Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biz ne yiyorsak onu
Bizim ne yedigimiz belli değil kuzuuu
Evet ama kan şekerim düşük galiba bugün
Olabilir beybi sen yine de dikkat et yarın pazartesi
Pek severiz kendilerini
Yag kokusundan migdem ayağa kalktı ya yemek lafı duymak istemiyorum bugün açlık bile hissetmiyorum o degildi ben bugün menüme ne yazıcam hiç bişey yemedim ki
Kız nasıl yemedin
Abartttt
Ben kaptan oldugum icin en basa ben oturacamboyle yicem söylene söylene
Yemeyın diyorum size yemeyin kilo alcaksiniz yemeyin

Hamarat kız
Ellerine sağlık bebegim söyle de baklava getirsinler sana
Çok geçmiş olun canım Rabbim şifa versin kendinize çok dikkat edin inşallah istedigin kilolara gelirsin

Hamarat kız
Ellerine sağlık bebegim söyle de baklava getirsinler sana

Çok geçmiş olun canım Rabbim şifa versin kendinize çok dikkat edin inşallah istedigin kilolara gelirsin
Baklava gelmedide neler geldi neler, esimin aileside cuma geldiye peynir salca bal doldu ,bide bizim oranin meshur peynir helvasindan getirmisler dolapda paketli duruo netcez bakalim, yarinda bizimkiler doldurur tüm kis yeter artik:)

Canım çok körner olunca kalorisi artıyormuş bende brotcheni yarısından yaninortadan kesmiyorum. Brotcheni ekmek gibi önce dilimlere kesiyorum birsuru ekmek oluyo

Bu arada kolay gelsin canim :*
Anladim canim ben bitane aliyorum siyah ve hic körner yok üstünde ve cok lezzelti o bana tüm diyetim boyunca cok iyi geldi:) sagol simdi yeni oturdum yoruldugumu hissediyorum suan

Anladim canim ben bitane aliyorum siyah ve hic körner yok üstünde ve cok lezzelti o bana tüm diyetim boyunca cok iyi geldi:) sagol simdi yeni oturdum yoruldugumu hissediyorum suan
Inanirim canım okadar temizliğe ben hastanelik olurdum sen yazarken yoruldum valla otur dinlen yarın iş var :*

Ne var kız yediysem gözünmü kaldı sabah 11den beridir ayaktayım valla kalorisi çoktan eridi aktı gitti bugün çok işim vardı sen yemek hazırlasaydın benide davet etseydin o baklava da yenmezdi kuzucuk
Hahaha ben anlamam baklavanin kalorisi erimezzzz bayrami tek baklavayla gecmirmis biri olarak cok korkarim baklavadan:))))) aaaa sen iste ben sana yagsiz tuzsuz ne yemekler hazirlarim

Kısırı nekadar yiyebiliyormuşuz ben bol domatesli nareksili yapıyım ozaman bende çok severim
Domates kısırı sulandırıyo güzel olmuyo salatalık turşusu mısır kıvırcık taze sogan maydanoz dereotu salça yag bulgur en güzeli bu malzemeden oluyo deneyin tadı görün kuzular yemede yanında yat balla seviyomuyum HAYIRRRR olsada yesek diyenlerden degilim

Hahaha ben anlamam baklavanin kalorisi erimezzzz bayrami tek baklavayla gecmirmis biri olarak cok korkarim baklavadan:))))) aaaa sen iste ben sana yagsiz tuzsuz ne yemekler hazirlarim
Yagsız tuzsuz yemekmi olur kızz yoksa sen yemek yapmayı bilmiyomusun iyiki gelmemişim bugün sana  can güvenligim tehlikede olurmuş Yagsız tuzsuz göçüp gidecektim aç aç

Yagsız tuzsuz yemekmi olur kızz yoksa sen yemek yapmayı bilmiyomusun iyiki gelmemişim bugün sana  can güvenligim tehlikede olurmuş Yagsız tuzsuz göçüp gidecektim aç aç
Suan öyle takiliyorum eee zayif olmak kolay degil... amaa lezzetli benim yagsiz tuzsuz yemeklerim güzel az kalorili oh nefisss

Aa mısırlı ılkkez gördüm kız bi denicem ama. Insan ac olunca 40 yıllık kısırı bile özlüyo...
Suan öyle takiliyorum eee zayif olmak kolay degil... amaa lezzetli benim yagsiz tuzsuz yemeklerim güzel az kalorili oh nefisss
Bende yagsiza alıştım valla olmasada olur. senin gibi mineralwasser ile pisiriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…