedikten sonra zayiflarsinBılmem ben okdr yesem hıc sutum olmazdı ıncır vs cok yerdım.olsunda maşallah bebiş aç kalmasın
Boş bir gününde hazırlamalıyım bol bol sonra buzluğa atarım lazım oldukça cikaririm. Evde olamıyorum disardada yağlı pişiriyorlar diyete uygun olsun dediğim halde. Ton balık evde var canım birsuru, yağlı değil ama suda olanlardan. Salata yapıp içine karistiricam aklıma gelmiyo hiç gelmişken yapıyımEn guzeli yaninda götürmen.
Zaten diyet listelerinde haftada 3 gün ton baligi filan oluyo. Ekmegini yanina al ton baligin yagini süz ye. Cokta tok tutuyo. Salatanida yanind götürebilirsen süper aslinda. Veya tavuk aksamdan yap götür sabah. Aç kalirsan diyetini bozman daha kolay olur
Haftada 3 gün onu götürsen 3 günde tavuk tamamdir. Salatanid koyarsin yanina ekmeginide tamamdir. Ben haftalik aliyorum tavugu. Porsiyonlara ayirip minik minik buzluga atiyorum sonra çıkarip pisiriyorumBoş bir gününde hazırlamalıyım bol bol sonra buzluğa atarım lazım oldukça cikaririm. Evde olamıyorum disardada yağlı pişiriyorlar diyete uygun olsun dediğim halde. Ton balık evde var canım birsuru, yağlı değil ama suda olanlardan. Salata yapıp içine karistiricam aklıma gelmiyo hiç gelmişken yapıyım
Normalden az yiyince gidiyor bende zaten kuzum ya 900 kalori ideal bende ... annem kilo almışsın dedi karnım parmaklarım çok şiş napcam bilemedimAy çok garip baktım şimdi netten de adını duymuştum ama bulgurumsu bir şey olduğunu bilmiyordum
Bugün eksideydim zaten canım spordan oluyor büyük ihtimalle ya
İşte sıkıntı da o zaten ağlayamadığım için rahatlayamıyorum ama zaten psikolojim çok iyi değil bu aralar yorgunluk bıkkınlık var
Senin yemekler normal kuzu zaten yani takımdaki herkesin öyle bence ama sen normalden az yiyordun sadece
Arada 1200 falan iyidir bence yükseltmen kaloriyi yani
Tabii ki kaptanım zaten benim de öyle sporu bıraktığım ara nasıl hızlı gidiyordu biliyorsun
İşte 60 kilo olsam veya 58 falan tamam aslında sıkıntı değil kilonun inmemesi ama hem yağ yakıp hem kas yapmaya uğraşıyorum moralim bozuluyor
Ben de şöyle çözüm buldum
Olası kasları kaybetmemek için yine haftada 2 veya 3 gün yapacağım
Ama onun dışında kardiyo falan yaparım en fazla
Yağ yakmaya yönelik yani
Önce bir 60-58 falan olayım sonra abs kas çalışırım daha sık olarak
Bence de yapma o tibia ağrısı çok fena ya hele stres kırığı cidden çekilmez kalkamazsın yerinden öyle bir acı
Aynen ya çok ii motive ediyor lar onlar hala askıda duruyor du bugün kaldırdım dar gelenleri koydum ki onların içine girmek için çabalayayımBi deli kendim sanıyordum sabah bende sözümde giydiğim elbisemi giydim ceketimi giydim çok mutlu oldum resmimi çektim şükürler olsun dedim sende bugün benim gibi yapmışsın kuzu ne güzel bi mutluluk
Makarna yemişiz kepeklimiydiSaat 10
Yarım kase corn flakes
1 incir
1 dilim peynir
Saat 12
3 hindi füme salam
1 bardak ayran
Saat 15
Tavuk sote (domatesli, biberli)
Saat 18
1 tabak pesto soslu makarna
Saat 21
1 bardak light süt
Yanına da bir meyve düşünüyorum belki yine incir olabilir veya da şeftali
Suyu azmı iciyosun canim acabaNormalden az yiyince gidiyor bende zaten kuzum ya 900 kalori ideal bende ... annem kilo almışsın dedi karnım parmaklarım çok şiş napcam bilemedim
