- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.301
benim suan 18 günüm var daha ekime Kadar almam gerekio yoksa yancak ama bilmiorum verirlermi suan biraz sIkintili iki haftam kesin ama üc hafta almayi denicem dedigim gibi yoksa yancak bosu bosuna...senin izin ne kadar olcak
Sağol cnm;-)afiyet olsun yumurtanın şekline bayıldım yanlız
Sağol kuzumşahane duruyoafiyet olsun beybi
cok şükür bebegim valla tek tesellimiz bu imseye bişey olmadı
dimi bazı insanlar öyle oluo sürekli bi terslik sürekli bi aksilik rabbim bilir en iyisini kazadan beladan korusun hepimizi
neyseeee sen suan listede degilsin listedekiler dikkat etsin
Evet çok şükür bitiyor kilolar geri de gelmezler inşallah...
Normal yemek bir degisik oluyor dimibende dün ebegömeçli bulgur yedim içinde az vardı ama harikaydı
Leblebi tok tutuyor insanı ii oluyor bügün bnm de çok cnm çekti tostu hatta eşime de dedim söyle bol sucuklu bol kaşarlı bi tost yanında da ayran o mis diye ama yemicem dedim
Aynen ii geldi şekerim düştü gibi olmuştu birazdan da lahana salatası yapıp yicem
Bizim ne yedigimiz belli değil kuzuuu
Olabilir beybi sen yine de dikkat et yarın pazartesi
Pek severiz kendilerini
Kız nasıl yemedin
Abartttt
Yemeyın diyorum size yemeyin kilo alcaksiniz yemeyin
Geçmiş olsun cnm allah tekrarını göstermesinsağol kuzumm aynen sağlık olsun seneye kısmetse ben dedim keselm ben vereyim dye de yok dedi babam
bende bordo fularla bordo babet giycem elbiseynen bayram kombinlerini atarık birbirimize
aynen bebegim trafk kazası bi arabamız hurdaya cıktı ama kimseye bişey olmadı şükür
Yemem tutuyorum kendimiEvet tadı bir tuhaf geliyor insana
Hafta içi yeme boşver :)
Protein dıyetı yaptınmı?bende sabıtım kaptan perşembe yapmak ısteyenlerle yapalım dedıPazartesiden bildiriyorum hala sabit
Yapalım yapalım bende yavaşladım azcık hız katalım kuzuPersembe günü yapmak isteyenlerle saf protein günü yapalim mi vucudumuz şaşırsınhemde sagliksiz bisey degil
ben 1 hafta alacam arada izin alıyorum çünkü drlere giderkenbenim suan 18 günüm var daha ekime Kadar almam gerekio yoksa yancak ama bilmiorum verirlermi suan biraz sIkintili iki haftam kesin ama üc hafta almayi denicem dedigim gibi yoksa yancak bosu bosuna...
senin nekadar?
sabit olmakta güzel +500 olmaktansaPazartesiden bildiriyorum hala sabit
en güzeli alışveriş yapmak yeni zayıf halimizleDişçiye gidiyorum bugün yine bakalım sonra da bazı belge işleri var halledilecek onları yapmam lazım
Bir de gitmeden biraz alışveriş yapacağım kıyafet bakmam lazım
yarına eksiye geçer o
Sağol kuzum
he ben listede değilim ama buraya da yazmam gayrı hata ittim canınızı cektirdimneyseeee sen suan listede degilsin listedekiler dikkat etsin
örnek olmayan bi menüydü o ee menü pis menüHiç de sevmem he lahana salatası
Sen de canımızı istet zaten
Pazartesiden bildiriyorum hala sabit
amiiin kuzummm rabbim göstermesin bi dahaGeçmiş olsun cnm allah tekrarını göstermesin
Yok sen yaz yaz ortaya cikiyoyarına eksiye geçer o
he ben listede değilim ama buraya da yazmam gayrı hata ittim canınızı cektirdim
örnek olmayan bi menüydü o ee menü pis menü
amiiin kuzummm rabbim göstermesin bi daha
Kaç bedensın cnmDişçiye gidiyorum bugün yine bakalım sonra da bazı belge işleri var halledilecek onları yapmam lazım
Bir de gitmeden biraz alışveriş yapacağım kıyafet bakmam lazım
Ya iş neden hiç bitmiyorGünaydınnnn Dünki yorgunluğa iyi uyumuşum cumadan beridir artıya çıkmıştım bugün cumadan 200eksik gitmiş şükür yerleşmedi kalacak sandım kaç gündür ögün yok ortada bugün bi silkelen kendime geleyim ya kendime ayırmaya zamanım yok temizlik beni bekliyo netcezz
Sagol kulak ne zaman yere gelirse işte o zaman dünya işi bitiyor bacım  çocuklarda yok ama yinede evde iş çıkıyo evleri süpürdümYa iş neden hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?