- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.121
Annensiz tek sen mi temizliyon eviDaha kendim için yiyememisken miHayır olmaz ben kadayif burmasindan yemek istiyorum biri beni tutsun
Temizlik kuzu yaaa valla bu hafta evi bitirwyim dedim haftaya kendi evimi temizlicem sonra bayram zatenn onun telaşı olcak çok sıkıcı ciddenn
Aynen ikisi cok zorluyo insani once yag yakan sporlar yapip sonra kasa yuklenmek daha kolayAynen canım kepekliydi
Evet ya önce kardiyo ile yakmak lazım imiş yağları ikisi bir arada da olur ama uzun zaman alır böyle cuma kilo vermeyi beklerken biraz zor
Canım patates o an cok doyurur ama sonradan cok iştah açar yani patates nişastaliya ondan tavsiye edilmez canim bence yeme. Marmelat gibi şekerli şeylerde yeme mesela onun yerine gerćekten bulabiliyosan dogal bal en iyisi. Ben fıstık ezmesi yiyorum sabahlari 1 tatlı kaşıgı mesela. Ekmege sürüyorum.Günaydın kızlar kahvaltımı paylaşıyorum bir patatesten çok az yağlı biraz soğan sumak pul biber ve karabiber li az tuzlu ve limonlu salata aile bireylerinkini ayırdım onların biraz daha fazla yağı çünkü
İki tam ceviz
Bir domates
Belki iki zeytin bi sürümde marmelat yerim daha yapmadım herkese afiyet olsun patates çok mu olmuş bi bakın bakayım ekmek felan yemem
Akşam 6 dan sonra hicbisey yemiyorum canim. Bolca su içiyorum. Benim kas kütlem yillardir cok fazla zati. Yuzde 49 kas kütlem var. Öküz gibiyim anlayacagin. Gitsede olur yaniii. Karnitin aliyorumya spordan sonra bile yag yakmaya devam ettirdigini hissedebiliyosun.Gayet güzel canim afiyet olsun spor sonrasi bisey yemiyor msn sen uzun sure kardiyo yapiyosun kaslari yikma sonra kuzum spor sonrasi hafif bisey yemek istersen en azindan yogurt ye
Senin nişanlınla işin zor canim devamli baklava taşıyo eveAy kizlaaarr çok yoğun bi hafta sonu geçiriyorum o yüzden ugrayayamadm hiçç
Napiyosunuz nasıl gidiyor diyetler
Dün nişanlım bi tepsi baklava getirmis çeşit çeşit var içinde bayilcam
Ben denedim 1 ay sonra cok kötü hasta bitkin kaldim. Hergun 1 saat dambılla vücut çalısiyodum geceleride 1 saat kosuyodum 25 gunde 10 kilo verdim ama grip olmustum ve hastaligimin düzelmesi tam 2 haftayi buldu ve cok hastalandim bir türlü toparlanamiyodum cok korkmustum hatta. 27 tane igne yedim yinede düzelemedim zor günlerdi çok. Şimdi sadece kardiyo yapiyorumAynen ikisi cok zorluyo insani once yag yakan sporlar yapip sonra kasa yuklenmek daha kolay
Anca gelebildim vallaAynimda benim gibi ne kadar erken cevap verdindedikodu soğudu tadi kacti
Pek güzel oluyo annem hem dogruyo2hem bana anlatiyo kışın söyle yemek yaparsin böyle pisirirsin diyeO nasıl bir spor biber izlemece
Canım sigara istiyor
Yedim tadimlik ama hala orda duruyo bütün ihtisamiylaHala duruyo mupeklava
He o bulasik yikiyo ben evdeyken başka da bişe yapmiyoAnnensiz tek sen mi temizliyon eviayy ni guzel bi kiz evladddddd
Sorma beybi tatlı anlayisi bakLava başka bişey getirmiyoSenin nişanlınla işin zor canim devamli baklava taşıyo eve
Anlamadim canimAkşam 6 dan sonra hicbisey yemiyorum canim. Bolca su içiyorum. Benim kas kütlem yillardir cok fazla zati. Yuzde 49 kas kütlem var. Öküz gibiyim anlayacagin. Gitsede olur yaniii. Karnitin aliyorumya spordan sonra bile yag yakmaya devam ettirdigini hissedebiliyosun.