Evet benim dolu kiyafetim etiketiyle duruyo hep küçük beden aldimki mecbur kalayim zayiflayayim diye. 8 tane etiketli kotum duruyo üstüste katladim koydum. Birde 38 beden elbise alip asacagimAynen ya çok ii motive ediyor lar onlar hala askıda duruyor du bugün kaldırdım dar gelenleri koydum ki onların içine girmek için çabalayayım
Migroslarda dolu kepekli tam bugdayli makarna var geçen gördüm. Mesela haslanip üzerine 1 yemek kaşıgı yagda hazirlanmis domatesli sarimsakli sos eklenebilir tadina güzel oluyor. Ben pek almiyorum bulgur ve kısır herdaim favorimdir. Özellikle diyette kısır yemek beni cok mutlu ediyor. Yagsiz kisir yapiyorum bol yeşillikli yanina ayranla. Aç tavuk ambarı delermiş o yağsız kısır bana nasil tatli geliyor anlatamam. Diyetisyenim vermisti.Makarna yemişiz kepeklimiydi
Ne kadar içiyorsun cnmOnada faydasi cok canim. Benim kolit rahatsizligim var. 1 haftadir cok rahatim. Midemdende cok rahatim midemde iyi degildi ama rahatladim. Cildide cok parlatiyo ama ac içilmeli zayiflatiyoda. Ben sabah degilde oglen veya aksam yemeklerinden once içiyorum aç karnina. Zati hep açız
Aynen ya 40 olan tuniklerim olmaya başladı bnm deEvet benim dolu kiyafetim etiketiyle duruyo hep küçük beden aldimki mecbur kalayim zayiflayayim diye. 8 tane etiketli kotum duruyo üstüste katladim koydum. Birde 38 beden elbise alip asacagim
Üç yaşında cnmCnm senin cocugun ne kadarlık
Ne kadar zaman oldu dogum yapalı
Gunde sadece 1 tatli kaşıgı canim aç karnina. Ben aksam yemeginden önce içiyorum.Ne kadar içiyorsun cnm
2 3 lt kadat içiyorumSuyu azmı iciyosun canim acaba
Biliyorum geçen bende aldım krizim tuttuğunda yapmayı düşünüyorumMigroslarda dolu kepekli tam bugdayli makarna var geçen gördüm. Mesela haslanip üzerine 1 yemek kaşıgı yagda hazirlanmis domatesli sarimsakli sos eklenebilir tadina güzel oluyor. Ben pek almiyorum bulgur ve kısır herdaim favorimdir. Özellikle diyette kısır yemek beni cok mutlu ediyor. Yagsiz kisir yapiyorum bol yeşillikli yanina ayranla. Aç tavuk ambarı delermiş o yağsız kısır bana nasil tatli geliyor anlatamam. Diyetisyenim vermisti.
Allah allah neden şişliklerin var acaba. Hem diyettesin hemde iyi su içiyosum acaba neden şişlik var bilemedimki. Bendede olur ama diyet sporla gider hemen2 3 lt kadat içiyorum
Biliyorum geçen bende aldım krizim tuttuğunda yapmayı düşünüyorum
Bende kızıma bebekliginden beri içiririm şu damlalıklı olanlar varya ondan kullanıyorumGunde sadece 1 tatli kaşıgı canim aç karnina. Ben aksam yemeginden önce içiyorum.
Burda ilk geldigim günde bir arkadaş bir yakınının çörekotu yagi ile zayıfladıgından bahsetmisti bana. Zayiflamaya faydasi var sanirim. Ama ben en cok saglik için içiyorum. Hem midem hem bagirsaklarim kötü idi. Her dakika karnimin degisik yerlerinde bikaç saniye süren iğne batmasi gibi agrilar vardi hepsi gecti çok şükür. Sindirim sistemimi düzene soktu çok rahatladim canim. Eşimde midesinden rahatsiz o da iyi geldigini söylüyor. Oglumdada reflü var 5 yaşında. Onada hergün 1 çay kaşıgı içiriyorum onada iyi geliyor rahatladi çocuk
Çörekotu yağımı içiriyorsun canım kızınaBende kızıma bebekliginden beri içiririm şu damlalıklı olanlar varya ondan kullanıyorum
Evet cnm gece yatmadan önceÇörekotu yağımı içiriyorsun canım kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?