Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Makarna mi yidin aksam seeennn makarna harici gizilafiyet ola

Gayet güzel canim afiyet olsun spor sonrasi bisey yemiyor msn sen uzun sure kardiyo yapiyosun kaslari yikma sonra kuzum spor sonrasi hafif bisey yemek istersen en azindan yogurt ye

Gayet guzel menun tatlim kilo ne alemde indi miii

Cok iyi canim afiyet süt olsun

Ayy super atlatmissin kuzum harikasinafiyet olsunsporlar da super

Ikı kere çıktım 66.1 dedı sonra bıda tartılayım dedım fazla tarttı ınş tartı bozulmamıştır kullana kullana ındım demekkkı cok az yedım dun ekmekte azıcuktu
Ayy super bak indin ekmek ye ama aksam yemeklerinde yeme canim haftaya kesin 65 sin

Anladım cnm doğru pazar kahvaltıları biraz şımarıkça oluyor

Afiyet olsun canim iyi olmus menun aksami da iyi atlatmissin

Günaydınnnn nasılsınız bakim bugün tartıda bi eksi çıktım bi artı çıktım ama artıyı göze aldım ve ona göre menü belirliycem bugün zatin çok işim var kışlık için menemen yapıcam difrize patlıcan koycam çok işim var çokkk

Kızlar 2sene önce menemen yaptım bi tane kapak atmadı geçen sene yarıdan çoğunun kapagı attı ve çöpe gitti şimdi dondurucuya koycam çigdenmi koysam şişiriptemi poşetlere koysam siz nasıl yapıyorsunuz şişe olsun istemiyorum dondurucu için öneriniz nedir

Bence pişmiş koy cnm

Acaba senin gözün mü degdi ki ya sen ya kaptinn baska bi ihtimal yoh ahahahah saka yapiyom tabi ciddi neyin sanarsiniz aman diyim kem gözlenmeyin ayy bi suredir hafiften hissettiriyodu ama tabiki ben yine umursamadim aciyiii

Bence kaptinn in gözü değdi ben yapmam öyle şeyler çok yüklendiysen normal canim bi iki gun ara ver baaari. Dur sunuda suraya birakim bidaha olmasin

Bence kesin kaptinn in gozu var bende biliyom ben
Saol kuzum biraz dinlendiriyim insallah çabuk gecer
Bigün gelmedim hemen dedikodu hemeennnnn

Ay kizlaaarr çok yoğun bi hafta sonu geçiriyorum o yüzden ugrayayamadm hiçç
Napiyosunuz nasıl gidiyor diyetler
Dün nişanlım bi tepsi baklava getirmis çeşit çeşit var içinde bayilcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…