Ben kilomu verdikten sonra ağırlık calışmaya basladim o yuzden zorlamiyo beniBen denedim 1 ay sonra cok kötü hasta bitkin kaldim. Hergun 1 saat dambılla vücut çalısiyodum geceleride 1 saat kosuyodum 25 gunde 10 kilo verdim ama grip olmustum ve hastaligimin düzelmesi tam 2 haftayi buldu ve cok hastalandim bir türlü toparlanamiyodum cok korkmustum hatta. 27 tane igne yedim yinede düzelemedim zor günlerdi çok. Şimdi sadece kardiyo yapiyorum
Bende yogun bi insanin bilirsinAnca gelebildim vallayogun bi insanim ben
Pek güzel oluyo annem hem dogruyo2hem bana anlatiyo kışın söyle yemek yaparsin böyle pisirirsin diye
Yedim tadimlik ama hala orda duruyo bütün ihtisamiyla
Ayy bizim evde 2 koca kardesim var biri 16 biri 17 yaşında anam hic is yaptirmiyo napiyim yapmiyolar diyoHe o bulasik yikiyo ben evdeyken başka da bişe yapmiyobide dün yaptım ev misafir doluYDÜ yegenlerim geldi yine battiiii
En son küçük yegenim ablasinin meyve suyunu almış doke doke oturma odasindan salona kadar geldibende sile sile geri döndüm o yolu
Ablamda diyo onun canı yok mu ona da dökseydn böyle olmazdi
Sorma beybi tatlı anlayisi bakLava başka bişey getirmiyo
Alışsın şimdiden sen çalışan bayansın1 tane yerim kuzu öğle yemeği niyetine bekliyorum sat sayiyorum 2 gibi yicem
Üf ne gider valla akşam koydum herkese ama bitmedi mübarek bereketliymis
Aynen öyle yapcam valla zaten nişanlim benden önce kaba temizligini yapcakmis kiyamiyo bana
Ben bi cam dolap silcem banyolarida ona temizletcem
Ben sabırlı değilim kız öyle ince ince acamam. Eylülde turkiyedeyim insAllah atarım bidene aazimaaaKuzu internetten baksana tariflerinee kolay aslında yapimi hemencik bitiyor bizde yapcaz bayrama annem pek güzel yapar
Doya doya 3 kaşık makarna yidim şimdi
doy o zaman
Yok sana tatlı bn yicem hepsiniBende yogun bi insanin bilirsin
Yollaaa tatlilari bana yollaa
Ya ben kendimi bildim bileli yaparım annem küçükken ablamla bana bi bez veriyodu toz alın diyodu arkamizdsn o da aliyodu ama alistirmak önemli olan tabiAyy bizim evde 2 koca kardesim var biri 16 biri 17 yaşında anam hic is yaptirmiyo napiyim yapmiyolar diyoalışmış onlarda elinde tel insatada gezseler anca bah sen ne guzel bütün evi sırtlıyon bende kizima yaptiracam büyüsünde gahgahgahgaaaahh kizim diyo ki anne bana 5 tane kardes dogur bak sen hep oturur kahve icersin bütün ev isini biz yaparik diyo mantikli gahahahha
He evet ben evin direği o hanımı olsunAlışsın şimdiden sen çalışan bayansıneve geldiğinde pırıl pırıl olsun
Eylül e ne kaldı ki az daha sabretBen sabırlı değilim kız öyle ince ince acamam. Eylülde turkiyedeyim insAllah atarım bidene aazimaaaahahaha
Ooo baya doymussunDoya doya 3 kaşık makarna yidim şimdi
Litfen bana da veğYok sana tatlı bn yicem hepsini
Ya ben kendimi bildim bileli yaparım annem küçükken ablamla bana bi bez veriyodu toz alın diyodu arkamizdsn o da aliyodu ama alistirmak önemli olan tabi
Hatta bi kere tv yi bozdum pamuk u suya batirip batırıp silmistim içine su kacmis babam hala dalga geciyo
He evet ben evin direği o hanımı olsunadam taş taşıyor ben bütün gün oturuyorum işte yazık günah kiz
Eylül e ne kaldı ki az daha sabretnisan da gelir zaten yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?