- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.341
Tamam ozaman genel olarak takima ayak uydururm diyosan neden olmasinen son nisan ayından yazmışım 6. takıma. o gruptan izne cıktığım için o gruptan devam ederim diye düşünüyordum. ama ayrılırken var olan arkadaşlarımın hiç biri yok. ve ben motivasyon istiyorum. yazmadan önce grubunuzdaki yazışmaları okudum ve çok samimi geldiniz. bu yuzden buraya yazdım.
Tamam ozaman genel olarak takima ayak uydururm diyosan neden olmasinben sana haber vericem canm
ay bugün her yerde aynı konular akşam uyuyamıcamŞey gibi hayaletler musallat oluyor ya ben tam kötü bir şey yiyeceğim sen görünüyorsun falan bana parmak sallayıp
dimicim nerde olduğumueeee kızlar nabersinizzzzz sesiniz kesildi aloooo nerde bu takım üyeleriiiii
@Vanillav ın yazdığını okuyunca çok güldümay bugün her yerde aynı konular akşam uyuyamıcam
böyle yaparımyemeeeee
dimicim nerde olduğumu
işten başımı kaldıramıyorum program ağır çalışıyor çıkış saati geldi birde
sen naparsın hazılrıklar nasıl gidiyor
çok acıktım miden delinmiş sanki yedikçe yiyesim geliyor
Az yediginiz icin olabilirmiçok acıktım miden delinmiş sanki yedikçe yiyesim geliyor
1200 e çıktı menülerim hafta sonu düzenim yoktu sadeceAz yediginiz icin olabilirmi
yogun bir şekilde calışmaktayımdimicim nerde olduğumu
işten başımı kaldıramıyorum program ağır çalışıyor çıkış saati geldi birde
sen naparsın hazılrıklar nasıl gidiyor
naaapsın kac aydır aç geziyo kız
benimdeçok acıktım miden delinmiş sanki yedikçe yiyesim geliyor
Evet bi kız bi oglum var 8ve 9yaşlarındaGayet guzel
Senın cocuk varmıydı
bende 1 ay sonra uygulamaya geçecem ama vicdanım izin verecek miyogun bir şekilde calışmaktayımbnm de 1 saat kaldı sonra evime gidiciğiimmm
naaapsın kac aydır aç geziyo kız
afiyet olsun mayalı sütü içemedim benBugün akşam yemeği niyetine ton balığına azıcık barbekü sosu atıp onu yedim çok garip olduama sevdim bende artık menülerimi yazacağım bugün biraz şok yaptım kendime
Sabah: mayalı süt , 2 adet hurma , bir bardak taçınlı süt
Öğlen saatinde : 1.5 Kaşık pilav , bir avuç çiğ badem
Ara denilebilir sanırım buna : bir fincan Türk kahvesi , iki kırık bitter çikolata
Akşam : barbekü soslu ton balığı
Burdan sonra iki bardak yeşil çay içeceğim günün geri kalanında daha da bir şey yok garip bir menü oldu bakalım bence işe yarayacak gibi yarın en azından bir 59.4 59.3 görsem iyi olacak
öğlen ne yedinbenimde
benimdeeeeeeeçok acıktım miden delinmiş sanki yedikçe yiyesim geliyor
Allah bağışlasın canıımmmEvet bi kız bi oglum var 8ve 9yaşlarında
balığa barbekü sos mu attıınBugün akşam yemeği niyetine ton balığına azıcık barbekü sosu atıp onu yedim çok garip olduama sevdim bende artık menülerimi yazacağım bugün biraz şok yaptım kendime
Sabah: mayalı süt , 2 adet hurma , bir bardak taçınlı süt
Öğlen saatinde : 1.5 Kaşık pilav , bir avuç çiğ badem
Ara denilebilir sanırım buna : bir fincan Türk kahvesi , iki kırık bitter çikolata
Akşam : barbekü soslu ton balığı
Burdan sonra iki bardak yeşil çay içeceğim günün geri kalanında daha da bir şey yok garip bir menü oldu bakalım bence işe yarayacak gibi yarın en azından bir 59.4 59.3 görsem iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?