- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.321
Kaç bedensın cnm
Senın belge ıslerı bıtmedı mı hala :)
yarına eksiye geçer o
he ben listede değilim ama buraya da yazmam gayrı hata ittim canınızı cektirdim
örnek olmayan bi menüydü o ee menü pis menü
amiiin kuzummm rabbim göstermesin bi daha
ben 1 hafta alacam arada izin alıyorum çünkü drlere giderken
sabit olmakta güzel +500 olmaktansa
en güzeli alışveriş yapmak yeni zayıf halimizle
SekerPancarii bende yaparım protein diyeti elimde fit sütümde var
Protein dıyetı yaptınmı?bende sabıtım kaptan perşembe yapmak ısteyenlerle yapalım dedı
lezzetli olmş gibi duruyo afiyet olsn kuzuKızlar şimdiye kadar patlıcanı lezzetli yapmak için o kdar yağı boşuna koyuyormuşum öğle yemeği için bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile yarım soğan iki küçük boy patlıcan ve dört dolmalık biber büyüklüğünde acı biber az tuz ile hepsini kısık ateşte teflonda soteledim yanına da ayran yaparım tam bir öğün oldu birazdan hazırladığım da foto atarım
Kesinlikleeee
ylnız sen mezun olmıcaksın izine ayrılcaksın kuzu izindeyken de öyle kafana göre yer içersen fena tohatlarımNeyse bir mezun olak da sana neler yiyip resimlerini atacağum
ylnız sen mezun olmıcaksın izine ayrılcaksın kuzu izindeyken de öyle kafana göre yer içersen fena tohatlarımkaçışın yok benden nere gitsen peşindeyim
aklıma içmediğim geldi ilacı içeyim ....1 aydır hiçbir şeye elimi sürmedim ki ya
Bugün de çıkamadım dışarı
Yarına kaldı
Alışverişe heyecanlıyım en azından
Dikkate alma diyusun
Ama çıkamadım bugün de neyse yarına artık
Heyecan yaptım bakalım neler var diye
Senin ilaçlardan oluyor yüksek ihtimal o
Yok yapmadım kuzum normal yemeye devam ediyorum
Annem sey yapıo cok severimKızlar şimdiye kadar patlıcanı lezzetli yapmak için o kdar yağı boşuna koyuyormuşum öğle yemeği için bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile yarım soğan iki küçük boy patlıcan ve dört dolmalık biber büyüklüğünde acı biber az tuz ile hepsini kısık ateşte teflonda soteledim yanına da ayran yaparım tam bir öğün oldu birazdan hazırladığım da foto atarım
Gayet guzelSagol kulak ne zaman yere gelirse işte o zaman dünya işi bitiyor bacım  çocuklarda yok ama yinede evde iş çıkıyo evleri süpürdümbugünde fasulye koycam dondurucuya eşimi bekliyorum akşama yogurtlu fasulye salatası yapıcam kendime
Sotelenmiş de çok güzel oldu cnmlezzetli olmş gibi duruyo afiyet olsn kuzubenz aten patlıcanı yaglı sevmiyorum midemi yakıyogenelde közleme yada fırında
Evet öylede güzel olur haklısınAnnem sey yapıo cok severim
Patlıcan biber soğan sarımsak patates domates hepsını doyrayıp koyuyor tencereye, bı yemek kasıgı zeytınyagı gezdırıp uzerıne, kapagını kapatıyor, kendı suyuyla pısıyor
Cok lezzetli oluyor
bakarız rahat bırakıcama söz veremem bibiğiiimmBiliyorum ama mezun olunca diyorum işte
hoşgeldin tatlım kaptanımızarkadaşlar merhaba,
505. etapta 82 kg ile 6. takımdan izne ayrılmıştım. şimdi yarışmalara geri dönmek istiyorum. bu gruptan devam edebilir miyim? bu sabah tartıldığımda 89,1 çıktım hızlı bir şekilde bu aldıklarımı verip idealime kavuşmak istiyorum.
patlıcanın her türlüsü güzelSotelenmiş de çok güzel oldu cnm
bakarız rahat bırakıcama söz veremem bibiğiiimm
Merhaba. Mesajlarinda 6.takimda surekli yazdigini gordum. Oradan devam edecektin sanirim neden vazgectn?arkadaşlar merhaba,
505. etapta 82 kg ile 6. takımdan izne ayrılmıştım. şimdi yarışmalara geri dönmek istiyorum. bu gruptan devam edebilir miyim? bu sabah tartıldığımda 89,1 çıktım hızlı bir şekilde bu aldıklarımı verip idealime kavuşmak istiyorum.
Merhaba. Mesajlarinda 6.takimda surekli yazdigini gordum. Oradan devam edecektin sanirim neden vazgectn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?