Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay kizlaaarr çok yoğun bi hafta sonu geçiriyorum o yüzden ugrayayamadm hiçç
Napiyosunuz nasıl gidiyor diyetler
Dün nişanlım bi tepsi baklava getirmis çeşit çeşit var içinde bayilcam
Topige getir iki dakikada kaldıralım o baklavaları kuzu sen yeme ama

Çok yoruldum yaaaaa menemen ler pişiyor sogusun poşetliycem patlıcanlar bana bakıyo ben onlara onlarıda kızartıcam biberle beraber sonra domates sos karıştırıp onlarda poşetlencek bi el atın ya nolurki

Çok yoruldum yaaaaa menemen ler pişiyor sogusun poşetliycem patlıcanlar bana bakıyo ben onlara onlarıda kızartıcam biberle beraber sonra domates sos karıştırıp onlarda poşetlencek bi el atın ya nolurki
Ayy kışlıklar miiikolay gelsin beybii bende şimdi 1 poşet semiz otu ayikladim

Hey ben geldim
Evime geçtim çok şükür insanın evi gibisi yok....
Salı günü kuzenim ve eşi geliyor 6 aylık bebişi de kuzenimde diyet yapıyor ikimize ne hazırlasam diye düşünüyorum erkeklere börek yaparım kedi dili yaparım ama bize ne yapsam bilemiyorum

Patates salatası yap kuzum bide o yaptiginiz tatlı var ya gronola mi ne ondan yaparsın yada diyet kısır da olabilirrr mercimek salatasi da olabilirrr

Ben bugün ölüyüm kızlar işim çok yemek yaptım ama kızartma oldugu için bana göre degil ayak üstü iki dilim baklava yedim biri Ögle yemegi biri ara ögün gittim geldim ısırdım  akşama ne yesem ya

Amaannnn sende mi baklava yedin

Kızlar öğle yemegim düğünde geçti biraz şehriye çorbası dört beş kaşık nohutlu et domates salatası bir kaşık pilav ama açımmmmmmm
Aslında baya da yemissin kuzu

Aynen ikisi cok zorluyo insani once yag yakan sporlar yapip sonra kasa yuklenmek daha kolay

Heğ senin gibi kara kuru olunca rahat ederim

Anca gelebildim valla yogun bi insanim ben

Pek güzel oluyo annem hem dogruyo2hem bana anlatiyo kışın söyle yemek yaparsin böyle pisirirsin diye

Yedim tadimlik ama hala orda duruyo bütün ihtisamiyla

Tabi iş yapmamanın keyfi başka kuzum

Bildiğim tek şey var yoruldum kilo düşünmekten o da stres stres demek kortizon salgılamak demek pöfff kendimizi toplamalıyız artık

Ben de o yüzden zaten aynen
Bıktım
Neyse en azından 1 ayın kaldı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…