- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.161
Eve geldim şimdi iki üç dilim karpuz yedim
Ne yiyo bu kız pekifırında makarna yap beybi yanina da Şehriye salatası be aglayan kek icecek olarak ta kola nasıl fikir
TM vurma sustum
Evet çok şükür bitiyor kilolar geri de gelmezler inşallah...Heğ senin gibi kara kuru olunca rahat ederim
Tabi iş yapmamanın keyfi başka kuzum
Ben de o yüzden zaten aynen
Bıktım
Neyse en azından 1 ayın kaldı kuzum
Normal yemek bir degisik oluyor dimiSaat 9
1 avuç leblebi
4 kare bitter çikolata
Saat 12
1 kaşarlı tost
Saat 15
2 yk pilav
4 yk sulu köfte
1 bardak ayran
Saat 18
3 dilim karpuz
Saat 21
1 bardak light süt
Vay be 3 ay sonra ilk kez pilav yedim
Ne biçim yağlı garip geldi
Ki annem az yağlı/yağsız yapar
İlginç
Alışmışım demek ki
Leblebi tok tutuyor insanı ii oluyor bügün bnm de çok cnm çekti tostu hatta eşime de dedim söyle bol sucuklu bol kaşarlı bi tost yanında da ayran o mis diye ama yemicem dedimSaat 9
1 avuç leblebi
4 kare bitter çikolata
Saat 12
1 kaşarlı tost
Saat 15
2 yk pilav
4 yk sulu köfte
1 bardak ayran
Saat 18
3 dilim karpuz
Saat 21
1 bardak light süt
Vay be 3 ay sonra ilk kez pilav yedim
Ne biçim yağlı garip geldi
Ki annem az yağlı/yağsız yapar
İlginç
Alışmışım demek ki
Aynen ii geldi şekerim düştü gibi olmuştu birazdan da lahana salatası yapıp yicemBen de gömdüm boşver karpuz iyidir sağlıklıdır yaz sıcağında oh miss
8 de olur6 dilim mi
Ben kaptan oldugum icin en basa ben oturacamOrtaya koymamla bitmesi bir olur dimi
Ooo okadar diosun zor öyle canim ya... evet ben cözümü siyahlarini yemekde buldum onlarin kalorisi az:)Ultrasuper vardiya hemdegünleri saatleri karistiriyorum. Okadar soyliyim ondan biraz zorlaniyorum. Disardaki brötchenleri biliyorsun asla yiyemem çok kalorili o yüzden işte uyduruk birşeyler yapiyorum. Raporluyken iyiydi güzel güzel hazırlıyordum şu önümüzdeki günler birazcık zorlanıcam valla
Ben orda baklavami gördümmmmmmmSabah kahvaltım
Menemen
2adet zeytin
1çatal peynir
1dilim ekmek
Ara ögün
1dilim BAKLAVA
Öglen yemegi
1dilim BAKLAVA
Ara ögün
YOK
Akşam yemegi
YOK
Spor
Sabah 11den beri ayaktayım artık ayaklarım beni taşımıyo
1sürahi dukan birası
Canım çok körner olunca kalorisi artıyormuş bende brotcheni yarısından yaninortadan kesmiyorum. Brotcheni ekmek gibi önce dilimlere kesiyorumOoo okadar diosun zor öyle canim ya... evet ben cözümü siyahlarini yemekde buldum onlarin kalorisi az:)
Geçmiş olsun canım sende umarım istediğin kıloya ulaşırsınMerhaba kızlar kusura bakmayın giremedim bir haftadır ailecek ishal kusma sorunu yaşadık hastanedeydik Malatya'nın suyundan dolayı olabilir kanalizasyon suyu karışmış diyorlar cocuklar mahvoldu serum yemekten. tabi ishal beni 79 kilo yaptı bu durum hoş ama bişeyde yiyemiyorum zaten gidende su . Kızlar ben devam edemiyecem cocuklar hasta ben hasta bayram temizliği olacak hiç zaman ayırmayacağım kusura bakmayın çok tatlısınız hepiniz inş hepiniz istediğiniz kiloda olursunuz öpüyorum hepinizi
Doymuşsundur bugun güzel bır menu afıyet olsunGec kahvaltim
1 kupa kahve
1 mini elmalı kek
Ögle yemeği
3 kaşık makarna
1 tabak sütlü çorba
Ara öğün
Seftali
Akşam yemeği
5 tavuk köftesi
Yeşil salata
Gün içinde 2 ltr su
Oh temızlık gıbısı varmı yaKizlar bugün hamaratlik yaptim kayinvalidemden geldim evimi hemen toparladom kendi annemin evine geldom basdan asaya bi güzel temizledim yarin türkiyeden dönüolar temiz temiz görsün diye... simdide kendi evimde biraz temizligim kaldi onlari yapim hem spor olmus olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?