- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.181
Kaptannn bunu yaparsa biz havada kaparızBen kaptan oldugum icin en basa ben oturacamboyle yicem söylene söylene
Ne var kız yediysem gözünmü kaldıBen orda baklavami gördümmmmmmm
Bizim ne yedigimiz belli değil kuzuuuBiz ne yiyorsak onu
Olabilir beybi sen yine de dikkat et yarın pazartesiEvet ama kan şekerim düşük galiba bugün
Pek severiz kendileriniAğlayan kek
Kız nasıl yemedinYag kokusundan migdem ayağa kalktı ya yemek lafı duymak istemiyorum bugün açlık bile hissetmiyorum o degildi ben bugün menüme ne yazıcam hiç bişey yemedim ki
Abartttt8 de olur
Yemeyın diyorum size yemeyin kilo alcaksiniz yemeyinBen kaptan oldugum icin en basa ben oturacamboyle yicem söylene söylene
Hamarat kızKizlar bugün hamaratlik yaptim kayinvalidemden geldim evimi hemen toparladom kendi annemin evine geldom basdan asaya bi güzel temizledim yarin türkiyeden dönüolar temiz temiz görsün diye... simdide kendi evimde biraz temizligim kaldi onlari yapim hem spor olmus olur:)
Çok geçmiş olun canım Rabbim şifa versin kendinize çok dikkat edin inşallah istedigin kilolara gelirsinMerhaba kızlar kusura bakmayın giremedim bir haftadır ailecek ishal kusma sorunu yaşadık hastanedeydik Malatya'nın suyundan dolayı olabilir kanalizasyon suyu karışmış diyorlar cocuklar mahvoldu serum yemekten. tabi ishal beni 79 kilo yaptı bu durum hoş ama bişeyde yiyemiyorum zaten gidende su . Kızlar ben devam edemiyecem cocuklar hasta ben hasta bayram temizliği olacak hiç zaman ayırmayacağım kusura bakmayın çok tatlısınız hepiniz inş hepiniz istediğiniz kiloda olursunuz öpüyorum hepinizi
Teşekkür ederim canım seninde dolu dolu. Doydum ama seninkinde gözüm kaldıDoymuşsundur bugun güzel bır menu afıyet olsun
Aynen bende bugun guzele yedım ozlemişim kısırı ya cok sevıyorumTeşekkür ederim canım seninde dolu dolu. Doydum ama seninkinde gözüm kaldı
@Pembesepet canım çok geçmiş olsun inş biran önce düzelirsiniz ailecek
Kısırı nekadar yiyebiliyormuşuzAynen bende bugun guzele yedım ozlemişim kısırı ya cok sevıyorum
Ogun yerıne yedım ben az yag salca koydum bol ekşili ve domateslı yaptım.ama yıne bı 400 kalorı dıyor program bır kaseyeKısırı nekadar yiyebiliyormuşuzben bol domatesli nareksili yapıyım ozaman bende çok severim
Oha yaaOgun yerıne yedım ben az yag salca koydum bol ekşili ve domateslı yaptım.ama yıne bı 400 kalorı dıyor program bır kaseye
Baklava gelmedide neler geldi neler, esimin aileside cuma geldiye peynir salca bal dolduHamarat kız
Ellerine sağlık bebegim söyle de baklava getirsinler sana
Çok geçmiş olun canım Rabbim şifa versin kendinize çok dikkat edin inşallah istedigin kilolara gelirsin
Anladim canim ben bitane aliyorum siyah ve hic körner yok üstünde ve cok lezzelti o bana tüm diyetim boyunca cok iyi geldi:) sagol simdi yeni oturdum yoruldugumu hissediyorum suanCanım çok körner olunca kalorisi artıyormuş bende brotcheni yarısından yaninortadan kesmiyorum. Brotcheni ekmek gibi önce dilimlere kesiyorumbirsuru ekmek oluyo
Bu arada kolay gelsin canim :*
Inanirim canım okadar temizliğe ben hastanelik olurdumAnladim canim ben bitane aliyorum siyah ve hic körner yok üstünde ve cok lezzelti o bana tüm diyetim boyunca cok iyi geldi:) sagol simdi yeni oturdum yoruldugumu hissediyorum suan
Yazim tatlimBuki_89 canım senın olculerın nedır merak ettım
Hahaha ben anlamam baklavanin kalorisi erimezzzz bayrami tek baklavayla gecmirmis biri olarak cok korkarim baklavadan:))))) aaaa sen iste ben sana yagsiz tuzsuz ne yemekler hazirlarimNe var kız yediysem gözünmü kaldısabah 11den beridir ayaktayım valla kalorisi çoktan eridi aktı gitti bugün çok işim vardı sen yemek hazırlasaydın benide davet etseydin o baklava da yenmezdi kuzucuk
Domates kısırı sulandırıyo güzel olmuyo salatalık turşusu mısır kıvırcık taze sogan maydanoz dereotu salça yag bulgur en güzeli bu malzemeden oluyo deneyin tadı görün kuzular yemede yanında yat balla seviyomuyum HAYIRRRR olsada yesek diyenlerden degilimKısırı nekadar yiyebiliyormuşuzben bol domatesli nareksili yapıyım ozaman bende çok severim
Aynen vsallah sabah erkenden gidilcek...sen sabahcimisin yarin?Inanirim canım okadar temizliğe ben hastanelik olurdumsen yazarken yoruldum valla otur dinlen yarın iş var :*
Yagsız tuzsuz yemekmi olur kızz yoksa sen yemek yapmayı bilmiyomusun iyiki gelmemişim bugün sana Hahaha ben anlamam baklavanin kalorisi erimezzzz bayrami tek baklavayla gecmirmis biri olarak cok korkarim baklavadan:))))) aaaa sen iste ben sana yagsiz tuzsuz ne yemekler hazirlarim
Suan öyle takiliyorumYagsız tuzsuz yemekmi olur kızz yoksa sen yemek yapmayı bilmiyomusun iyiki gelmemişim bugün sana can güvenligim tehlikede olurmuş Yagsız tuzsuz göçüp gidecektim aç aç
Aa mısırlı ılkkez gördüm kızDomates kısırı sulandırıyo güzel olmuyo salatalık turşusu mısır kıvırcık taze sogan maydanoz dereotu salça yag bulgur en güzeli bu malzemeden oluyo deneyin tadı görün kuzular yemede yanında yat balla seviyomuyum HAYIRRRR olsada yesek diyenlerden degilim
Bende yagsiza alıştım valla olmasada olur. senin gibi mineralwasser ile pisiriyomSuan öyle takiliyorumeee zayif olmak kolay degil... amaa lezzetli benim yagsiz tuzsuz yemeklerim güzel az kalorili oh nefisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?